Jump to content

Fără Nadal pe tablou, Carlos Alcaraz se recomandă campion la Roland Garros 2023


Damiyah
 Share

Recommended Posts

Carlos Alcaraz Roland Garros 2023 Tenis ATP

Carlos Alcaraz (20 de ani) va urca - pentru a treia oară în carieră - pe primul loc al clasamentului ATP, începând de luni, 22 mai. 

 

Până la momentul rocadei anunțate cu Novak Djokovic (35 de ani), în ierarhia mondială, Carlos Alcaraz a vorbit deschis despre șansele sale de a ieși campion la Roland Garros în acest an. Tenismenul din Murcia a făcut următoarea declarație înainte de a afla de absența lui Rafael Nadal, la Paris. 

 

Carlos Alcaraz: „Mă înscriu pe lista candidaților care pot câștiga Roland Garros.”

 

„Atât datorită rezultatelor pe care le-am obținut pe teren, dar și grație încrederii pe care o am, mă înscriu pe lista candidaților care pot câștiga Roland Garros.

Adevărul e că nu mă tem să o spun, cum există și alți tenismeni grozavi. Sunt mulți care pot ieși campioni, Djokovic, Sinner, Rune, Auger-Aliassime.

 

 

Alcaraz: „Sunt mulți care pot ieși campioni: Djokovic, Sinner, Rune, Auger-Aliassime.”

 

Acum tenisul se deschide unei largi game de jucători, care pot lupta și pot triumfa pe marile scene. Sunt mulți candidați la titlu, dar evident că mă pun și pe mine pe această listă.

 

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

  • Damiyah pinned this topic
  • Damiyah unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.