Jump to content

„Îmi omoară reputația!” O nouă răbufnire a Simonei Halep după ce s-a confirmat că nu va juca nici la Wimbledon! Ce a scris


Damiyah
 Share

Recommended Posts

Simona Halep ITIA Wimbledon

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de ITIA după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat la US Open 2022 și a fost suspendată toamna trecută. Pe 19 mai, aproape de termenul audierii care fusese deja amânată, ITIA anunța un nou cap de acuzare pe numele fostului lider WTA din cauza unor „iregularități” găsite în pașaportul său biologic. 

 

Mesajul postat de Simona Halep pe rețelele sociale 

 

Astfel, Simona Halep va rata și al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, unde a ieșit și campioană în 2019, iar după aflarea veștii a răbufnit din nou pe rețelele sociale, având un mesaj dur la adresa ITIA. 

 

„Încă o dată, în seara aceasta, sunt devastată. ITIA încă o dată, pentru a treia oară mi-a amânat audierea cu o lună! Aștept să fiu judecată din octombrie anul trecut. În decembrie, am fost în sfârșit capabilă, mulțumită experților, să demonstrez că multe dintre suplimentele pe care le-am folosit au fost contaminate, care au dus la rezultatul pozitiv. 

 

Am cerut, așa cum impun regulile anti-doping, pentru o audiere rapidă: acesta este dreptul meu, e scris în legi! Din păcate, ITIA mi-a amânat audierea de trei ori, refuzându-mi dreptul de a fi judecată de către un Tribunal Independent și fără a mă lăsa să particip la vreun turneu timp de opt luni. 

 

Acum știu că am ratat Australian Open și urmează Roland Garros și Wimbledon. Fără să menționez că mi-am pierdut toate punctele și locul în clasament. Nu doar că îmi omoară reputația, însă fac asta și cu mine ca jucătoare profesionistă și nici măcar nu vorbesc despre consecințele pe care le are asupra sănătății mele mentale. 

 

Nerespectarea regulilor ITIA în ceea ce privește audierea rapidă pe care am dreptul să o am, e lipsită de respect față de mine încât nu mai am cuvinte...

'Amânarea justiției este refuzul ei'. Simona”, a scris Halep.

 

 

SURSA

 

Link to comment
Share on other sites

  • Damiyah pinned this topic
  • Damiyah unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.