Jump to content

Aliens: Dark Descent a atins stadiul Gold, dezvoltarea fiind finalizată. Când îl vom putea juca


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

aliens-dark-descent-1024x576.thumb.webp.7cca6bf836208ed0de44095a4a77cfef.webp

 

 

Prin intermediul unei postari pe Twitter, publisher-ul Focus Entertainment a anunțat că Aliens: Dark Descent a atins stadiul Gold, jocul fiind gata pentru a fi trimis către fabrici pentru a fi multiplicat și, mai apoi, livrat către magazinele de specialitate. Aliens: Dark Descent va fi disponibil din 21 iunie 2023 pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

 

Dark Descent va fi bazat pe o poveste originală din cadrul acestui univers, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a recruta și gestiona o echipă de pușcași marini. Toate deciziile legate de acest grup de soldați trebuie luate cu atenție, de la echiparea acestora și până la personalizarea lor vizuală, pentru că, odată doborât în luptă, un membru al echipei este pierdut pentru totdeauna.

Când se lansează, Aliens: Dark Descent va încerca însă să ușureze sarcina jucătorilor, oferind câteva unelte în acest sens: pauza activă, ce încetinește timpul și îți permite să dai ordine detaliate pușcașilor marini; automatizarea acțiunilor în funcție de natura acestora: ordinele vor fi mereu îndeplinite de cel mai specializat membru al echipei, în funcție de natura acțiunii ce trebuie dusă la bun sfârșit; schema de control intuitivă, gândită atât pentru controllere, cât și pentru mouse și tastatură.

Aliens: Dark Descent este realizat de studioul Tindalos Interactive cu ajutorul Unreal Engine.

 

 

 

SURSA: click

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.