Jump to content

Mesaje uluitoare și blesteme primite de jucătoarele care au cerut descalificarea adversarelor, la Roland Garros


Damiyah
 Share

Recommended Posts

Roland Garros 2023 Marie Bouzkova Sara Sorribes Tormo Tenis WTA

Echipa de dublu feminin germano-japoneză, formată din Aldila Sutjiadi și Miyu Kato a fost descalificată din turneul de la Roland Garros pentru lovirea unui copil de mingi.

A fost o minge trimisă de sportiva asiatică din partea opusă a terenului, cu înălțime, care a lovit una dintre copilele de mingi.


Aldila Sutjiadi și Miyu Kato, rămase fără bani, puncte și cu obligația de a-și plăti cazarea la Paris, după descalificarea din turneu
Speriată de momentul neașteptat, aceasta a început să plângă. Arbitrul de scaun nu s-a gândit la descalificare, în primă instanță, dar, la insistențele adversarelor Marie Bouzkova și Sara Sorribes Tormo, acesta a decis încheierea meciului și acordarea victoriei la masa verde. 

 

Bouzkova: „Trebuie descalificate”

Arbitrul: „Dar nu a vrut să o lovească și nu a accidentat-o.”

 

Bouzkova: „Dar acel copil plânge, plânge!”, i-a explicat Marie Bouzkova arbitrului de scaun.

 

Supervizorul turneului consultat, arbitrul a decis acordarea victoriei echipei alcătuite din Sara Sorribes Tormo și Marie Bouzkova.

Fanii tenisului au reacționat puternic la adresa echipei Bouzkova - Sorribes Tormo


Doar că fanii tenisului au reacționat pe măsură, sancționându-le pe Marie Bouzkova și Sara Sorribes Tormo pentru că i-ar fi cerut arbitrului descalificarea oponentelor. 

 

Descalificarea aduce jucătoarelor Aldila Sutjiadi și Miyu Kato anularea oricăror puncte și bani cuveniți pentru eforturile depuse la Roland Garros, iar, dincolo de acești factori, cele două sunt nevoite acum să își acopere ele însele cosurile aferente participării la Paris. 

 

„Sper să nu câștigi niciun Grand Slam și niciun meci, de aici încolo,” „Cum poți dormi noaptea, când te știi trișoare?”, „Foarte dezamăgit de comportamentul tău nesportiv,” au fost doar câteva dintre mesajele primite de cehoaica Marie Bouzkova, pe Instagram. 

 

„Ați furat victoria!”, „Nu am pic de respect pentru tine, sper să pierdeți următorul meci,” „Sportivitate la cel mai scăzut nivel,” au scris fanii tenisului pe contul Sarei Sorribes Tormo. 

 

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

  • Damiyah pinned this topic
  • Damiyah unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.