Jump to content

Arai a lansat ediția limitată Isle of Man 2023 pentru RX-7 Evo


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

resize.thumb.jpg.64087f16973c4adafa9cd5f1ea08d37a.jpg

 

 

Drudi Performance semnează încă o dată designul căștii Arai Isle of Man TT Limited Edition RX-7V EVO.

 

Ca și în cazul căștilor Arai Isle of Man TT anterioare, elementele de design tradiționale care reprezeintă Tourist Trophy sunt îmbinate cu prospețimea contemporană.

Nimic nu se compară cu Isle of Man TT. O sărbătoare spectaculoasă și din păcate nemiloasă a motociclismului, cu un circuit de 37,73 mile, care utilizează drumuri obișnuite, atrage concurenți și fani din întreaga lume.

 

 

resize-1.thumb.jpg.34c02bc950f86965f6532e66898ae8b2.jpg

 

Isle of Man TT face parte din ADN-ul Arai: mulți dintre piloții care concurează aici poartă căști Arai, motivați de performanța, protecția și confortul la viteze mari pe care acestea le oferă. În același timp, Arai depune eforturi importante pentru a-i sprijini pe toți sportivii care le poartă căștile la Isle of Man TT cu service și piese de schimb.

 

 

resize-2.thumb.jpg.f2c9f7e1c55067a706474e40221cb93d.jpg

 

A devenit deja o tradiție – din 2007 – ca Arai să lanseze o ediție specială a căștii moto de curse RX-7, cu o schemă grafică semnată de legendarul Drudi Performance. Frumoasă și foarte căutată de colecționari, Arai IoM TT Limited Edition este epuizată rapid în fiecare an. Ca și anul trecut, designul actual se bazează pe casca de vârf de gamă a Arai, RX-7V EVO, care îndeplinește standardele ECE R22-06.

Noul design este reprezentat de o bază în culorile negru, roșu și alb așează, cu o pată strălucitoare de galben fluorescent pe părțile laterale. Aici se regăsește inscripția „Ellan Vannin”, Isle of Man în limba vorbită de insulari, mananez. De asemenea, este prezent Triskelion-ul, un antic simbol celtic și sigla TT, ambele încoronând partea de sus a căștii. Un alt element „sine qua non”, steagul în carouri.

 

 

Ingmar Stroeven, director general, Arai Helmet Europa: „Așteptăm cu nerăbdare Isle of Man TT! Acest eveniment care înseamnă atât de mult pentru Arai. Suntem foarte bucuroși să dezvăluim casca RX-7V EVO 2023 IoM TT Limited Edition la Motorcycle Live, unul din punctele culminante al anului nostru. Drudi Performance a produs un alt design remarcabil pentru gama noastră de vârf, RX-7V EVO, care combină elementele clasice TT cu linii proaspete și fluide.”

Importatorul oficial al căștilor Arai în România este Dual Motors.

 

 

SURSA: click

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.