Jump to content

Alternativă la Dacia Logan. Cât costă un Hyundai i30 cu 100.000 KM – GALERIE FOTO


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

https%3A%2F%2Fwww.promotor.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F11%2Fhyundai-i30-second-hand-o-alternativa-la-dacia-logan-noua-cat-costa-un-exemplar-cu-100-000-km-galerie-foto-20.jpg

 

Atunci când ne căutăm o nouă mașină fie ne uităm la piața de mașini noi propriu-zise, fie putem cerceta piața automobilelor second-hand, cu nu foarte mulți kilometri. Aceste mașini destul de noi, nu foarte rulate, reprezintă oferte atractive pentru clienți, dar oare merită cumpărată în detrimentul unei mașini noi, similare ca preț?

 

Dacia Logan sau Sandero sunt unele dintre cele mai populare mașini de buget vândute pe piața din România. Sunt mașini accesibile, destul de spațioase, economice și ușor de întreținut, astfel că sunt alese de foarte mulți clienți ce dispun de un buget cuprins între 10.000 și 15.000 de euro.

 

Bineînțeles, există și oameni pentru care modelele de la Dacia nu îndeplinesc unele cerințe sau poate pur și simplu vor altceva. Ce este de făcut în această situație? Există destule mașini la mâna a doua ce se încadrează în acest buget, iar noi am găsit una care s-ar pute să merite banii chiar și după 4 ani de utilizare.

 

Cum se prezintă un Hyundai i30 după 4 ani și 100.000 de kilometri?

 

Am găsit un Hyundai i30 second-hand, ce a fost listat la vânzare de BT Leasing. Mașina a fost produsă în 2019 și a parcurs 114.763 de kilometri până acum. Chiar dacă este o mașină rulată, putem observa că nu există urme de accident, panouri îndoite sau alte daune la nivelul caroseriei. Mașina este o configurație de bază, astfel că este echipată cu jante din tablă și nu există foarte multe opțiuni, dar regăsim dotări uzuale, utile în traficul de zi cu zi.

 

Printre ele se numără aerul condiționat, oglinzile electrice, pilotul automat și sistemul de păstrare a benzii de circulație. Sistemul multimedia este cel de bază, dar există un USB prin care puteți conecta sau încărca telefonul mobil.

 

Acest Hyundai i30 este echipat cu motorul de 1,4 litri, aspirat natural, ce produce 100 CP. Neavând o turbină, va fi mai ușor de întreținut și mai puțin predispus la probleme mecanice. Motorul este conectat la o transmisie manuală cu 6 trepte, o configurație clasică, care se poate dovedi foarte fiabilă în timp.

 

Cât despre preț, acest exemplar este listat la vânzare pentru suma de 11.781 cu TVA inclus. Ați cumpăra această mașină rulată, sau ați alege să achiziționați un automobil nou, pentru o sumă mai mare?

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.