Jump to content

FC Botoșani a luat decizia în privința fotbalistului suspectat de pariuri ilegale


 Share

Recommended Posts

FOTBAL: FC BOTOȘANI - FCSB, SUPERLIGA SUPERBET (7.10.2023)

 

 

Fotbaliștii Virgile Pinson (27 de ani) și Jean-Armel Drole (26 de ani) au fost excluși recent din lotul celor de la FC Botoșani, după ce au fost suspectați de pariuri ilegale.

 

 

Concret, în interiorul clubului FC Botoșani a izbucnit un scandal, cauzat de cartonașul galben primit de Virgile Pinson în minutul 42 al meciului cu Sepsi, scor 2-5, încasat pentru că a lovit o minge, în etapa a 13-a a SuperLigii.

Decizia luată de FC Botoșani în privința lui Virgile Pinson

După ce Drole a fost reprimit în lot, FC Botoșani a luat decizia și în ceea ce-l privește pe Virgile Pinson.

Francezul cu origini cameruneze a primit acceptul de a reveni în lotul primei echipe, de asemenea, până la finalizarea unei anchete din partea Comisiei de Integritate a FRF.

Virgile Pinson se antrenează cu prima echipă a Botoșaniului deja de săptămâna trecută, anunță topbt.ro. Acesta a evoluat 45 de minute în amicalul cu Bucovina Rădăuți, scor 9-0.

De unde a pornit scandalul cu pariuri de la Botoșani

Totul a plecat de la o discuție a lui Dan Alexa cu secunzii, antrenorul de la acea vreme, pe care i-a informat că la pauză va schimba sistemul de joc și că-l va introduce pe Jean Armel Drole în locul lui Virgile Pinson. Discuția a fost auzită de ivorianul de pe banca de rezerve și, după golul din minutul 41, Drole a mers chiar la Pinson și i-a spus câteva cuvinte la ureche. 

Potrivit GSP.ro, cuvintele au fost: ”Vezi că te schimbă la pauză”. După doar câteva zeci de secunde, Pinson a luat cartonașul galben. Schimbarea a fost făcută, iar, după meci, Dan Alexa le-a transmis celor din conducere că vrea să plece pentru că a văzut anumite lucruri ”ciudate”. Unul dintre lucruri este chiar discuția lui Drole cu Pinson.

La câteva ore distanță, în club a ajuns o informație care a întărit suspiciunile antrenorului: o femeie a vrut să parieze 10.000 de lei, înaintea meciului, că Virgile Pinson va primi un cartonaș galben! Casa de pariuri i-ar fi refuzat suma și a lăsat-o să depună doar 1.000 de lei.

 

 

 

Sursa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.