Jump to content

Laszlo Dioszegi i-a pus gând rău lui Gigi Becali: ”Mai avem un singur dor, să batem FCSB-ul”


Recommended Posts

MDQ2MmZhZmM2ZjI1YTM2NDhjY2Y4ZGZmNzUx.thumb.jpg

 

Chiar dacă Sepsi a rămas pe ultimul loc din play-off și nu a obținut nicio victorie după terminarea sezonului regulat, Laszlo Dioszegi are motive de bucurie.

 

Laszlo Dioszegi i-a pus gând rău lui Gigi Becali pentru meciul retur din play-off

 

Acest lucru se datorează rezultatului de egalitate pe care l-a obținut echipa sa cu CFR Cluj, deoarece se vorbea anterior despre faptul că Sepsi le-ar face jocul ardelenilor.

 

Mai mult, finanțatorul covăsnenilor a contestat și declarațiile lui Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, care a acuzat că a fost vorba de viciere de rezultat, iar clubul din Gruia merita să câștiga.

Totuși, Sepsi a fost acuzată de lipsă de intensitate și la ultimul meci cu FCSB, iar Laszlo Dioszegi își dorește să învingă gruparea patronată de Gigi Becali în următorul meci, pentru a demonta și acest mit.

 

“Dacă a fost ajutată Sepsi, atunci eu spun să revedem golul marcat de CFR Cluj, unde a fost un ofsaid, să nu spunem de jumătate de metru, dar 10-15cm sigur, un ofsaid evident. Dacă tușierul ridica fanionul, acum nu trebuie să dăm vina pe VAR, că n-au cum să intervină, el trebuie să ridice fanionul și nu era corner, nu mai dădeau gol. În fine, eu am văzut faza din minutul 3 de foarte multe ori. Nu știu ce să zic, eu nu sunt genul care să zică lucruri neadevărate.

 

Se putea da 11 metri pentru CFR, dar la fel putea să nu dea. N-a fost viciere de rezultat cum au spus cei de la CFR, în niciun caz. Scorul a fost meritat, just, un egal care nu e bun pentru niciuna dintre echipe, dar noi vrem să jucăm pe teren întotdeauna.

 

Asta am zis de multe ori și asta a fost ultima oară când am reușit să demontăm mitul ca suntem fratele mai mic al CFR-ului, nu e așa! Acum mai avem un singur dor, să batem FCSB-ul ca să terminăm și povestea asta”, a declarat Dioszegi la Sport Total FM.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.