trojjan.exe Posted May 18 Share Posted May 18 (edited) Nick-ul tau: trojjan.exe Server: rpg.b-zone.ro Descrierea bugului: BUG TIER 6 revenit la 5 Circumstantele in care s-a produs bugul: Salutare! In data de 18.05.2024 aproximez ora 18:45 aveam tier 6 cu 60%, revin la job arheolog, am luat kill de la hitman si am luat freeze. Reintru in joc si vad ca din tier 6 mi-a scazut in tier 5 cu 70 si ceva. Vreo solutie la aceasta situatie? Multumesc! Screenshot(s): https://ibb.co/hgn2t5v Edited May 18 by trojjan.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted May 19 Share Posted May 19 Ai vreo dovadă că ai avut tier 6? Nu prea ar avea cum să-ți scadă, decât dacă nu cumva aveai vreun desync și ți s-a salvat doar local progresul, nu și în baza de date, dar chiar și așa ar fi destul de dificil să se întâmple un astfel de lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trojjan.exe Posted May 19 Author Share Posted May 19 (edited) 7 hours ago, Kelton said: Ai vreo dovadă că ai avut tier 6? Nu prea ar avea cum să-ți scadă, decât dacă nu cumva aveai vreun desync și ți s-a salvat doar local progresul, nu și în baza de date, dar chiar și așa ar fi destul de dificil să se întâmple un astfel de lucru. nu m-am ocupat sa fac ss si nu am alta solutie ca sa pot dovedi, doar sa se verifice in baza de date Edited May 19 by trojjan.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
trojjan.exe Posted May 19 Author Share Posted May 19 Update: Am revenit din nou la joc la ora 18.00 dupa o pauza de o ora, din tier 5 am revenit tier 4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted May 20 Share Posted May 20 Fă poze, pentru că fără ele nu avem cum să te ajutăm nici să vrem. Nu există în baza de date progres salvat la fiecare minut/oră ca să vedem cât ai avut nu știu când, ci doar cât ai în momentul de față. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts