Jump to content

BUG REPORT TIER

trojjan.exe
 Share

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick-ul tau: trojjan.exe
Server: rpg.b-zone.ro
Descrierea bugului: BUG TIER 6 revenit la 5

Circumstantele in care s-a produs bugul: Salutare! In data de 18.05.2024 aproximez ora 18:45 aveam tier 6 cu 60%, revin la job arheolog, am luat kill de la hitman si am luat freeze. Reintru in joc si vad ca din tier 6 mi-a scazut in tier 5 cu 70 si ceva. Vreo solutie la aceasta situatie? Multumesc! 
Screenshot(s): https://ibb.co/hgn2t5v

Edited by trojjan.exe

Ai vreo dovadă că ai avut tier 6? Nu prea ar avea cum să-ți scadă, decât dacă nu cumva aveai vreun desync și ți s-a salvat doar local progresul, nu și în baza de date, dar chiar și așa ar fi destul de dificil să se întâmple un astfel de lucru.

Posted (edited)
7 hours ago, Kelton said:

Ai vreo dovadă că ai avut tier 6? Nu prea ar avea cum să-ți scadă, decât dacă nu cumva aveai vreun desync și ți s-a salvat doar local progresul, nu și în baza de date, dar chiar și așa ar fi destul de dificil să se întâmple un astfel de lucru.

nu m-am ocupat sa fac ss si nu am alta solutie ca sa pot dovedi, doar sa se verifice in baza de date

Edited by trojjan.exe

Fă poze, pentru că fără ele nu avem cum să te ajutăm nici să vrem. Nu există în baza de date progres salvat la fiecare minut/oră ca să vedem cât ai avut nu știu când, ci doar cât ai în momentul de față.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.