Jump to content

Final Fantasy 14: Dawntrail este acum live în acces anticipat


Recommended Posts

Final-Fantasy-14-Dawntrail.webp


 

Aventurați-vă în Tural, o lume nouă plină de mistere, odată cu lansarea accesului anticipat al celei mai recente expansiuni a Final Fantasy 14, Dawntrail. De astăzi, 30 iunie 2024, cei care au precomandat jocul pe Xbox Series X/S, PS4, PS5 sau PC pot începe să exploreze această regiune vastă și să se implice în povestea sa captivantă.

Ce este Dawntrail?
Dawntrail continuă povestea fascinantă a Războinicului Luminii după evenimentele din Endwalker și diverse actualizări ale poveștii. Jucătorii vor călători către Tural, cunoscută sub numele de “Lumea Nouă”, unde vor fi prinși într-un ritual de trecere și vor descoperi mai multe despre misteriosul Asciani. Pe parcurs, vor întâlni o Fecioară Enigmatică enigmatică, care pare să ascundă un secret important.

Ce oferă expansiunea?
Dawntrail aduce o gamă largă de conținut nou și interesant în Final Fantasy 14, inclusiv:
Noi zone și temnițe: Explorați Tural, o lume vastă plină de priveliști uimitoare și zone diverse. Descoperiți noi temnițe pline de provocări și testați-vă abilitățile împotriva unor inamici noi și periculoși.
Raiduri epice: Experimentați raiduri noi și captivante care vă vor pune la încercare abilitățile de coordonare și colaborare cu ceilalți jucători.
Două noi clase de joacă: Stăpânește puterea V Viperă, un luptător agil și precis, sau devinde un Pictomancer talentat care poate manipula picturile magice pentru a lupta.
Creșterea nivelului maxim: Ridicați-vă nivelul personajului la nivelul 90 și deblocați noi abilități și puteri puternice.
Female Hrothgar: O nouă opțiune de rasă este disponibilă acum: Female Hrothgar, oferind jucătorilor mai multe opțiuni de personalizare a personajelor lor.
Și multe altele: Dawntrail include o mulțime de alte caracteristici și îmbunătățiri, cum ar fi o poveste captivantă, personaje noi interesante, echipamente puternice și multe altele.

Intrați în Tural astăzi!
Fie că sunteți un veteran experimentat al Final Fantasy 14 sau un nou jucător care se alătură aventurii, Dawntrail are ceva de oferit tuturor. Accesați jocul astăzi și explorați Tural, o lume nouă plină de mistere, pericole și recompense uimitoare.


SURSA

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.