Jump to content

Honda anunță că versiunea de serie a conceptului Prelude va fi vândut și în Europa


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

https%3A%2F%2Fwww.promotor.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2024%2F07%2Fhonda-anunta-ca-versiunea-de-serie-a-conceptului-prelude-va-fi-vandut-si-in-europa-1.jpg

 

Honda a anunțat oficial că versiunea de serie a conceptului Prelude va fi vândută și în Europa. Când va fi lansat noul coupe al japonezilor?

 

Honda a prezentat anul trecut conceptul Prelude, arătându-ne astfel intențiile sale de a revitaliza un model celebru din palmares.

 

Producătorul japonez vrea să se adreseze unui public mai tânăr prin intermediul noii Honda Prelude. Astfel, mașina este desenată într-un stil agresiv, cel puțin la nivel de concept, dar ceva ne spune că ceea ce vedem pe Prelude Concept se va materializa și în versiunea de serie.

 

Mașina are o formă clasică de coupe, interpretată cu linii moderne ce respectă noua filosofie de design a producătorului japonez. Dar, având la bază noua generație Civic, ne putem aștepta la un propulsor hibrid sub capotă.

 

Honda Prelude revine în Europa sub forma unui coupe hibrid

 

Deocamdată, Honda nu a dezvăluit detalii despre ce motorizare va folosi noua generație Prelude. Dar, ținând cont de originile sale și de faptul că va folosi o platformă comună cu noua generație Honda Civic, Prelude ar putea folosi propulsorul full-hybrid de 2.0 litri. În cazul Hondei Civic, acest propulsor dezvoltă 184 CP și conferă mașinii o accelerație 0-100 în 7,9 secunde.

 

Rămâne de văzut, totuși, dacă Honda va crește puterea pentru Prelude sau nu. Noul model este de așteptat să folosească în mare parte același șasiu precum Civic, cu un cadru ușor din aluminiu, împreună cu o suspensie dedicată.

 

Deocamdată nu avem imagini cu interiorul mașinii, dar vom afla mai multe în perioada imediat următoare, deoarece Prelude va fi prezentat publicului cu ocazia Goodwood Festival of Speed, eveniment ce se va desfășura în perioada 11-14 iulie 2024.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.