iReplay Posted yesterday at 08:48 AM Share Posted yesterday at 08:48 AM Nick-ul tau:RazviMAN Server:rpg.b-zone.ro Descrierea bugului:nu mai merge vandut stockul la bunker de cateva zile, spune ca prea multi playeri vand stock in momentul de fata, am incercat si la 10 dimineata cand nu sunt asa multi playeri online si totusi nu merge. Screenshot(s):https://imgur.com/a/zvdRaBC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted yesterday at 09:05 AM Share Posted yesterday at 09:05 AM (edited) 56 minutes ago, iReplay said: Nick-ul tau:RazviMAN Server:rpg.b-zone.ro Descrierea bugului:nu mai merge vandut stockul la bunker de cateva zile, spune ca prea multi playeri vand stock in momentul de fata, am incercat si la 10 dimineata cand nu sunt asa multi playeri online si totusi nu merge. Screenshot(s):https://imgur.com/a/zvdRaBC Sigur nu poți vinde? Am testat și cu bunkerul tău din Basin și mi-a mers vânzarea, e posibil să fi fost multicele mașini în afara bunkerului sau să facă mulți transport în același timp de la bunkerul tău sau de la alte bunkere. Edited yesterday at 09:47 AM by Madalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
V A N C E Posted yesterday at 10:24 AM Share Posted yesterday at 10:24 AM (edited) Salutări, confirm și eu aspectele sesizate de către RazviMAN. Încerc de aproximativ două ore și apare aceeași eroare, nu sunt doar eu în situația de față, am mai vorbit și cu altcineva și se află în aceeași situație. În schimb, aprovizionarea funcționează. Edited yesterday at 10:25 AM by V A N C E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted yesterday at 10:58 AM Share Posted yesterday at 10:58 AM 33 minutes ago, V A N C E said: Salutări, confirm și eu aspectele sesizate de către RazviMAN. Încerc de aproximativ două ore și apare aceeași eroare, nu sunt doar eu în situația de față, am mai vorbit și cu altcineva și se află în aceeași situație. În schimb, aprovizionarea funcționează. Vindeai singur sau cu mai mulți playeri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
V A N C E Posted yesterday at 11:17 AM Share Posted yesterday at 11:17 AM 19 minutes ago, Madalin said: Vindeai singur sau cu mai mulți playeri? Este același lucru, nu funcționează nici singur, nici cu un alt jucător invitat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted yesterday at 11:27 AM Share Posted yesterday at 11:27 AM Am găsit problema, va fi rezolvată la următorul restart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted yesterday at 11:27 AM Share Posted yesterday at 11:27 AM Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts