Jump to content

Reacția lui Marius Măldărășanu, după ce Hermannstadt a rămas lider în play-out

Share

Recommended Posts

2037112875_Jmg9NjM2Jmhhc2g9ZDk5ZjYyZTI5ZDk3YTJhYzljNGJiN2MxZDQ1ZmNkNGI.thumb.thumb.jpg.a56d499d1e53f4276cc5c001941b8097.jpg

FC Hermannstadt a câștigat partida cu Sepsi, scor 2-0, care a contat pentru etapa cu numărul 2 din play-out-ul SuperLigii României.
Ionuț Stoica (min. 23) și Alessandro Murgia (min. 45+2) au fost cei care le-au adus victoria sibienilor, la Sfântu Gheorghe.

Marius Măldărășanu, după Sepsi - Hermannstadt 0-2: "Băieții au fost extraordinari!"

A fost prima victorie a sibienilor din acest play-out, după ce în prima etapă au remizat, 1-1, pe teren propriu, contra celor de la Unirea Slobozia.

La finalul partidei, Marius Măldărășanu, antrenorul sibienilor, a declarat că este foarte încântat de evoluția jucătorilor săi în acest meci și că vrea să rămână cu picioarele pe pământ pentru a trece de sferturile Cupei României, acolo unde vor da piept cu CSM Reșița

"Ne uitam și pe lotul lor. Trec printr-o situație dificilă, de asta au schimbat șui antrenorul. Prima repriză a fost cea mai bună a noastră. La fel ca la UTA, am făcut cel mai bun meci și nu am luat toate punctele. Le-am zis la pauză că nu am ce să le reproșez, doar să fie atenți la fazele fixe. Este o victorie meritată. 2-0, nu am luat gol.

Avem un meci foarte dificil în Cupa României, trebuie să mergem mai departe (n.r. în semifinale). Presiune există, două trei meciuri negative te duc jos. Am avut perioade când jucătorii nu se regăseau. Presiunea la retrogradare este grea. Au abordat bine meciul, suntem pe primul loc, mergem încrezători la Reșița.

Are genul acesta de execuții. Inițial am crezut că este mingea pe plasă, nu am realizat că este gol. Toți băieții au jucat foarte bine, nu pot vorbi doar de Murgia. Au fost extraordinari astăzi.", a spus Marius Măldărășanu la finalul partidei.

Sursa- 
Reacția lui Marius Măldărășanu, după ce Hermannstadt a rămas lider în play-out

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.