Jump to content

Marius Șumudică nu uită și nu iartă: ”Am avut un singur șoc”

Share

Recommended Posts

Marius Șumudică nu uită și nu iartă: ”Am avut un singur șoc”

Potrivit unei înțelegeri între cele două cluburi, Rapid nu va evolua în Giulești și va închiria Arena Națională pentru a le oferi oaspeților o peluză întreagă, adică aproximativ 5.000 de bilete.  

Marius Șumudică (54 de ani) a prefațat partida în care își dorește să obțină primul succes în acest play-off.

Marius Șumudică: ”Am avut un singur șoc”

Antrenorul de la Rapid nu a putut trece peste ultima înfrângere suferită de echipa sa, în ultima etapă a sezonului regulat, scor 1-0 la Sibiu, cu Hermannstadt.

„Vom aborda meciul la victorie, și Dinamo este o echipă deschisă, care joacă. Și noi vom face același lucru. Va fi un meci greu, e clar, sunt o echipă sudată, bine pusă la punct. 

Au și ei fisurile lor, va trebui să vedem dacă vom fi mai inspirați. Am trecut peste șocul de la Hermannstadt, din iarnă până acum am avut un singur șoc, acolo nu mi-a plăcut cum a evoluat echipa. În rest, echipa noastră este în creștere și chiar a jucat bine”, a spus Marius Șumudică.

Dinamo este pe locul cinci în play-off după primele două etape și este singura echipă cu înfrângeri pe linie. Cu 26 de puncte, ”câinii” sunt la doar două distanță de rivala Rapid, ocupanta locului șase.

În sezonul regulat, cele două rivale din București au remizat în ambele partide, 1-1 în Giulești și 0-0 pe Arena Națională.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.