Jump to content

Dorinel Munteanu, OUT de la Sepsi OSK. Reacția lui Laszlo Dioszegi

Share

Recommended Posts

Dorinel Munteanu, OUT de la Sepsi OSK. Reacția lui Laszlo Dioszegi

"Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Dorinel Munteanu. 

Tehnicianul, în vârstă de 56 de ani, a preluat conducerea tehnică a echipei Sepsi OSK în martie 2025. Pe această cale îi mulţumim pentru activitatea depusă la clubul nostru și îi urăm mult succes în continuare!", a fost anunțul postat pe contul oficial de Facebook.

"Așa ne-am decis amândoi, am stat astăzi la discuții. Pentru binele clubului, acum este bine să întrerupem contractul și să dăm un șoc la echipă, nu mai avem mult timp", a declarat Laszlo Dioszegi, în exclusivitate pentru PRO TV.

Cazul Chindia Târgoviște amintește de prăbușirea celor de la Sepsi

Văzând situația actuală a covăsnenilor, Mihai Stoica a avut o remarcă teribilă, la Prima Sport, spunând că a văzut o asemenea prăbușire zgomotoasă, în trectul recent al fotbalului românesc, doar în cazul Chindiei. Această trupă s-a clasat pe locul 12, la finalul sezonului regulat din 2022-2023, aparent fără mari griji pentru evitarea retrogradării. Ulterior însă, după play-out, a terminat pe 9 din 10 și s-a dus în B!

„Știți unde am mai văzut așa cădere? La Chindia. Dar Chindia juca fotbal. A avut un ghinion turbat. Când era Toni Petrea, rata o grămada de ocazii, juca pe la Ploiești. Nu se aștepta nimeni să retrogradeze, așa cum nimeni nu anticipa ca FCU Craiova (n.r. – echipa lui Adrian Mititelu) să retrogradeze. La Sepsi, ar fi o surpriză mai mare (n.r. – retrogradarea) decât atunci când a picat Astra“, a spus Mihai Stoica.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.