Jump to content

POCO F8 Pro: Camera de flagship killer bună în vacanța din Bali, acum cu telephoto ca premieră pentru un Poco Pro

Kristi72
 Share

Recommended Posts

<b>POCO F8 Pro: Camera de flagship killer bună în vacanța din Bali, acum cu telephoto ca premieră pentru un Poco Pro</b>POCO a mizat întotdeauna pe performanță brută iar după cum am descoperit din segmentul Benchmark-uri, acest F8 Pro chiar livrează la acest capitol. Are și baterie generoasă, iar sunetul este premium

POCO a mizat întotdeauna pe performanță brută iar după cum am descoperit din segmentul Benchmark-uri, acest F8 Pro chiar livrează la acest capitol. Este punctul forte al modelelor POCO, dar cu fiecare an compania umblă și la nivel de cameră. 

Iată cum arată setup-ul său foto:

• 50 mpx wide, OIS, f/1.88, Light Fusion 800, senzor de 1/1.55"
  • 50 mpx telephoto, PDAF, f/2.2, 60mm, zoom optic 2.5x
  • 8 mpx ultra-wide, f/2.2
  • 20 mpx selfie, wide, 1/2.0"

Pe POCO F8 Pro l-am pus la treabă într-un mediu exotic, în Bali, Indonezia, acolo unde a avut loc evenimentul de lansare, iar cu toate că dotările foto sunt mai mid-range, camera a reușit să livreze cadre de pus în colecția de amintiri. L-am dus la plajă, la restaurant și a ajuns chiar și în pădurea maimuțelor, pe câmpuri de orez și pe o plantație de cafea. Vedem împreună toate amintirile create în galeriile de mai jos. Apropo, este primul POCO Pro ce are cameră telephoto

Selfie

Un drum București - Bali durează cam 20 de ore cu tot cu escală, iar asta se resimte, se vede și în fotografiile selfie pe care le-am realizat, fie în aeroport, la restaurant sau direct pe plajă, în prima zi cea a evenimentului. Văd culori bine redate aici, texturi și părul bine delimitat atunci când am pus la treabă modul Portrait.

Văd și expresivitate și îmi place că tenul este excelent redat, fără a optimiza culoarea sa, având diferite tonuri în funcție de cum pică lumina. Pe plajă soarele puternic din fundal a cam supraexpus cadrul, dar sunt mulțumit că subiectul, eu, am rămas redat destul de clar. Simt că este o cameră care are nevoie de stabilitate, nu e pentru grabă și fotografiere din mers. Ar fi fost binevenit autofocusul pentru a mai regla din neajunsuri. 

Zi

Mi-a fost greu să aleg ce poze intră în galeria de mostre zi și m-am oprit la mai multe de 130 de cadre. A fost dificil să sortez dintre sutele de poze realizate pentru a reprezenta cât mai bine ce poate un asemenea telefon într-o vacanță exotică. De la aglomerația din aeroport și valul de căldura care m-a lovit la sosirea pe aeroportul din Bali, camera a prins excelent mood-ul, dând la rândul său nas în nas cu valul tropical. Apropo, la pășirea în exteriorul aeroportului te simți că ai ajuns la Therme, prin vibe și acel miros ca de stațiune termală. 

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.