Jump to content

Lag la deschidere / actualizare textdraw

AIexandru
 Share

Recommended Posts

Salutare,

Atunci cand deschid un meniu textdraw (/premiu /maraton /craft etc.), sau atunci cand se actualizeaza textdraw-ul de la farmer, primesc un freeze de aprox. 1 secunda.

Cum pot sa remediez aceasta problema?

Folosesc windows 11.

Multumesc,

Țin minte că un prieten mi-a spus că avea și el lag la deschiderea textdraw-urilor din cauza plăcii video, avea una de la AMD, însă nu mai țin minte cum a rezolvat, dacă ai placa video de la AMD cred c-aș putea să-l întreb cum a rezolvat, dacă a rezolvat.

Daca e cum spune Madalin ai putea incerca sa iti faci actualizare la driveru placii video posibil sa ai o placa video mai veche si sa nu fie la curent cu driverele sau poate chiar dll-urile sau direct vredits de download de pe google de la microsoft. Iti recomand ALL IN ONE microsoft.

Intradevar am o placa video AMD, dar driver-ul este actualizat. Este oricum o placa noua, 9070 XT, deci nu se pune problema de drivere outdated. 
@ Madalin daca poti te rog sa afli cum a rezolvat prietenul tau aceasta problema, as aprecia.

Multumesc!

19 hours ago, AIexandru said:

Intradevar am o placa video AMD, dar driver-ul este actualizat. Este oricum o placa noua, 9070 XT, deci nu se pune problema de drivere outdated. 
@ Madalin daca poti te rog sa afli cum a rezolvat prietenul tau aceasta problema, as aprecia.

Multumesc!

Mi-a spus că a făcut jocul să ruleze pe Vulkan, nu pe DirectX.

Am gasit oarecum o solutie pe internet cum a zis Madalin sa poti rula pe vulkan cu cv mod de dll https://github.com/doitsujin/dxvk

Dar nu sunt sigur cat de ok este sau daca iti va face probleme, cel mai ok ar fi sa intrebi pe niste grupuri de gta san andreas problems sau ceva ca sa fie mai sigur.

Topic inactiv, revino cu o alta cerere daca problema persista.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.