Jump to content

Liga I Bergenbier in FIFA11


Mastertrap21
 Share

Recommended Posts

arthead.png

 

Dupa cum am anuntat saptamana aceasta' date=' va prezentam astazi primele detalii despre FPRL 11 - Patchul ce va aduce Liga I Bergenbier in FIFA11.

 

Desi FIFA11 reprezinta in acest moment o mare incercare pentru editori, datorita portarii acestuia de pe console, FIFApro va lansa in continuare FPRL - patchul care adauga echipele romanesti in FIFA si cu care v-am obisnuit an de an.

 

Ca o bucurie pentru noi toti, FPRL va abunda in fete reale pentru jucatorii romani, va avea loturile precum si toate elementele grafice la zi, totul pregatit pentru a simula cat mai real experienta din Liga I la dumneavoastra acasa.

 

In ceea ce priveste data a aparitiei daca in anii trecuti ne era foarte greu sa estimam, acum ne este practic imposibil acest lucru, fiind primul nostru mare patch pentru FIFA11, un joc inca nedescoperit total. Asadar vom incerca sa va tinem la curent prin articole si imagini pentru a vedea exact progresul si calitatea.

 

Mai jos va prezentam o galerie de imagini din FPRL 11. Elementele grafice nu sunt complet importate si nu sunt cele finale putand aparea modificari inaintea lansarii. [/quote']

 

Articol complet si Galerie de Imagini pe www.fifapro.ro

Link to comment
Share on other sites

Iti multumim de stire Mastertrap21, pacat ca acest patch vine cand aproape apare FIFA 12. Ma intreb cate stele are Steaua. (overall) :))

Edited by Dr House
Link to comment
Share on other sites

FIFA11 e portat direct de pe console nu se modifica pac pac sa ai tu patch in prima luna de la aparitie. Multi editori ziceau ca nici nu vor aparea asa devreme... deci e chiar un progres...

Link to comment
Share on other sites

De obicei patchurile create de cei de la FIFAPRO sunt intodeauna foarte bune, cum spune si Mastertrap,au muncit destul de mult deoarece aceasta versiune de fifa difera de celelalte,are un sistem mai complex decat fifa-urile precedente.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.