Jump to content

Rolls Royce Ghost EW : versiunea cu ampatament lung.


Gat
 Share

Recommended Posts

Royce Ghost EW

 

Cei care vor un Rolls Royce mai ieftin aleg modelul Ghost. Care de acum va putea fi comandat şi într-o versiune de ampatament alungit, pentru un spaţiu interior princiar.

47014271471591826698.jpg

 

Poreclit "baby-Rolls", modelul Rolls Royce Ghost a fost o mişcare inteligentă din partea grupului BMW, vânzările producătorului de lux luând un avânt remarcabil, în ciuda crizei economice la nivel mondial. Mai mult, Rolls Royce Ghost nu a pus în pericol limuzina Phantom, cele două modele coexistând fără probleme.

16886572088143623633.jpg

 

Totuşi, acum balanţa s-ar putea înclina mai mult în favoarea lui Ghost, deoarece la Salonul Auto Shanghai 2011 a fost prezentată versiunea cu ampatament alungit Rolls Royce Ghost EW. Ceea ce înseamnă un surplus de 17 cm, care practic dublează spaţiul pentru genunchii celor din spate (în condiţiile în care, oricum, un Ghost normal oferă foarte mult confort şi spaţiu în spate).

Totodată, această versiune Ghost EW presupune şi adoptarea unui sunroof generos, care ajută la creşterea luminozităţii în interior. În rest. habitaclul poate fi configurat extrem de luxos, conform doleanţelor clienţilor. Mai trebuie remarcat, totuşi, că Rolls Royce Ghost EW va fi fabricat într-un număr limitat de exemplare, pe bază de comandă fermă.

08081966523089886155.jpg

 

În standul Rolls Royce de la Shanghai 2011, producătorul a expus o versiune specială China Edition Ghost. Aceasta se evidenţiază prin statueta Spirit of Ecstasy placată în aur, interiorul tapiţat într-o tapiţerie specială roşie, detaliile cromate înlocuite cu unele aurite sau evacuările speciale din inox.

54170768492106558752.jpg

 

sursa: 4tuning.ro

Edited by Gat
Link to comment
Share on other sites

Parca e prea mult lux...:))))

 

Dar oricum un SHEIC s-au un om de afaceri important merita sa si-o achizitioneze !

Nu numai ca merita dar are si cu ce.Oricum la noi in tara nu prea vad ce ai putea face cu ea.Sa o strici prin gropi si noroaie,sa o mazgaleasca copii,sa ti-o sparga ca sa fure un casetofon pe care oricum nu stiu sa il foloseasca.Si in plus unde sa mergi cu ea la putere maxima?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.