Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ferrari FF


SpliT
 Share

Recommended Posts

Ferrari FF

68712967.png

 

 

Ferrari 612 Scaglietti nu era deloc rau, dar atunci cand vine vorba de oamenii din Maranello si de ideile lor mereu bune, ultimul lucru pe care l-am refuza ar fi o noua masina italiana de performanta. Noul model Ferrari abandoneaza o parte din traditiile care au construit pana acum brandul, insa nu este cazul sa te sperii, pentru ca nu vei auzi niciunul dintre cuvintele diesel, limuzina, SUV sau electric. Ferrari FF este primul shooting break din istoria italienilor, iar pentru ca inima ta sa pulseze si mai tare, este primul Ferrari cu tractiune integrala.

 

Exteriorul remixeaza tema initiata de 458 Italia, dar la bordul lui FF, patru persoane se vor putea bucura de drumurile lungi, parcurse intr-un timp stupid de scurt. Sub capota masinii si-a gasit loc un V12 de 6,2 litri, care arunca dusmanos cei 660 de cai-putere catre sistemul de tractiune integrala 4RM. Cuplul maxim atins este de 683 Nm, iar viteza maxima la care acul vitezometrului lui Ferrari FF se va opri, va fi de 335 de km/h. Viitorii proprietari ai GT-ului ar face bine sa sa aiba prieteni cu prezenta de spirit, pentru ca demarajul de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in doar 3,7 secunde. Iar centurile de siguranta sunt doar un accesoriu inutil.

 

Sursa: www.topgear.ro

Un + daca va place(va rog)

Edited by SpliT
Link to comment
Share on other sites

Nu imi place partea din spate a masini,parca e prea inalta pentru un ferrari, dar in rest masina din fata arata foarte bine are un design uluitor ! M-ai bine zis e AVION !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.