Jump to content

Amintiri din grădiniţă, şcoală, liceu, facultate, nu neapărat amuzante..


Superdry
 Share

Recommended Posts

Să debităm amintiri din grădiniţă, şcoală, liceu, facultate Series 62 - amintirile nu trebuie să fie neapărat amuzante.

Grădiniţă:

 

Prima dintre ele. Ne citea educatoare o poveste şi eu îmi aşezasem scaunul în afara rândului. Mă duc până la toaletă şi când mă întorc mă aşez, dar pic; cineva îmi aşezase scaunul în rând, dar eu nu băgasem de seamă şi m-am aşezat unde era scaunul înainte.

A 2-a grădiniţă (de la prima am fost mutat din cauză că după 10 zile am răcit): au venit cu un proiector de filme şi ne-au pus desene. La un momendat au zis ca ăia din grupa mare să plece (eu eram în grupa mare), restu' au plecat, eu am rămas.

 

Voi? Eu mai las şi pe altădată .

Edited by ZullubwS
Link to comment
Share on other sites

epic =]]] am ragait taree si am spus "EPIC" ca la Robotzi,, si diriga mea n-are mai mult de 26 ani , si evident se uita la robotzi... si =]] s-a prins si a ras toata clasa :-S

 

 

Omfg,v'a inebunit robotzi,crezi tu ta diriga ca nu are altceva de facut decat sa se uite la robotzi?

@ As avea amintiri de la gradinita,scoala I-IV,scoala V-VIII si liceu,imi amintesc plimbarile prin oras chiulind de la ore cu baietii,orele petrecute cu ei,faceam caterinca de profesori

Edited by Marius23
Link to comment
Share on other sites

Cele mai frumoase amintiri sunt din clasele V-VIII .

 

1. Tin minte ca odata ne-au dat mere in loc de cornuri si lapte la scoala.Eu cu inca vreo 6 colegi , ca niste romani adevarati , am scos cateva banci in curte si am inceput sa vindem mere la cei de la liceu ( numa clasele I - VIII au primit :)) ) . Pana si profesorii , care treceau pe langa taraba , incepeau sa rada.

 

2. Intr-o dimineata ma grabeam sa ajung la scoala deoarece intarziasem la ore. Din fericire am reusit sa intru in clasa inaintea profesorului de fizica. Ghinionul meu a fost ca usa era scoasa din balamale si am cazut cu ea :)) . Cativa colegi pregatisera farsa pentru profesor.

 

Si mai am cat pentru o carte intreaga .

Link to comment
Share on other sites

Cate amintiri au eu cu scoala :))

 

1: Intr-o zi am fost in pauza in spatele salii de sport si mam urcat eu si inca vreo 5 colegi pe un garaj sa luam struguri (nu erau inca) si am auzit deodata k a strigat un mos ''date jos de pe garaj in p***a m**i'' si a aruncat cu o stigla dupa noi :)) Pe mine ma lovit doar un ciob un picior :P

 

2: Tot intro pauza am iesit aproape jumatate din clasa din curtea scolii si neam dus intrun parc si. Cand am plecat din parc, neam intalit cu diriga pe drum :))

Link to comment
Share on other sites

Omfg,v'a inebunit robotzi,crezi tu ta diriga ca nu are altceva de facut decat sa se uite la robotzi?

Sunt de acord cu tine.

+ Nu prea am amintiri de la gradinita doar din generala :))), nu as putea sa povestesc pentru ca nu ati intelege, tot ce va voi povestii ar trebui sa fie cenzurat.

Oricum un plan:

1. Era foarte disperat in legatura cu "sexul"

2. Aveam o profesoara de desen foarte tarana si el cand o vedea facea ca lupul si se ducea la baie (va imaginati ce facea)

3. Era foarte retardat, se suna de pauza iesea din clasa si zicea "Te prind ! TE PRIND !!!"

Link to comment
Share on other sites

1) Anul asta , Colegii mei intr-o pauza se bateau cu cornuri ...apoi lea venit ideea sa se bata cu " pantofi "...Din greseala unul a spart tabla ;))

 

2) In clasa a-3-a am mers la baie si am luat la mine niste cornuri si am bagat intr-un W.C vreo 7-8 ...Norocul a dat peste mine ca am infundat W.C-ul :X..Ziua urmatoare m-au parat de dimineata niste colegi 8-|..

Link to comment
Share on other sites

Eu am multe amintiri din 5-8 :

 

1.Era pauza si ne jukam cu cornuri adik aruncam unu in altu cu ele.Si eu eram spatele clasei,altul la usa,si altul in partea opusa.Iar exact cand am aruncat si eu cu un corn in colegu' de la usa a intrat profa de mate pe usa si i-am dat cu cornul in cap.Mi-a fost in ziua aia rusine ,dar dupaia am inceput sa rad.

 

2.Cand ma duceam la baie in cls a 5-a luam cu colegii cateva cutii de lapte,le spargeam si le turnam pe jos in baie si aluneca toata lumea.

 

Am foarte multe amintiri frumoase :X

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.