Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

[MUSIC] - Rap


dubliss
 Share

Recommended Posts

Vad ca majoritatea persoanelor care au postat aici apreciaza acest stil de muzica si vor sa-l faca cat mai auzit sau macar sa comunice cu persoane de aceeasi speta. Asta este prima mea piesa (16 ani) si vreau s-o promovez cat se poate de bine. Pana acum s-au scris niste articole sumare despre aceasta piesa pe site-urile MARPHA HIPHOP si HIPHOPART.RO. Daca sunteti persoane care vreti sa sustineti miscarea si sa facem o schimbare impreuna, ascultati melodia si apreciati-o in mediul youtube sau facebook (via Rusanescu Robert). Astept comentarii legate de piesa si in acest topic. Asta este piesa. Vorbiti cu prietenii care mai asculta si spuneti-le sa dea mai departe la randul lor prietenilor. Hai mersi! Hai cu totii ca de-aia e sectiune speciala.

 

https://www.youtube.com/watch?v=e0JiwsqpoBI

Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to [MUSIC] - Rap
  • Elena unpinned this topic
  • Rolland pinned and unpinned this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.