Jump to content

Avantaje premium account?

dilix

Recommended Posts

Care sunt avantajele daca voi cumpara premium? Intreb mai mult de curiozitate ca am auzit ceva de genu, vreau sa stiu cat de avantajati sunt cei ce platesc fata de cei ce joaca normal.

Care sunt avantajele daca voi cumpara premium? Intreb mai mult de curiozitate ca am auzit ceva de genu, vreau sa stiu cat de avantajati sunt cei ce platesc fata de cei ce joaca normal.

Vei primi o dobanda de 2x mai mare la fiecare payday, iar in cazul in care vei avea 60/50 puncte respect, cand vei da /buylevel o sa ai 10/x. Adica poti da buylevel cand vrei si nu vei pierde punctele de respect. Sper ca ti-am fost de folos.

Avantajele sunt urmatoarele:

Premium account:

- /tognews (aceasta comanda o folosesti sa nu iti mai apara [/news] in chat)

- /togphone (aceasta comanda o folosesti sa nu iti mai apara mesaje sau apeluri in chat, cu toate ca telefonul tau ramane deschis)

- /togwhisper (aceasta comanda o folosesti sa nu mai prinesti whisper-uri)

- /togfam (aceasta comanda o folosesti pentru a inchide chat-ul [/f] al factiunii din care faci parte)

- dobanda 0.2

- daca ai depasit limita de RespectPoints, cand dai /buylevel ti se salveaza RP-urile in plus

- nr. orelor de contract la un job secundar este micsorat cu 3 ore, deci poti da [/quitjob] dupa doar 2 ore

- la fiecare 5 ore jucate primesti +1 RespectPoint si +1 Rob Point

07953728958572081185.png daca te-am ajutat.

Da e adevarat , ex: Ai cumparat cont premium stai 4 ore on i-ar la a 5a primesti 2 pct respect si 2 rob

Chiar crezi ca se mai da ceva gratis in ziua de azi, Dr ZDI ?

Misto,dar premium account il primesti cand incepi jocul pe srv sau il cumperi tu??

Trebuie sa donezi 8 euro din cate stiu :)

Avantajele sunt urmatoarele:

Premium account:

- /tognews (aceasta comanda o folosesti sa nu iti mai apara [/news] in chat)

- /togphone (aceasta comanda o folosesti sa nu iti mai apara mesaje sau apeluri in chat, cu toate ca telefonul tau ramane deschis)

- /togwhisper (aceasta comanda o folosesti sa nu mai prinesti whisper-uri)

- /togfam (aceasta comanda o folosesti pentru a inchide chat-ul [/f] al factiunii din care faci parte)

- dobanda 0.2

- daca ai depasit limita de RespectPoints, cand dai /buylevel ti se salveaza RP-urile in plus

- nr. orelor de contract la un job secundar este micsorat cu 3 ore, deci poti da [/quitjob] dupa doar 2 ore

- la fiecare 5 ore jucate primesti +1 RespectPoint si +1 Rob Point

07953728958572081185.png daca te-am ajutat.

Cam cele de sus sunt si de..costa 8 euro.

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.