Jump to content

News Reporters - Anunţuri importante / Important announcements


Unknown X
 Share

Recommended Posts

nranno.png
ro32.png
În acest topic, liderul facțiunii News Reporters va posta activități, evenimente sau anunțuri importante care afectează în mod direct facțiunea, în mod pozitiv sau negativ. Deseori aici vor fi programate viitoarele activități din cadrul facțiunii, cât și modificări ale regulamentului intern. Se vor posta activitățile sau ședințele cu prezența opțională și obligatorie.
 

Activitățile sau ședințele obligatorii pot fi organizate de către liderul facțiunii News Reporters doar cu un motiv bine întemeiat și cu aprobarea unui admin senior. Având în vedere că acestea vor fi destul de rare, membrii facțiunii News Reporters trebuie să se prezinte la acestea, exceptând jucătorii care au cerere de inactvitate pentru săptămâna respectivă.

 

O activitate sau ședință obligatorie este validă cât timp este anunțată cu minim o săptămână înainte. - sancțiune: faction warn.

 
uk32.png

In this topic, the leader of the News Reporters faction will post important activities, events, or announcements that directly affect the faction, positively or negatively. Often this is where future activities within the faction will be scheduled, as well as changes to the intern rules. Activities or meetings with optional or mandatory attendance will be posted.

 

Mandatory activities or meetings may be organized by the News Reporters faction leader only with good reason and with the approval of a senior admin. Given that these will be quite rare, all members of the News Reporters faction must be present at them, except for players who have requested an inactivity for that week.

 

A mandatory activity or meeting is valid as long as it is announced with at least one week in advance. - sanction: faction warn.

Edited by TLG Valentinos
redesign
Link to comment
Share on other sites

Modalitatea de postare a raportului de activitate a fost modificata, pentru mai multe detalii sunteti rugati sa verificati urmatorul topic. De acum nu se vor mai urca toata pozele pe img.b-zone.ro, pozele pentru raport o sa fie puse intr-o arhiva de tip *.rar si urcate pe un site de share. In topicul mai inainte mentionat, gasiti mai multe detalii.

Link to comment
Share on other sites

Astazi, 30.10.2011, s-a modificat regula cu privire la Chopper. De acum Chopper-ul poate sa fie utilizat decat de lider/sublider. Chopper-ul poate fi folosit de membri doar in cazuri exceptionale si doar cu aprobarea liderului (daca acesta nu este ON, nu luati Chopper-ul). Cine mai ia Chopper-ul aiurea, este demis din factiunea News Reporter.

Link to comment
Share on other sites

Maine, 06.11.2011, va avea loc o sedinta de urgenta pentru a stabili anumite lucruri legate de factiune. Este recomandat sa veniti, aveti sanse cu totii la rank up, cine nu vine nu o sa pice bine, sper ca se intelege. In cazul in care chiar nu puteti ajunge, macar faceti un efort si faceti o cerere de invoire. Sedinta o sa aiba loc la ora 14:00.

Edited by Unknown X
Link to comment
Share on other sites

Toate evenimentele de saptamana asta au fost anulate (motiv: server OFF). Aditional, toate topicurile cu servicii (live; servicii platite) au fost inchise. Totul o sa revina la normal cand server-ul o sa fie ON.

Link to comment
Share on other sites

Astazi, 04.01.2012, s-a modificat testul de intrare in NR. De acum se vor pune 15 intrebari din regulament, urmand ca restul sa fie la fel. Maximul de puncte disponibile este de 18, iar minimul pentru admitere de 16. Pentru mai multe detalii, click.

Link to comment
Share on other sites

De acum, fiecare reporter cu rank mai mare de 3 care face live, are obligatia sa anunte ca recrutam (in cazul in care recrutam) in incheiere. Pentru mai multe detalii sunteti rugati sa verificati topicul "News Reporter - Detalii live si ziare".

 

Tot de acum, toti cei cu rank 1 si 2, care vand ziare, au obligatia sa faca screenshoot si la news-ul care-l dau despre ziarul care il vand. Pentru mai multe detalii sunteti rugati sa verificati topicul "News Reporter - Raport de activitate".

Link to comment
Share on other sites

Din cauza problemelor intampinate cu noul update, toata munca de pe forum facuta din data in care am luat lider, dar si cea anterioara a lui everzor a fost stearsa. Din acest motiv, totul va trebui refacut de la 0, lucru care va dura in jur de 2-3 zile. Cu toate astea, activitatea voastra NU va fi afectata, deci comportati-va ca atare.

 

Am refacut topicul de servicii, pe care vreau ca toti sa il cititi. In scurt timp, voi updata si topicul cu detalii despre ziare / interviuri / pachete / serviciul de fotografiere pentru a putea redeschide topicul de servicii. In mare parte, membrii de rank 3+ stiu despre ce este vorba.

 

Despre anunturile gratuite, nu uitati ce am vorbit la sedinta. Acestea dureaza 5 minute, stopul pe /f se da la xx:05:30-40, iar pe /news la xx:05:50-xx:06:10.

Despre anunturile RP, cum v-am spus si la sedinta, puteti incepe sa folositi camera pentru a avea dovezi in cazul in care la momentul news-ului nu mai puteti prinde intamplarea in poza. De asemenea, nu va mai este permis sa dati news-uri RP despre ceva ce nu exista / este realizabil, ca de exemplu terenurile de tenis, magazin de flori din LS, luarea lemnelor din padure si alte news-urile de genul acestora. Plimbati-va prin cele 3 orase si veti gasi suficiente subiecte pentru anunturi.

 

Voi edita cat se poate de repede regulamentul pentru a nu fi confuzii.

Link to comment
Share on other sites

  • psoN changed the title to Anunţuri importante / Important announcements
  • D r e e W unlocked and locked this topic
  • D r e e W unlocked and locked this topic
  • D r e e W unlocked and locked this topic
  • D r e e W unlocked and locked this topic
  • N Catalin ToV unlocked this topic
  • Maty SAN locked this topic
  • D r e e W unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.