Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

News Reporters - Anunţuri importante / Important announcements


Unknown X
 Share

Recommended Posts

Buna ziua,

Sambata, 18.05.2019 la ora 20:00, va avea loc o activitate optionala de tip TARG in cadrul factiunilor News Reporters, SF Taxi si Paramedics.

O zi minunata!

Edited by Maty North
Link to comment
Share on other sites

Buna ziua,

Dupa ce am vorbit cu liderii care s-au implicat alaturi de factiunile lor la targul organizat pe data de 18.05.2019, ora 20:00, am stabilit cu totii sa nu ii sanctionam pe membrii factiunilor implicate si sa devina activitate optionala. Asa ca, de data aceasta ati scapat.

 

O zi minunata!

 

Nu accept PM-uri cu plangeri cum ca nu sanctionez membri ( :* ).

Edited by Maty North
Link to comment
Share on other sites

Buna ziua!

Am realizat niste modificari in regulamentul intern al factiunii News Reporters. S-au modificat numarul caracterelor permise pe primul rand la un anunt RolePlay si posibilitatea de a detine droguri. Va rog sa verificati si sa luati la cunostinta regulile modificate.

 

O zi minunata!

Edited by Maty North
Link to comment
Share on other sites

Duminica, 30.06.2019 ora 20:00, va avea loc o sedinta obligatorie in cadrul factiunii News Reporters. Cine nu ajunge, este rugat sa posteze in topicul cu invoiri sau va fi sanctionat.

 

       !!  VOTATI SUBLIDERUL FACTIUNII LA DISCUTII  !!

 

O zi buna.

Edited by Maty North
Link to comment
Share on other sites

Numarul participantilor la un concurs trebuie sa fie intre 3 si 5. Pentru realizarea unui concurs cu mai putin de 3 participanti se sanctioneaza cu faction warn. 

 

LA FIECARE CONCURS TREBUIE SA FACETI DOVADA LA PARTICIPANTI CU REGULILE PREZENTATE SI FAPTUL CA ACESTIA AU FOST PREZENTI!

Link to comment
Share on other sites

SA FIE CLAR: ATUNCI CAND FACETI CONCURS SI NU POSTATI EVIDENTA, PRIMITI FW. DACA NU EXISTA DOVEZI BUNE, VETI PRIMI FW. IN CAZ CA DOVEZILE SUNT INCOMPLETE, PRIMA DATA PRIMITI AV, DUPA CARE, DACA SE REPETA, PRIMITI FW.

Link to comment
Share on other sites

A fost realizat regulamentul pentru stirile b-zone. Va rog sa mergeti sa verificati topicul care poarta acelasi nume pentru a lua la cunostiinta regulile. Urmeaza sa fie implementat si voi anunta oficial in joc cand puteti incepe. O zi buna!

Edited by Maty North
Link to comment
Share on other sites

Atentie!

Dupa cum bine stiti, se va realiza maine o fuziune cu RPG 3. Vor veni cei din News Reporters care il au pe @South Zed ca lider.

Va rog frumos sa fiti civilizati, sa ii integrati pe cei de pe 3 in familia noastra si sa incercam sa ne intelegem. Nu vreau sa existe nici macar un conflict intre noi si vreau sa ii tratam si sa le aratam respectul nostru fata de ei. Nu vreau sa va vanati intre voi deoarece nu este cazul, @South Zed este un lider foarte de treaba si sunt convins ca am putea colabora cu acesta si membrii lui. Sarcinile liderilor vor fi impartite intre noi si vom avea grija ca fiecare sa fie tratat ca un membru News Reporters. Ramane sa adaugam niste reguli, sa modificam regulamentul. Vom realiza o sedinta in prima saptamana in care o sa le explicam cum sta treaba la noi.

Va pup si va respect. O zi frumoasa sa aveti si fuziune placuta!

Link to comment
Share on other sites

Buna ziua!

Dupa cum bine stiti, astazi au fuzionat serverele RPG1 si RPG3. Am discutat cu @South Zed si ramane regulamentul News Reporters RPG1, cu mici modificari, ca si regulament de baza. Rog pe toti cei veniti de pe RPG3 sa invete regulamentul, sa il citeasca si sa citeasca si celelalte topicuri din acest subforum News Reporters. Verificati ultimele anunturi din acest topic, verificati "Detalii pachete si interviuri", "Stiri B-Zone" si celelalte topicuri. Cititi cu atentie si incercati sa intelegeti regulile. Unde aveti nelamuriri, puteti sa ma intrebati. Voi incerca sa fiu conectat mai mereu pe joc sa va ajut. In caz ca nu sunt pe server, puteti sa ii intrebati si pe ceilalti membri.

Distractie placuta!

Link to comment
Share on other sites

Buna ziua,

Sambata in data de 24.08.2019 la ora 20:00 o sa sustinem un Targ de diverse in zona Terenurilor de tenis din Los Santos. Activitatea o sa dureze in jur de jumatate de ora sau maxim pana la ora 20:45. La acesta activitate avem nevoie de minim: 4 Reporteri de rank 1 (Care sa ofere /news-uri); 5 Reporteri de rank 2 (Care sa ofere /news-uri si sa vanda ziare); 4 Reporteri de rank 3 (Care sa ofere interviuri).

 

Pretul unui anunt la Targ, o sa fie de $1,000. O sa apara pe [/news] sub forma : "Targ: Zed cumpara vehicul de tip Infernus, [/sms ID]."

Activitatea nu este obligatorie, dar o sa conteze la rank-up.

Activitatea este realizata de catre @Adelush RPG 2019 

 

Distractie placuta.

 

                                                                                            

Edited by South Zed
Link to comment
Share on other sites

Bună ziua, tuturor!

Astăzi am realizat anumite modificări în regulamentul intern al facțiunii News Reporters. Începând de astăzi, 06.09.2019, ora 16:00, regulamentul intră în funcțiune. Citiți bine, am adăugat reguli, am adăugat multe clarificări, am explicat detaliat ceea ce trebuie să faceți. Urmează o întreagă modificare în forumul News Reporters, cât se poate. Rog citirea detaliata a regulamentului și luarea aminte a regulilor din acesta.

 

Sănătate!

Link to comment
Share on other sites

Bună ziua!

Am modificat și adăugat reguli în topicul "Regulament Intern", la "Anunțuri gratuite", la obligațiile responsabilului cu start și stop. Mergeți și verificați, perioada pentru anunțul de continuare pentru week-end se aplica de acum. Încercați să respectați acea perioadă din momentul acesta.

 

O zi buna,

 

Matei.

Link to comment
Share on other sites

Bună ziua!

 

Vreau să aduc la cunoștiință că au fost modificați deținătorii de topicuri la News Reporters.

Lista arata în felul următor:

Cereri interviuri / Evidenta interviurilor - Snikk.

Cereri pachete de anunturi / Evidenta pechetelor de anunturi - .Dann

Evidenta raportului de activitate - Adelush.

Știri B-Zone -  -

Evidența ziarelor - Bulbucel

Evidența concursurilor și emisiunilor - Heisenberg.

Lista neagră - .Alex

Evidența anunțurilor role-play - Ailime

Seiful facțiunii și amenzi - Vaida.JR

 

Cer atenție, seriozitate, indulgență, concentrare și timp liber. Cine nu se va ocupa corespunzător de topicul posedat, va fi înlăturat de la acesta, nemaiputând să dețină alte topicuri. În caz în care nu mai aveți timp de a ține un topic, sunteți rugați să mă contactați și veți fi deposedați de acesta.

Pana cand Dann revine din perioada de inactivitate, Ailime se va ocupa de topicul de pachete, iar Flavi de cel de RP-uri.

 

O zi bună să aveți,

 Matei.

Edited by Maty North
Link to comment
Share on other sites

Bună seara,

au avut loc anumite modificări în regulament, mai exact:

 

Regula 6.23,

Regula 9.20,

Regula 3.15.

 

Mergeți și verificați respectivele și din acest moment se vor aplica aceste reguli.

 

O seara bună în continuare,

   Matei.

 

credite: heisenberg. 6.23, 9.20.

Edited by Maty North
Link to comment
Share on other sites

Buna seara,

Sambata, 02.11.2019 la ora 19:00, se va organiza un TARG de vehicule, activitate organizata de Ailime. Ajutorul ei este Heisenberg.. Rank 4 dornici de a promova in grad trebuie sa se implice in organizarea, desfasurarea si corectarea greselilor. Locul activitatii este pe Aeroport LS si vor participa LS SI, Paramedics si SF Taxi. Prezenta este OPTIONALA.

Nu stricati reputatia factiunii. Verificati topicul cu Sedinte si activitati pentru mai multe detalii.

Distractie placuta,

Matei.

Edited by Maty North
Link to comment
Share on other sites

Am modificat sanctiunile pentru nepostarea evidentelor. Verificati regulamentul.

Testerii:

Au 72 de ore la dispozitie sa posteze o dovada cu un test. Sanctiune: Avertisment verbal, urmat de FW daca se repeta.

 

Plus concurs, emisiuni, pachete si interviuri.

Edited by Maty North
Link to comment
Share on other sites

Buna seara si ultima de pe acest topic,

Dupa multa munca, conflicte, scopuri indeplinite, esecuri si struda, a venit vremea sa parasesc si eu functia de lider. Motivul este clar, lipsa de timp si monotonie. Probabil multi se bucura, altii sunt tristi sau altii nepasatori, dar sa stiti ca fiecare persoana care a avut contact cu mine face parte din viata mea si imi veti ramane apropiati, prieteni, dusmani, amici.

Va avea loc Votul Membrilor urmatoarele zile, asa ca fiti pe faza si votati-va favoritul deoarece fiecare vot conteaza. In alegerea noului lider luati in considerare cat de mult s-a implicat in factiune, cat a ajutat, pe cine, cum a ajutat, comportamentul acestuia, gandirea si, repet, IMPLICATIA acestuia in factiune. Nu va lasati influentati de altii la vot, ma refer la votul in schimbul banilor sau altor servicii, deoarece soarta factiunii depinde de voi si de viitorul lider. "Votati cu mintea, nu cu buzunarul" cum am zis si atunci cand era alegerea liderului in perioada mea.

Multumesc tuturor pentru momentele frumoase petrecute impreuna, pentru ajutorul reciproc si pentru intelegere. Sper sa fiti fericiti cu viitoarea conducere si v-as ruga pe cei seriosi sa ramana in factiune, veti pierde multe daca iesiti. Voi ramane o perioada de timp in factiune sa mai ajut cat pot.

Distractie placuta si nu uitati de vot,

Matei.

Link to comment
Share on other sites

Buna seara, dragilor! Am redirectionat cateva topicuri altor reporteri.

In randurile de mai jos voi spune membrii si topicurile de care se vor ocupa acestia.

 

Lista:

Cereri interviuri / Evidenta interviurilor - .Alex

Cereri pachete de anunturi / Evidenta pechetelor de anunturi - Ailime

Evidenta raportului de activitate - Lit

Evidența ziarelor - .Alex

Evidența concursurilor și emisiunilor - Evil

Lista neagră - Evil

Evidența anunțurilor role-play - Heisenberg.

In ''Seiful facțiunii și amenzi'' nu va mai raspunde nimeni pentru ca se poate da direct din /members si /fines! 

 

Doresc seriozitate si implicare. Cine stie ca nu poate sa se ocupe de topic, sa ma anunte! Daca vad ca nu raspundeti in maxim 48 de ore (2 zile) la topic, voi da acel topic altui reporter capabil sa se ocupe. 

Edited by Ailime
color
Link to comment
Share on other sites

Buna seara, dragilor! Vreau sa stiti ca am facut alianta cu SF Taxi. Inainte nu am avut niciun parteneriat cu nicio factiune, dar pentru ca eu cu liderul factiunii, [HaVaNa], ma inteleg destul de bine, m-am gandit sa facem un pact si multe activitati impreuna pe viitor! Sper ca sunteti incantati de aceasta, iar daca v-ati gandit ce beneficii ne aduc ei noua, va spun in randurile de mai jos. 

                                            

    Membrii San Fierro Taxi ofera membrilor din News Reporters [/fare 20] la transport, si cand se ajunge la destinatie, membrii News Reporters o sa isi primesca banii inapoi prin comanda [/pay]  (AICI aveti un examplu de cum trebuie sa procedati atunci cand un membru News Reporters se urca la voi pe G. Ca sa va fie mai usor sa depistati suma pe care trebuie sa o acordati membrilor NR, inainte de a se urca in taxi, scoateti fare si il puneti inapoi, iar la final o sa va apara pretul la ''Earnings''.)

 

                                                                                            Noi le vom oferi toate servicile noastre la jumate de pret!

 

Membrii nu-si fac reclamatii pe website, daca vor fi probleme, acestea se vor rezolva intr-un PM cu ambii lideri!

Membrii care refuza si nu respecta pactul, nu vor primi rank up, clear fw etc.

Daca nu va convine, sa stiti ca nu sunteti obligati sa stati, va pot accepta demisia oricand, la orice ora, dar nu cred ca e cazul. :*

 

Edited by Ailime
color
Link to comment
Share on other sites

Buna ziua!

22px-Flag_of_Romania.svg.png

     Am reintrodus reporterul saptamanii. Dupa fiecare saptamana se va face cum s-a facut si pana acum, o evidenta a raportului de activitate, iar cel care are cele mai multe puncte primeste un premiu in $ de la leader/sub-leader. In fiecare luni, cel tarziu marti va aparea evidenta in topicul ''Evidenta raportului de activitate & clasament''. Premiul poate sa difere de la o saptamana la alta. Pe viitor poate vor fi ca premiu raport optional sau injumatatit! Momentan, premiul este de 200.000$. Bafta!

 

23px-Flag_of_the_United_States.svg.png

Hello!

I reintroduced reporter of the week. After every week it will be done as has been done so far, an evidence of the activity report and the one who has the most points receives a prize in $ from leader/sub-leader. Every Monday, at the latest Tuesday will appear in the topic ''Activity report evidence & leaderboard''. The prize may differ from one week to the next. In future maybe the prize will be an optional or half-report! For now, the prize is 200.000$. Good luck!

Edited by Ailime
Link to comment
Share on other sites

22px-Flag_of_Romania.svg.png

Buna seara!

Sambata, 30.11.2019, ora 20:00, va avea loc o sedinta in HQ-ul News Reporters. Prezenta OBLIGATORIE! Cine nu poate sa vina, sa faca o cerere de invoire in topicul predestinat acestora.

Cei absenti la sedinta fara cerere de invoire postata pe forum primesc Faction Warn!

Cei care sunt pe [/sleep] (fara cerere de invoire) la sedinta vor fi sanctionati cu Faction Warn!

 

23px-Flag_of_the_United_States.svg.png

Good evening!

Saturday, 30.11.2019, 8:00 pm, it's going to be a meeting in News Reporters HQ. MANDATORY presence! Who can not come, make a request for invocation in the predestined topic.

Who is absent to the meeting without a consent request posted on forum recives Faction Warn!

Those who are on [/sleep] (without a consent request) at the meeting will be punished with Faction Warn!

 

Sa aveti o saptamana frumoasa in continuare!

Have a great week!

- Ailime

 





 

Edited by Ailime
Link to comment
Share on other sites

22px-Flag_of_Romania.svg.png

Buna seara!

Am reintrodus ''Fotografia saptamanii'' si am modificat cateva aspecte la aceasta, asa ca va rog sa cititi cu atentie prima pagina a topicului!

De saptamana viitoare puteti posta fotografiile! 

 

23px-Flag_of_the_United_States.svg.png

Good evening!

I reintroduced ''Photo of the week'' and I changed some aspects to it, so please read the first page of the topic carefully!

Next week you can post the photos!

:) 

 

Link to comment
Share on other sites

  • D r e e W unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.