Jump to content

German Truck Simulator

Frank Tenpenny
 Share

Recommended Posts

German Truck Simulator

gtsn.jpg

Ce este German Truck Simulator ?

German Truck Simulator este un joc de simulare camion creat de Software-ul SCS, folosind OpenGL, stabilit în Germania. Jocul foloseste motorul predesorului sau Euro Truck Simulator. Player-ul poate începe cariera ca angajat al unei societăţi de transport de marfă, muncesc din greu pentru a putea să cumpere camion propriu şi începe propria afacere. Este posibil de a achiziţiona garaje şi sucursale în Germania, de configurare pentru a se adapta flota proprie camion în creştere. Player-ul se poate face upgrade de camioane şi păstraţi-le într-o stare de varf pentru o eficienţă maximă, cum ar fi de combustibil, precum şi starea de camion. Camioane sunt incluse Mercedes-Benz (fără licenţă), Renault (fără licenţă), Volvo (fără licenţă), Scania (fără licenţă), DAF (fără licenţă), Iveco (fără licenţă) şi MAN. Camionul este licenţiat numai MAN.Camioane fără licenţă au acelaşi design ca o fac în viaţa reală. Logo-urile acestora sunt diferite şi aşa mai departe sunt numele lor. De exemplu, Scania este numit SWIFT, Renault este numit Runner, Volvo este numit Valiant, DAF are numele de DAV, etc.

gts00014o.png

Imbunatatiri ?

În luna octombrie 2010, SCS Software a lansat un nou patch pentru versiunea originală German Truck Simulator, v.1.3.2, noi caracteristici sunt:

Include Austria Edition ca o actualizare gratuită. Player-ul acum poate juca in 4 orase diferite din Austria.

Mai multe bug-uri fixe.

De compatibilitate pentru a reda melodiile în format MP3 în radio, în joc (fosta OGG-Format), sau streaming radio pe Internet (nevoie de conexiune la internet).

Grafică de curând îmbunătăţită.

Orasele incluse in joc sunt:

Kiel

Rostock

Hamburg

Bremen

Duisburg

Düsseldorf

Dortmund

Koln

Hanovra

Magdeburg

Berlin

Frankfurt pe Main

Dresda

Stuttgart

Munchen

Nuremberg

Leipzig

Erfurt

Salzburg în Austria Edition

Innsbruck, în Austria Edition

Viena, în Austria Edition

Linz, în Austria Edition.

De asemenea au mai fost imbunatatie urmatoarele:

Site-ul oficial al GTS

Site-ul oficial al SCS Software

Minimum System Requirements:

Operating System: Windows XP or Windows Vista

CPU: 2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent

Memory: 512 Mb (Windows XP) 1 GB (Windows Vista)

Hard Drive Space: 600 MB of free space

Graphics Hardware: 128 MB video card: GeForce 4 (not MX!) or better, ATI Radeon 8500 or better

Sound Hardware: 100% DirectX 9 compatible sound card

Recommended System Requirements:

Operating System: Windows XP or Windows Vista

CPU: 3.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent

Memory:2 GB (Windows XP) 2.5 GB(Windows Vista)

Hard Drive Space:600 MB of free space

Graphics Hardware:256 MB video card: GeForce 6 or better, ATI Radeon 9800 or better

Sound Hardware 100% DirectX 9 compatible sound card

German Truck Simulator - gameplay - garage management.

M-am jucat foarte mult acest joc asa ca am facut si un mos de MAN TGX V8 si chiar un filmulet.

Mai multe poze gasiti in acest '' spoiler ''.

gts00003x.png

gts00004ok.png

gts00009g.png

gts00013h.png

gts00014t.png

gts00015x.png

© Mariuskox. All rights reserved

.

Sursa: Siteul oficial al German Truck Simulator, Wikipedia.

Un joc pentru pasionati si nu ma refer la pasionatii masinilor de mare tonaj, neah. Ma refer la pasionatii jocurilor cu volan, cele de rabdare, cele in care fiecare miscare din volan conteaza. Un joc care il joci cu placere, cat despre faza cu numele masinilor, mi se pare ca exista un patch sau ceva in genul care le punea emblema si tot tacamul ca cele originale. Acest joc spre deosebire de Euro Truck Simulator este mult mai frumos din multe puncte de vedere, unul este vehiculul MAN, care este un "deliciu" sa zic asa. Foarte frumos topic, chiar mi-a placut sa-l citesc.

Un joc pentru pasionati si nu ma refer la pasionatii masinilor de mare tonaj, neah. Ma refer la pasionatii jocurilor cu volan, cele de rabdare, cele in care fiecare miscare din volan conteaza. Un joc care il joci cu placere, cat despre faza cu numele masinilor, mi se pare ca exista un patch sau ceva in genul care le punea emblema si tot tacamul ca cele originale. Acest joc spre deosebire de Euro Truck Simulator este mult mai frumos din multe puncte de vedere, unul este vehiculul MAN, care este un "deliciu" sa zic asa. Foarte frumos topic, chiar mi-a placut sa-l citesc.

Ai dreptate aici UnknownX acest joc e in general facut pentru pasionatii masinilor de mare tonaj, credema nu am cuvinte sa va spun cum e mai ales sa il joci cu volan, deci parca ai conduce o masina in realitate.Cat despre diferenta dintre Euro Truck Simulator si German Truck Simulator credetima e una foarte mare de la cer la paman, un motiv ar fi grafica pe care o are GTS si nu o are ETS, doi la mana sunt masinile, in ETS sunt decat Scania, Mercedes-Benz, Volvo, Renault pe cand in GTS e Renault Magnum, Scania R-Line, Iveco Stralis 580 v8, MAM TGX V8, Mercedes-Benz Actros, Volvo FH16, iar inca un lucru fata de ETS e ca GTS are un camion liceentiat si anume MAN TGX.

Am reusit sa-l fac si imi merge, mersi mult KOX

Vei primi warn de mai faci asa genuri de post'uri.

Alta data cand te mai gandesti sa postezi vino cu o parere sau o informatie utila.

Edited by mysterioo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.