Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tow Truck Company - Sugestii / Suggestions


LCN John
 Share

Recommended Posts

- Nume: R3muss


- Propunere: Sa fie jobul mechanic obligatoriu la rank 1-4 sau 1-5 , depinde unde vreti.


- Detalii: Si sa se redeschida topicul ,,Cereri Job'' pentru a face o cerere daca vrei sa fie schimbat jobul.


- Alte precizări: Adica, frate, factiunea LVSI (Las Venturas School Instruction) are obligatoriu jobul mechanic la rank 1-4 si noi nu? Macar asa poate va fi si factiunea noastra in top, la fiecare live care intreb ,,ce parere aveti despre factiunea TTC'' Multi zic ca cand cer un refill/repair nimeni nu da, si pana la urma suntem mechanici, cum vine asta? Adica da refill si repair unul care NU ARE LEGATURA cu mechanica, adica cei din School Instruction si noi nu?Cum vine asta?Eu te las sa te gandesti dar sper sa imi acorzi dreptate si sa faci asta ce cred eu ca e bine, sau macar daca nu vrei sa fie jobul mechanic in timpul saptamani si in weekend care vrem inafara de jobul Detectiv in TT, sau jobul mechanic sa fie obligatoriu pentru toti rank 1-5 in timpul saptamani, nu pentru toti, si in weekend, la fel, ce job vrem inafara de Detectiv in TT.




Sper sa imi acorzi dreptate.


Multumesc ca ai citit propunerea.


By Remuss69.


O zi Buna.



Edited by Remuss69
Link to comment
Share on other sites

- Nume: dripper

- Propunere: In momentul in care o masina este tractata, sa se faca un loc special amenajat pentru masinile remorcate "Vehicle Impound" m-am gandit, si in momentul in care x sau y vrea sa-si scoata masina de la Vehicle Impound sa platesca o anumita suma de bani pe ea. Mi se pare mult mai realist fata de cum este in momentul de fata, o duci in checkpoint si se respawneaza la locul de parcare. Am vazut multi jucatori care isi parcheaza masinile pe strada, si dupa ce este tractata si dusa in checkpoint ea se respawneaza tot pe strada. Ma gandeam sa fie 2 variante, masinile de factiune/departamente/mafii si cele spawnate de server in momentul remorcarii sa fie respawnate la locul lor de parcare, doar cele personale sa fie bagate in Vehicle Impound.

- Detalii: O sa va prezint aici locatia, si putin mapping facut de mine sa intelegeti ce vreau sa spun. 

 

Aici sa fie intrarea pe unde sa fie bagate masinile - http://cubeupload.com/im/twelvy/samp047.png

 

Am inchis parcarea cu garduri pentru a nu putea iesi cu masina din aceasta "curte" a Vehicle Impound-ului. - http://cubeupload.com/im/twelvy/samp048.png

 

Aici la aceste ATM-uri sa fie 2 semne de tip "i" - information  unde jucatorii sa plateasca acea taxa pentru a scoate masina din impound. - http://cubeupload.com/im/twelvy/samp050.png

 

- Alte precizări: Multumesc pentru timpul si atentia acordata si sper sa se implementeze, consider ca este un plus si pare mult mai realist.

Link to comment
Share on other sites

- Nume: Williard

- Propunere: Sa avem un Organizator de Evenimente + altele dar nu ma lungesc aici, aștept o eventuala ședința.

- Detalii: Sa fie ales de către lideri un Organizator de Evenimente care sa aibă rank 4+, iar acesta sa se ocupe de evenimente, activități cu diferite premii. 

- Alte precizări: Ar fi o treaba frumoasa. Mersi, sanatate!

 

Link to comment
Share on other sites

- Nume: Dev.

- Propunere: Propun modificarea premiilor la Raportul saptamanii

- Detalii:

1. Cei de pe locul 1 si 2 sa primeasca si niste $. Asta i-ar motiva mai mult si raportul optional/injumatatit nu e atat de util unui membru care face best.

2. Raportul optional/injumatatit sa se dea pe /stats pentru a fi folosit intr-o saptamana in care membrul chiar are nevoie de el.

- Alte precizări: - 

Link to comment
Share on other sites

@Dev Momentan nu vom modifica nimic, eu personal mai tare as trage pentru un raport optional/injumatatit decat pentru niste bani. Iar daca voi pune premiul raport optional/injumatatit + bani premiul ar fi mult prea mare. 

Legat de propunerea 2, nu va pot seta eu saptamana in care sa fie raportul optional/injumatatit, doar pentru saptamana curenta.

Link to comment
Share on other sites

Nume:.Ceausescu.

- Propunere:dyOy6PG.png

Propun ca regula de mai sus sa se aplici si in cazul de questuri sau ceva asemanator evenimeteleor.

- Detalii:De multe ori ca si exemplu acum de paste niste business-urilor a fost asaltate de masini parcate aiurea sau supraglomerarea lor din cauza Questului activ.

 - Alte precizări:Indiferent de rezultate, eu doar am vrut sa aduc ceva ce ar putea fi folositor din punctul meu de vedere. Mutlumesc si Paste fericit.

Link to comment
Share on other sites

- Nume: oRoxii

- Sugestie: Adăugarea de noi locații pentru tow + altele

- Detalii: (am inclus link-uri către niște ss-uri făcute ca sugestie pe textul verde)

1. Bunker Blueberry - să fie permisă tractarea vehiculelor care încurcă accesul în bunker sau ridicarea autovehiculelor pentru a transporta stock. Fix zonele alea 3 din fotografiile sugerate.

2. Easter Basin - în special seara, e aglomerat acolo și ieși cam greu dacă-s vehicule abandonate.

3. Pentru sistemul actualizat la job-ul de fermier - să se clarifice dacă putem da tow tractoarelor/vehiculelor abandonate de pe parcele. Omul își lasă mașina acolo după ce plantează semințe a căror timp de creștere este mai mare de 4 ore. Face lag, mai ales când ai un PC care nu prezintă specificații ok.

4. Actualizarea regulamentului în engleză (unele reguli pentru tow lipsesc, mai ales ultimele)

5. Adăugarea de diacritice... nu știu de voi, dar pe mine mă doare capu' când citesc un text care nu are măcar diacritice pe ă și â, î. Există un program care-ți adaugă tot ce-i necesar cu un click.

- Alte precizări: :) 

Edited by oRoxii S4F
Link to comment
Share on other sites

@oRoxii S4F In legatura cu adaugarea de noi locatii pentru /tow, asta e cam greu pentru ca trebuie schimbate pe ambele servere pe urma, iar momentan nu exista timpul necesar pentru asta + aceste locatii sunt foarte bune si bine pozitionate momentan.

 

Legat de zona de bunker / parcele, am discutat cu un a4+ legat de asta, iar raspunsul este unul negativ, masinile nu incurca, iar pe parcele daca gasesti o masina parcata poate sa fie a proprietarului. Daca masina se afla pe drum, atunci poate fi tractata.

 

Regulamentul, o sa fie actualizat, o sa ma uit peste el sa vad ce lipseste. De fiecare data cand am adaugat o regula noua am trecut si varianta in engleza. 

Legat de diacritice sa-mi lasi un mesaj cu acel site iar intr-o zi cand am timp o sa ma ocup de toata treaba, momentan nu cred ca este foarte multa lume iritata de faptul ca nu scrie cu diacritice, dar o sa incerc sa facem sa fie totul bine.

Link to comment
Share on other sites

Nume: _DeNiS_45

Sugestii:

1. Mutarea punctului pentru Tow LV. Nu sunt singurul care este de părerea ca amplasarea acestuia este una jalnica, mult prea departe fata de punctele de interes în ceea ce privește mașinile de tractat ( poker, 4 Dragons ). Unde sa îl mutam? Sunt variante, poate spre zona de gunoier lv sau pe lângă halele alea, ori printre blocurile de lângă Tunning LV.

2. Exista regula conforma căreia un jucător, daca se afla pe G / sau pe mașină ce poate fi tractata,  sa nu o iei. Oke, dar dacă după ce iei masina, cineva se pune pe ea, dar nu ca ar fi a lui etc, ci doar din nesimțire? O idee ar fi modificarea regulei, ca cei ce se pun pe mașină când o tractezi,  chiar daca nu ii afectează, sa fie ignorați. Un exemplu? Desigur, astăzi, am luat liniștit o mașină de clan, VIP, dar, surpriza, un jucător random,  alt clan, s a pus G în masina( ninja bug). Ce sa fac, vin toți amărâții cu ura pe noi.

Link to comment
Share on other sites

@South DeNiS45 - Până va da Zew un răspuns, intervin cu o precizare.

 

Mutarea locului de /tow nu ține de noi și cred că știi asta. Dacă s-a tot cerut și nu s-a efectuat modificarea, insistența cu acest aspect (la interval de câteva zile) nu va rezolva problema.

 

De aproximativ 1 an de zile, atât eu, cât și Paul, am cerut acest lucru staff-ului, însă nu a fost o prioritate pentru ei. Poate confirma și Zeko.

 

Deci nu are rost să mai vedem această propunere zi după zi.

Link to comment
Share on other sites

- Nume:DJ.Bl3nd

- Propunere:Propun sa se modifice la tractarea masiniilor,autovehiculelor personale ca sa putem face punct la raport si sa fie mai realistic sa se blocheze remorcarea sau despawn-ul masiniilor de catre propietar in timpul tractarii.

- Detalii:Ar fi destul de bine aceasta sugestie,nu am mai avea probleme la punctajul la raport ,sa mai faca ceva scripterii ceva mai realistic,ca multi mecanici ttc cand gasesc o masina se bucura si in timpul tractarii te trezesti ca a disparut si nu este prea convenabil. Sa-i anunte pe propietarii masinii ca ia fost tractata masina etc. ca in realitate.

- Alte precizări:O seara buna.

 

Link to comment
Share on other sites

- Nume: Thorpila

- Propunere: Propun ca in momentul in care tractam masinile si ne striga sa o lasam, sa nu mai facem ascest lucru.

- Detalii: Daca tot incercam sa imitam viata reala, ar trebuii sa o facem pana la cap, adica? Daca in real iti tracteaza masina, trebuie sa platesti pentru a o primii inapoi [asta include "deranjul" firmei ce presteaza pe acest domeniu]. Cum la noi singurul castig este doar atunci cand intram cu ea in checkpoint, ar fii o pierdere de timp sa ne intoarcem din drum sa lasam masina. Mai ales ca daca nu o facem vom fii SANCTIONATI. 

- Alte precizări: Regula asta ar da un plus de valoare membriilor TTC prin simplu fapt ca nu ar mai tine cont de x, y, fiind axati pe raport.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

- Nume: Thorpila

- Propunere: Propun modificarea sistemului de premiere saptamanal. 

- Detalii: Pentru inceput ar trebuii sa se creeze un topic sub numele "Shop TTC" [sau altcumva, acesta este doar un exemplu]. In acest topic sa se posteze o lista cu "produse" pe care le-am putea achizitiona cu "TTC Points". Aceste "TTC Points" ar inlocuii premiile prezente [bani sau raport optional/injumatatit], adica le-am castiga la activitati in cadrul factiunii, misiunea saptamanii si la cel mai mare scor de la raport.

 

Exemplu lista "produse" ce le putem cumpara cu TTC Points:

*Raport Optional - 300 TTC Points;

*Raport Injumatatit - 200 TTC Points;

*Extra invoire Sedinta/Activitate - 150 TTC Points;

*$500.000 - 450 TTC Points;

*$300.000 - 300 TTC Points;

*$150.000 - 180 TTC Points;

*ETC.

                  Preturile produselor este pus ca exemplu si gandit de mine personal. 

 

ATENTIE! Nu puteti achizitiona in acelasi timp mai mult de un produs pe saptamana. Asta ar evita abuzul lipsa de $$$

- Alte precizări: Parerea mea este ca nu vad un dezavantaj in ceea ce am zis eu, doar ca este necesar ca unul din conducuere sa-si faca timp pentru acest "topic". Castigul TTC Points trebuie gandit astfel incat sa nu se creeze inflatie. 

 

O idee de premii vs preturi.

Premii peste 300 puncte la raport: 50 TTC Points;

Premii peste 250 puncte la raport: 30 TTC Points;

Premii peste 150 puncte la raport: 20 TTC Points.

Aici ar trebuii premiati toti cei care fac punctele de raport respective, fara a face un top [locul 1, 2 sau 3 sa nu existe].

 

Premii la activitati/evenimente in cadrul factiunii [asta pe langa premiul de baza, bazat in bani sau alte premii oferite].

Locul 1: 30 TTC Points;

Locul 2: 20 TTC Points;

Locul 3:10 TTC Points.

 

TOT CE AM SCRIS SUS A FOST UN EXEMPLU DE PREMII/PUNCTE MAI JOS IN EXEMPLU LE-AM GANDIT MAI CU TIMP SI CRED CA ESTE UN ECHILIBRU PERFECT.

 

EXEMPLU TOPIC:

 

 

TTC SHOP POINTS

 

In acest topic va vor fii prezentate produse ce le veti putea achizitiona pe baza punctelor TTC Points.

 

                                                                                                 Produsele TTC:

*Raport Optional - 300 TTC Points;

*Raport Injumatatit - 250 TTC Points;

*Extra invoire Sedinta/Activitate - 150 TTC Points;

*$500.000 - 450 TTC Points;

*$300.000 - 350 TTC Points;

*$150.000 - 200 TTC Points;

                                                             

 

TTC Points pot fii obtinute la anumite activitati din cadrul factiunii, misiuni si best raport. Un membru poate detine mai mult de 500 TTC Points, odata ajuns la aceasta suma, punctele castigate se vor pierde [ce trece de 500]. 

 

*Premiu activitate - intre 20 si 50 TTC Points in functie de nivelul de greutate;

*Premiu pentru misiunea saptamanii - intre 20 si 50 TTC Points in functie de nivelul de greutate;

                                                . peste 300 tractari/saptamana - 70 TTC Points;

                                              / 

*Premiul pentru best raport:    - peste 250 tractari/saptamana- 50 TTC Points;

                                              \

                                                 'peste 200 tractari/saptamana - 30 TTC Points.

 

                                                        .peste 200 ore reale/luna - 100 TTC Points;

                                                     /   

*Premiu pentru activitate lunara:   - peste 150 ore reale/luna - 50 TTC Points; 

                                                     \

                                                        'peste 100 ore reale/luna - 30 TTC Points

 

Cine doreste achizitionarea produselor trebuie sa posteze in acest topic dupa urmatorul model:

 

*Nume:

*Podus:

*Puncte detinute:

*Puncte ramase:

*Alte informatii: [aici puteti selecta perioada in care doriti sa achizitionati produselede tip raport optional/injumatatit]

 

ATENTIE! Nu puteti achizitiona mai mult de un produs pe saptamana. Pentru achizitionarea produselor de tip raport optional/injumatatit, cererea trebuie postata cu cel putin 5 zile inainte de saptamana in care doriti sa il obtineti.

 

 

Statistica TTC Points:

Thorpila - 120 TTC Points;

PuNcT. - 100 TTC Points;

Bosty - 180 TTC Points;

Kristi77 - 10 TTC Points;

Xulescu - 40 TTC Points;

 

 

Sper ca nu am muncit degeaba la acest sistem. Astfel vom da o sansa tuturor de a avea o activitate in plus.

Edited by Thorpila aka Wolverine
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.