Jump to content

National Guard - Aplicații / Applications

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nickname: Mark.alonzo

Level: 17

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an

Varsta reala: 17ani

Sex (masculin / feminin):Masculin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0

Nickname-uri anterioare: -

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): School Instructor (1luna), Tow Truck Company (1luna)

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Tow Truck Company (1luna)

Motivul plecarii din ultima factiune: 3 Fw

Skill-uri la joburile secundare: Mechanic 5, Detectiv 5

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/99fel1chd/

Bara RPG stats: bar-000561337.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 07:30-23-00

Ai mai fost in National Guard? Nu, sper sa fie prima data.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -

De ce iti doresti sa intri in National Guard?: Pentru ca mi se pare a fi cel mai stabil si frumos departament.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Eu cred ca sunt potrivit pentru National Guard deoarece imi place ordinea si disciplina imi place duritatea din armata si alte motive.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu administrarea puscariei, cu prinderea suspectilor aflati in urmarire si multe altele

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 2 maxim 3

Cum te-ai descrie in realitate?: Prietenos, ordonat, disciplinat, glumet...

Edited by STD MarkAlonzo

Nickname: .Dany.

• Level: 16

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4-5 luni

• Varsta reala: 16

• Sex (masculin / feminin): Masculin.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 2/3(DB si jignire).

• Nickname-uri anterioare: -

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): El Loco Cartel(,2saptamani), Avispa Rifa(2 saptamani) ,Red Dragon Triad(2 saptamani).

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Red Dragon Triad(2 saptamani)..

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am iesit deaorece nu puteam sa acor prea mult timp acestor factiuni...si un al doilea motiv ar fi acela de a incerca viata dintr-un departament.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5-Detective, Skill 2-Arms dealer, Skill 5-mechanic si la restul skill 1.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):http://postimg.org/image/dknw4rgqp/ | http://postimg.org/i...w5nmz/4a86a99d/

• Bara RPG stats: bar-000512212.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 11:00-23:00.

• Ai mai fost in National Guard?: Nu.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc sa intru in National Guard deoarece doresc foarte mult sa ajut la prinderea infractorilor si pentru a pazi inchisoarea.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca am capacitatea de a lucra in echipa si respect regulile.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Un NG la Rank 1 se ocupa de ordinea si disciplina in jail, de la rank-uri mai mari pot sa faca celelalte lucruri specifice Rank-ului.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6-7 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat de 16 ani ce locuieste in Galati. M-as descrie ca fiinf un baiat destept, sociabil, intelegator si cu mult bun simt. Imi place sa joc sah si fotbal, iar in viata virtuala SA:MP si alte jocuri de strategie.

Edited by Dany01

• Nickname: [NazisT]Speack

• Level: 55

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: ~3 ani

• Varsta reala: 17 ani

Sex (masculin / feminin): Masculin

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Nickname-uri anterioare: Speack[M.x]

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Taxi Cab Company ~ 5 luni, The Tattaglia Family 1 luna, National Guard 7 luni, Green Street Bloods ~1 luna

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Green Street Bloods ~1 luna

• Motivul plecarii din ultima factiune: Multi codati, ma enervam aiurea la war

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 Detectiv si Mecanic, rest 1

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): Apasa aici

• Bara RPG stats: bar-000431468.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: Acum ca este vacanta 14:00-20:00 (poate mai mult)

• Ai mai fost in National Guard? Da

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Prostia din capul meu...

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Aici am crescut si cunoscut multi prieteni

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca pentru asta sunt facut

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu administrarea jail-ului si arestarea suspectilor cu wanted

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Depinde, ~ 5-6 ore (mai mult sau mai putin)

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat glumet, serios, pus aproape mereu pe fapte bune. Nu suport minciuna, prostia si tiganul. Accept glumele facute de cineva cu capul pe umeri. In timpul liber merg la pescuit, vanatoare (mai putin) si relaxare la padure cu Ursus+Kent HD

Heil HITLER

Nickname: [nWo]SpartaNlegend

Level: 29

For how long you play on b-zone? 2 and a half years

Real Age: 15

Gender (male / female): Male

Number of warns received in game and why you received them: 1/3 - /ad

Previous nicknames: c0ws

Previous Factions (and time spent there):

(Pe c0ws)

News Reporters, Leader emptY_mdY - Rank 1

News Reporters, Leader emptY_mdY - Rank 1

Southern Pimps, Leader Andrew. - Rank 1

The Tsar Bratva, Leader Epsylon - Rank 1 (WIPE)

Las Venturas Taxi Cab Company, Leader Dienutza - Rank 1

Los Santos Police Department, Leader FlameS - Rank 1

National Guard, Leader ChevChelios / dRe - Rank 1

Federal Bureau of Investigations, Leader Klaudiu / Lorrant / ByFyDo - Rank 1 (WIPE)

Vietnamese Boys, Leader [F4L]Bestial - Rank 1

Vietnamese Boys, Leader ShlomY. - Rank 1

Vietnamese Boys, Leader ShlomY. - Rank 2

(Pe Spartan)

Las Venturas Taxi Cab Company, Leader Freddy. / zeEk. - Rank 1

Vietnamese Boys, Leader kiNNNder. - Rank 1

San Fierro Police Department, Leader Seba97 - Rank 1

News Reporters, Leader Krysty - Rank 1

El Loco Cartel, Leader eXteSy - Rank 1 [English Tester]

The last faction and time spent there: El Loco Cartel 2 Weeks

Reason for leaving the last faction: WIPE

Skills in secondary jobs: Skill 5 Detective / Mechanic

Picture with / stats, detective skill (required): http://i.imgur.com/1wZxEfn.jpg

RPG stats bar: bar-000416009.png

You have the ability to work in a team?: Yes.

Are you able to follow the leader and members of any rank?: Yes.

Are you able to express yourself grammatically correct?: Yes.

A time interval when you are playing SA: MP: 18:00 +

Have you ever been in the National Guard? Yes.

If you have been in the National Guard, why did you leave?: I failed testing period.

Why do you want to enter the National Guard? : I want to try something new from Police Department.

Why do you think you are suitable for National Guard?: I know all of the rules correctly and a good history with departments.

What do you think National Guard deals with?: Protecting the jail, arresting wanted 3+ mainly and use more advanced weaponry e.g Hunter or Hydra.

You agree that you must stay in the National Guard for at least 2 weeks?: Yes.

How much time you spend in SA-MP, no AFK?: 1700 hours total (including cows and spartan together)

How would you describe yourself in real life?: A happy person and a respective human being. I like to make things right from wrongs too.

Edited by nWo CowS

Nickname: BackToLife

Level: 15

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an jumate, cu cateva pauze.

Varsta reala: 13

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 din cauza comportamentului non-rp

Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): The Tsar Bratva 3 saptamani, The Tattglia Family 3 saptamani si Red dragon Triad 1 saptamana jumate.

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Tsar Bratva 3 saptamani.

Motivul plecarii din ultima factiune: Am avut probleme in viata reala si nu am mai putut intra.

Skill-uri la joburile secundare: dealer de arme skill 3/ mechanic skill 5/ detectiv skill 5 / dealer de drugs skill 2 iar restul 1.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):http://imgur.com/4FDsXnp http://imgur.com/Ow4DcPi

Bara RPG stats: bar-000475518.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 13:00-14:30/ 18:00-23:00

Ai mai fost in National Guard?: Nu.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc sa intru in National Guard findca ii o factiune foarte frumoasa, si de la level mic mi-am dorit sa fiu in ea.Vad ceva aparte fata de restul factiunilor.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca eu sunt un baiat foarte activ si caruia ii place sa munceasca.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Membrii de rank 1 se ocupa cu pastrarea linistii la inchisoare si arestarea suspectilor care se predau acolo, iar rank 2+ se ocupa cu arestarea suspectilor care au wanted 3+ sau omorarea lor daca acestia nu se predau.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 4-6 ore

Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat frumos, politicos, muncitor si caruia ii place sa se distreze cu prieteni in oras.

Edited by armeanantonio

Nickname: HaSSaN96

Level: 18

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani

Varsta reala: 17 ani

Sex (masculin / feminin): masculin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

Nickname-uri anterioare: nu am avut pe contu asta

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Schol Instructor - rank 1

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: School Instructor 13 zile

Motivul plecarii din ultima factiune: Am avut o problema cu pc si nu stiam sigur daca o rezolv si am lasat pe alcineva in locul meu nu-mi place sa in locul ocupat daca sunt inactiv :)

Skill-uri la joburile secundare: skill 4 detectiv; skill 5 mechanic; si restu skill 1

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):http://imgur.com/VQqHcxI, http://imgur.com/MR8SUoa

Bara RPG stats: bar-000592088.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 09:00/23:00

Ai mai fost in National Guard? Nu

De ce iti doresti sa intri in National Guard?: Vreau sa intru pentru ca este o factiune frumoasa, imi place ordinea si disciplina sunt multi jucatori in jail care duc lipsa de gardieni pentru ai duce la jail si a le da pusy celor "obraznici"

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: imi place sa respect regulile si disciplina

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Se ocupa cu intretinerea Jail-ului

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: destul de mult 14-15 ore

Cum te-ai descrie in realitate?: invat la scoala militara si ma atrage foarte mult factiune asta, un baiat bine educat, frumos, simtu umorului, tin la gluma atunci cand trebuie.

Nickname:PyTu_smk

Level:30.

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani

Varsta reala:16

Sex (masculin / feminin):Masculin.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:0/3

Nickname-uri anterioare:Nu am avut altele.

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

1. Tow Truck Company - Rank2(Mechanic) - Lider: ZuZu - Sublider =SOLDIER= - Durata: 28.02.2012 - 13.03.2012

2.The Barzini Family-Rank1(Picciotto)-Lider:Kaiac-Sublider ShaDyXxX-Durata:14.03.2012-06.05.2012 (X2).

3.The Cuneo Family-Rank1(Picciotto)-Lider:ShlomY-Sublider Cosmin_Dinamo-Durata:29.07.2012-17.08.2012.

4. National Guard-Rank1(Private)-Lider:dRE-Sublider Steficu-Durata:31.08.2012-14.09.2012.

5.The Stracci Family-Rank1(Picciotto)-Lider:Cristi-Sublider [F4L]Balon-Durata:15.09.2012-01.10.2012.

6.Fire & Medic Departament-Rank3(Paramedic in Charge)-Lider:uiDivo-Sublider Brunetta-Durata:04.10.2012-26.11.2012.

7.National Guard-Rank2(Second Lieutenant)-Lider:mag1[c]-Sublider Speack[M.X]-Durata:26.11.2012-30.12.2012.

8.Taxi Cab Company-Rank1(Trainee)-Lider:Freddy.- Sublider (None)-Durata: 14.01.2013-27.01.2013.

9. The Corleone Family-Rank2(Soldato)-Lider:[F4L]Nielsen-Sublider Marco-Durata:08.02.2013.-28.02.2013.

10. Federal Bureau of Investigations-Rank1(Professional Staff)-Lider:ByFyDo-Sublider Inferno27-Durata:01.03.2013-21.03.2013.

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: F.B.I. 3 saptamani.

Motivul plecarii din ultima factiune: Nu am mai avut timp de pc si m-am lasat si de joc.

Skill-uri la joburile secundare:Skill 5 la detective si mechanic restul 1 si 2.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): sa-mp-003.png

Bara RPG stats: bar-000377236.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da.

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Desigur.

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP:11:00-18:00-22:00-04:00.

Ai mai fost in National Guard?:Da.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:Am luat ban 10 zile.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Fiindca am mai fost in aceasta factiune si imi place enorm de mult cu ce se ocupa si stiu cu ce se '' mananca '' aceasta treaba.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Am fost de 2 ori in aceasta factiune si stiu foarte bine cu ce se ocupa.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu : National Guard se ocupa cu administrarea jaill-ului si cu arestarea suspectilor cu wanted 3+.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:8-9 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat glumet , bine educat , imi place foarte mult munca in echipa dar si cea pe cont propriu. Nu prea imi plac minciunile si neseriosii.

• Nickname: Bontzau

• Level:24+

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:1 an si 3 luni

• Varsta reala:17ani / 10 luni

• Sex (masculin / feminin):Masculin

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:2/3

-/ad rob

-ajutor la skill

• Nickname-uri anterioare:Nici unul

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

-Cuneo: 2 saptamani

5saptamani

Vietnamese Boys:6 zile

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:Vietnamese Boys 6zile

• Motivul plecarii din ultima factiune:2/3 fw in perioada de teste

• Skill-uri la joburile secundare:Skill 5:Detectiv,Mechanic,Drug Dealer

Skill3:Car Jacker

Skill2:Arms dealer

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):sa_mp_116.jpg

• Bara RPG stats: user-000392573.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da

• Un interval de timp in care jucati SA:MP:11:15-13:40 ; 14:30-19:05 ; 23:30-01:10

• Ai mai fost in National Guard?:Nu

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? :Deoarece de foarte mult timp imi doream sa intru intr-un departament, sa primesc o sansa, sa ajut foarte mult si sa fiu de parte binelui!

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:Deoarece stiu sa ajut, sa lucru in echipa, sa fiu cu bun simt si respectos!

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:NG se ocupa cu:w3+, arestari,kill-uri,waruri, dar si cu administrarea jailului

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:3-12 ore/zi

• Cum te-ai descrie in realitate?:Sunt un baiat pe nume Adrian-Daniel in varsta de 17 ani , locuiesc in Timisoara si sunt elev in clasa a 11-a.Imi place sa joc footbal, sa ies la un suc prin oras sau sa ma dau cu masina sau motoru!

Nickname:Gang$tar.

Level:34

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Eu de anul trecut.

Varsta reala:15

Sex (masculin / feminin):Masculin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 2/3 1) La level 7 am dat /ad cu rob /ad drive-by la lvl 10 din greseala.

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):Am fost in toate mafiile inainte de denominare, in TTC si School Instructor si LVPD.

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: in : In LVPD si am stat o luna.

Motivul plecarii din ultima factiune: Nu lucrau colegi mei in grup.

Skill-uri la joburile secundare: Detectiv skill 5 mechanic skill 5 News reporter

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu) : http://postimg.org/image/u5b43mnad/ http://postimg.org/image/vepegysbx/

Bara RPG stats: user-000288961.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Absolut

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 14;00-01;00

Ai mai fost in National Guard? Nu din pacate.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Sa ajut palyeri ce au nevoie de heal in jail .

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pai am rabdare cu toti jucatorii.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Aceasta factiune pasnica se ocupa cu siguranta nationala adica cu penitenciarul.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da , normal sper ca o sa stau mai mult.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-8 ore poate mai mult.

Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat din Bacau sociabil caruia ii place lucrul in echipa.

Nickname: Baross

Level: 20

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 7 luni .

Varsta reala: 18

Sex (masculin / feminin): Masculin.

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Taxi Cab Company LS - rank 3 ; The Paterno Family rank 2 ; Southern Pimps - rank 1

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Southern Pimps 1 saptamana si 2 zile

Motivul plecarii din ultima factiune: Wipe

Skill-uri la joburile secundare: Detective 5 Arms 2

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://www.imagehost.../782aaaaaaa.bmp

Bara RPG stats: user-000400200.png

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Desigur .

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 12:00 - 03:00. cu pauze , ca e vara .

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc sa fie primul meu departament si sa ma dedic trup si suflet lui.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Sunt abitios si de incredere .

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa de mafiotii care lupta pentru teritorii , ordinea de la inchisoare si prinderea spargatorilor de banca.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 7-8 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?: De incredere , ambitio , prietenos si bun coleg .

Nickname: DjSpeed

Level: 34+

De cand jucati SA-MP pe B-Zone?: 1 an si cateva luni.

Varsta reala: 16 ani.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 - [/ad] aiurea

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Taxi(2 saptamani), Barzini(o saptamana), Taxi(3 saptamani), F.B.I(5 luni), Hitman Agency(1 luna), F.B.I(2 saptamani), Red Dragon Triad ( 3 saptamani ) , Verdant Family ( 3 saptamani).

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Verdant Family - 3 saptamani - rank 2

Motivul plecarii din ultima factiune: Nu sunt omul facut pentru mafii.( si cu asta am spus totul )

Skill-uri la joburile secundare: Detectiv - skill 5 , Mechanic - skill 5, Arms Dealer - skill 3 , Rob - skill 2

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/lCE7Ts9.png

Bara RPG stats: bar-000439059.png

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Sigur ca da.

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Desigur.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 10:00 - 06:00 , cu mici pauze.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece imi place cu ce se ocupa acest departament.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca imi place tot ce tine de acest departament.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu administrarea jail-ului, wanted 3+, robbers/runners

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 8 ore

Cum te-ai descrie in realitate?: Noroc. Ma numesc Costea Razvan, am 16 ani, locuiesc in judetul Buzau, oras Buzau, imi place sa imi fac noi prieteni tot timpul. Respecta-ma daca vrei sa fii respectat la randul tau.

Edited by DjSpeeed

Nickname: florynzu.

• Level: 18+

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:4 luni.

• Varsta reala:18

• Sex (masculin / feminin): Masculin.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:0/3

• Nickname-uri anterioare:Nu am avut.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Din pacate nu am avut.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: -

• Motivul plecarii din ultima factiune: -

• Skill-uri la joburile secundare:Skill 5 detectiv, mechanic si 2 la arms dealer.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/c7izwgf47/ http://postimg.org/image/h4wininal/

• Bara RPG stats: http://rpg.b-zone.ro/bar-000565020.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 07:30-23:00

• Ai mai fost in National Guard?: Nu.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:Nu am fost.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc sa intru in factiune deoarece imi place meseria acesta si vreau sa scap aceasta comunitate de raufacatori.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:Deoarece stiu sa lucrez in echipa si imi place sa muncesc.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Aceasta factiune se ocupa cu wanted 3+ ,arrest, kill si cu administrarea inchisorii.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:6-8 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?:Salut , ma numesc Florin am 18 ani, sunt din Botosani , imi place sa invat, sa citesc, sa imi petrec timpul liber cu prieteni si sa joc samp.

Cei acceptati pentru test sunt:

- Japo

- [NazisT]Speack

- PyTu_smk

- DjSpeed

Daca ati fost acceptati, ii cautati in joc pe evaluatori pentru a fi testati (Rank 4+).

Aveti 24 de ore la dispozitie pentru a va prezenta la teste daca nu sunteti automat picati.

Insistentele stupide pot duce la editarea postului initial si respingere.

Testele de intrare in National Guard se dau din:

-National Guard - Regulament

-National Guard - News & Info

-National Guard - Wanted & Arrest List

-National Guard - Regulament Jail

-National Guard - Paznic la Jail

-Reguli nescrise

-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nu postati cu intrebari de genul: "Eu de ce am fost respins?", "Ce trebuie sa fac pentru a fi acceptat?" etc.

Nu postati dupa decizia liderului / sub-liderului cu niciun repros / sfat / amenintare

Nickname: Hell.

Level: 32+

De cand jucati SA-MP pe B-Zone?: 3 ani cu pauze

Varsta reala: 17 ani.

Nickname-uri anterioare: [esl]asul , ramb0 , [rTn]xtech

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): , Verdant Family ( 1 luna si 3 saptamani). , Southern pimps 4 luni , 2 sapt ( wipe) , F/M departament 5 luni , cuneo 3 sapt , coleone 2 sapt , 69 piers mobs 5 zile

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: 69 pier mobs 5 zile

Motivul plecarii din ultima factiune: ma pune sa fac dm pe copi si eu nu am vrut mi-a dat 2 FW pe nedrept

Skill-uri la joburile secundare: Detectiv - skill 5 , Mechanic - skill 5, Arms Dealer - skill 4 , Rob - skill 2

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): My stats + skill detective

Bara RPG stats: bar-000022536.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 10:00 - 23:00 , dar bine cu pu putine pauze

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece imi place cu ce se ocupa acest departament.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca imi place tot ce tine de acest departament.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu administrarea jail-ului, wanted 3+, robbers/runners

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 10 - 13 -14 ore

Cum te-ai descrie in realitate?: Salut . Numele meu este Sorin , locuiesc intr-un oras din judetul Teleorman , acel oras este Alexandria , acolo urmez un liceu bun . Hobby : imi place sa joc fotbal , tenis si samp , sunt un Baiat serios , glumet si urasc minciuna .

Edited by RTN xTecH

Nickname: tinitou

Level: 23

For how long you play on b-zone? 7monthes

Real Age: 18

Gender (male / female): Male

Number of warns received in game and why you received them: None

Previous nicknames: None

Previous Factions (and time spent there): LS Taxi-Leader Shobo-1monthe and 12days /rank 3

The last faction and time spent there:LS Taxi /1monthe and 12days

Reason for leaving the last faction: I left because I want to try a gang or national guard

Skills in secondary jobs: 5detective, 5mechanic ,2 arms delear http://i.imgur.com/eT9H6jv.jpg

Picture with / stats, detective skill (required): http://i.imgur.com/G47NlRc.jpg /http://i.imgur.com/2dez0Vp.jpg

RPG stats bar:bar-000559750.png

You have the ability to work in a team?: Yes

Are you able to follow the leader and members of any rank?: Yes

Are you able to express yourself grammatically correct?: Yes

A time interval when you are playing SA: MP: 12:00-08:00

Have you ever been in the National Guard? No

If you have been in the National Guard, why did you leave?: No

Why do you want to enter the National Guard? : I want to enter because I love It and It's so good

Why do you think you are suitable for National Guard?: Im sure from that because Im serious and active

What do you think National Guard deals with?: Arresting people.. going after robbers and a lot of other things..

You agree that you must stay in the National Guard for at least 2 weeks?: Yes

How much time you spend in SA-MP, no AFK?: 8 hours or 9

How would you describe yourself in real life?: My name is Adel I play in B-zone a lot and I love it

Edited by Tinitou

• Nickname: MoN$TeR

• Level:21

• For how long you play on b-zone? + 1 year

• Real Age: 15

• Gender (male / female): male

• Number of warns received in game and why you received them: 2 Warns Dm and DB whebe i m new player

• Previous nicknames: -

Previous Factions (and time spent there) :-

The last faction and time spent there:-

• Reason for leaving the last faction:-

• Skills in secondary jobs: skill 5 decative

• Picture with / stats, detective skill (required):http://i.imgur.com/lqyzTQn.png

• RPG stats bar: bar-000462302.png

• You have the ability to work in a team?: yes

• Are you able to follow the leader and members of any rank?: yes

• Are you able to express yourself grammatically correct?: yes

• A time interval when you are playing SA: MP: 9:00 - 2:00

• Have you ever been in the National Guard? no

• If you have been in the National Guard, why did you leave?: -

• Why do you want to enter the National Guard? : i want to enter this faction casue i love it so much and i want to arrest the Suspect and i don't like who do not respect rules .

• Why do you think you are suitable for National Guard?: casue i love this faction and I want to catch criminals.

• What do you think National Guard deals with?: helping people by reashing them to thier destination

• You agree that you must stay in the National Guard for at least 2 weeks?:yes

• How much time you spend in SA-MP, no AFK?: + 14hours

• How would you describe yourself in real life?: i m iheb i live in Tunisia i love play computer game and i love play Football .

Edited by MoNSTeR1

Nickname: Catalin.

Level: 45+

De cand jucati SA-MP pe B-Zone?: 2-3 ani.

Varsta reala: 17 ani.

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

282640_447174275300545_1974046467_n.jpg- Rank 2 – 5 saptamani

600130_447174378633868_327916904_n.jpg - Rank 2 – 3 saptamani

601262_447174581967181_550166389_n.jpg - Rank 5 – 4 luni

575239_447174721967167_356015246_n.jpg - Rank 2 – 5 saptamani

554705_447174468633859_645409603_n.jpg - Rank 2 – 4 saptamani

527682_447174238633882_1572203759_n.jpg - Rank 1 – 2 saptamani

167435_447174545300518_1557969460_n.jpg - Rank 2 – 4 saptamani

181065_447174665300506_689336946_n.jpg - Rank 1 – 2 saptamani

575239_447174721967167_356015246_n.jpg - Rank 1 – 3 saptamani

521497_447174555300517_1745838451_n.jpg - Rank 1 – 10 zile aprox

69 Pier Mobs- Rank 1 - 3 saptamani

Green Street Bloods- Rank 2 - 3 saptamani

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: GSB - 3 saptamani.

Motivul plecarii din ultima factiune: Pentru a aplica aici.

Skill-uri la joburile secundare: Skill 5: Detectiv, Mechanic, Whore, Drug Dealer, NR. Skill 3: Rob, Arms.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/s22y2wk9r/

Bara RPG stats: bar-000105011.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 14:00 - 1:30

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Vreau sa incerc un departament nou.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Consider ca indeplinesc cerintele necesare pentru a fi admis: am capacitatea de a lucra in echipa, de a actiona prompt in orice situatie, trag foarte bine, invat foarte repede etc.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu pastrarea linistii la jail, cu playeri care au wanted 3+, cu robberi etc.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 10 ore

Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat de gasca, stiu sa fac o gluma buna cand e cazul, sunt optimist, nu ma bag unde nu imi fierbe oala si mai multe o sa vedeti pe parcurs.

Multumesc anticipat!

Edited by Catalin GSB

Nickname: busTed_

Level: 15 +

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 luni .

Varsta reala: 17

Sex (masculin / feminin): Masculin.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3 .

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): LS Taxi Cab Company ( 3 saptamani )

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: LS Taxi Cab Company ( 3 saptamani )

Motivul plecarii din ultima factiune: Am fost demis .

Skill-uri la joburile secundare: Detective/Mechanic - 5

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/j768mtgtz/

Bara RPG stats: bar-000559701.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 10:00 - 20:00

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc sa intru in National Guard deoarece este un departament cu membrii uniti , respecta si la randul lor sunt respectati . Si nu in ultimul rand are un lider de nota 10 .

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Sunt ambitios si un baiat pe care te poti baza in orice moment .

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu apararea cetatenilor, mentinerea linistii publice, ordinea de la inchisoare si prinderea spargatorilor de banca.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Desigur .

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6 - 8 ore .

Cum te-ai descrie in realitate?: Ambitios, perspicace, meticulos.

Nickname: Madalinos

Level: 18 +

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 9 - 10 luni

Varsta reala: 15

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Paramedics - 9 luni

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Paramedics - 9 luni

Motivul plecarii din ultima factiune: Doresc sa incerc o factiune noua.

Skill-uri la joburile secundare: Detective si Mechanic - 5 , restul 1

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):http://postimg.org/image/qgikwv8jb/

Bara RPG stats: bar-000459266.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 13:00 - 17:00 , 18:00-1:00

Ai mai fost in National Guard?: Nu

De ce iti doresti sa intri in National Guard?: Doresc sa ma alatur acestui departament deoarece imi place cu ce se ocupa, membrii lui stiu ce inseamna respectul si seriozitatea si am si cativa prieteni aici.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Consider ca sunt potrivit pentru acest departament pentru ca sunt activ si pe forum si pe server, imi place sa lucrez in echipa, stiu ce inseamna respectul si totodata imi place cu ce se ocupa.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard stabileste ordinea publica, administreaza jail-ul (teren guvernamental) si retine infractorii in custodie.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6-7 ore

Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat cu simtul umorului, calm si serios cand trebuie, ma integrez repede intr-un colectiv si fac tot posibilul sa realizez ceea ce imi propun.

Nickname: Baross

Level: 20

De cand jucati SA-MP pe B-Zone?: 7 luni

Varsta reala: 18 ani.

Nickname-uri anterioare:

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Taxi Cab Company LS - rank 3 - 50 zile ; The Paterno Family rank 2 - 30 zile ; Southern Pimps - rank 1- 10 zile

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Pimps - rank 1- 10 zile

Motivul plecarii din ultima factiune : wipe

Skill-uri la joburile secundare: Detectiv - skill 5 , Arms Dealer - skill 2

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): byy.png

screenshot utility

bar-000400200.pngBara RPG

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 10:00 - 23:00 , dar bine cu pu putine pauze

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 8 ore

Cum te-ai descrie in realitate?: Salut ma numesc Luis am 18 ani si sunt din Galati . Imi place sa imi petrec timpul liber cu prieteni, sa ma joc Sa:Mp, Dota 2, sa ascult muzica. Sunt sociabil, imi fac prieteni repede, sunt de incredere.

• BonZy. unpinned, pinned, unpinned and pinned this topic
  • BonZy. unlocked this topic
  • BonZy. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.