Alexander Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 (edited) Criterii eliminatorii pentru aplicanti: -skill 5 la jobul de detectiv -fara sanctiuni primite de la admini in ultimele 6 luni (ban, warn, ajail, mute, etc) -minim 30 ore REALE jucate (/goldaward) in ultima luna si minim X ore REALE jucate (/goldaward) in luna curenta (X - numarul de zile cand aplicatia a fost depusa) Cerinte orientative pentru aplicanti: -experienta in factiuni si un Faction Log decent (FP-urile si FWarn-urile, sederile scurte in factiuni si picarea repetitiva de teste de intrare reprezinta un minus) -aplicatia sa fie tratata cu seriozitate (nu e nevoie de descrieri kilometrice neaparat) si fara fragmente copiate/minciuni; se apreciaza sinceritatea si calitatea, nu cantitatea. -o reputatie cat de cat buna pe server (persoanele cu caracter toxic, cu un vocabular jignitor si care insulta nu prea isi au locul in colectivul agentiei) Alte informatii: Nu exista un nivel minim si un numar de ore jucate minim. Totusi, jucatorii cu nivel 15 si 80 ore jucate in total (de exemplu) nu au nicio sansa. Nu exista un rang anterior minim si nici un numar anume de factiuni in care trebuie sa fi fost. Cerintele de sus sunt orientative si pot varia intr-o mica masura in functie de aplicantii recrutarilor. De aceea, exista cazuri in care candidatii sunt mai multi si criteriile sunt putin mai drastice uneori. Elimination criterias for applicants: -skill 5 as a detective -no sanctions in the last 6 months (ban, warn, ajail, mute, etc) -at least 30 REAL hours played (/goldaward) in the last month and at least X REAL hours played (/goldaward) in the current month (X - the number of days when the application is submitted) Guidance requirements for applicants: -the experience in factions and a good Faction Log (FPes and FWs, short periods in factions and failing the tests in a row are a minus) -the application should be treated with seriosity (there's no need of long boring descriptions) and with no coppied paragraphs/lies; it's appreciated the sincerity and the quality, not the quantity. -a reputation as good as it can be (the persons with a toxic character, who insult and use a bad language don't belong to the agency) Other information: There isn't a minimum level or a minimum number of hours played/ Although, the players with level 15 and 80 hours played (for example) have no chance. There isn't a previous minimum rank in factions or a specific number o factions where a applicant should be a member. The requirements summed before are for guidance and can vary in a small amount in some situations, depending the number and the quality of applicants. That's why, in the cases where a lot of players apply, the criterias are more hard. Edited August 30 by sLoww ToV Editare criteriu | Stilizare 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALex Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Nick:TOmblerone Varsta reala:15 Level:10 ScreenShot /stats:nu mere f8 Factiuni anterioare:fbi-ng - medik- Skill'uri la joburi secundare:detectiv De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:ka imi place fakiunea Stii regulile Hitman Agency?:Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:Da Alte precizari?:nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwneD Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 TOmblerone acceptat pentru teste ( cazut la teste ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Nick:RoleXXX Varsta Reala:12 Level:5 Screenshot/stats: http://img.b-zone.ro/images/evj3024z1ta684b3u8cc.png Factiuni anterioare:NR,LCN,CORLEONE Skill`uri la joburi secundare:Trucker De ce iti doresti sa intri in Hitman Agency?:pentru a indeplini contracte si a fi un adevarat ASASIN Stii regulile Hitman Agency: DA Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani? DA Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency? DA Alte precizari?: NU Link to comment Share on other sites More sharing options...
XgLaSs Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 •Nick:XgLaSs •Varsta reala:14 •Level:10 •ScreenShot /stats: Stats : stats http://www.img.b-zone.ro//images/6ouf89gd0cnlgonc42j.png •Factiuni anterioare:corleone,ng •Skill'uri la joburi secundare:detectiv •De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:Ca e o factiune serioasa si imi place foarte mult •Stii regulile Hitman Agency?- Da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?-Da:X •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?-Bineinteles •Alte precizari?:nu am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luigi Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Nick:Ghezby_Luigi Varsta Reala:14 Level:6 Screenshot/stats: http://www.img.b-zone.ro/images/fk57ks09lt0d9qgesz7.png Factiuni anterioare:NR, LCN, RROMS Skill`uri la joburi secundare:trucker De ce iti doresti sa intri in Hitman Agency?:pentru a face cat mai multe contracte si sa fiu respectat Stii regulile Hitman Agency: DA Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani? DA Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency? DA Alte precizari?: imi doresc foarte mult sa intru Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwneD Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 roleXXX - respins xglass - respins ghezby - respins ( my friend WTF ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 * Nick: V3n0n * Varsta reala: 15 * Level: 6 * ScreenShot /stats: * Factiuni anterioare: Roms , Taxi * Skill'uri la joburi secundare: detective skill 3 * De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Sa rezolv cat mai multe contracte si pt ca este o factiune super faina * Stii regulile Hitman Agency?: DA * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: DA * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: DA * Alte precizari?: - imi cer scuze am uitat sa pun stats http://img198.imageshack.us/img198/1545/samp007jlp.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cCoosTyNho Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 * Nick:[Ro]Costynho * Varsta reala:14-15 * Level:10-11 * ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/uge6vh8rddf9gp06jd1.bmp * Factiuni anterioare: Lcn, Nr , Rroms * Skill'uri la joburi secundare: Trucker * De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Nu am un motiv anume * Stii regulile Hitman Agency?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da * Alte precizari?: Nu am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piticul Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 * Nick:Piticul * Varsta reala:14 * Level:12 * ScreenShot /stats: /check in joc * Factiuni anterioare:PD (2 luni) * Skill'uri la joburi secundare:detective 5 fish 2 * De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:Imi place factiunea si.. sa rezolv contracte:) * Stii regulile Hitman Agency?:Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:Da * Alte precizari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PriGaT Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 •Nick: PriGaT •Varsta reala:14 •Level:10-11 •ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/15864aa9qsv9qwg0rf.png •Factiuni anterioare:ng •Skill'uri la joburi secundare:detectiv-5 •De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:Deoarece imi place foarte mult si e o factiune foarte frumoasa •Stii regulile Hitman Agency? Da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani? Da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?Normal ca DA •Alte precizari?:nu am..Imi doresc foarte mult sa intru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moartea Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 (edited) * Nick: Moartea * Varsta reala:15 * Level:12 * ScreenShot /stats: <a href="http://img.b-zone.ro/images/m520ryxkg47rc3hse3u.png" target="_blank">http://img.b-zone.ro/images/m520ryxkg47rc3hse3u.png</a> * Factiuni anterioare:NG,Corleone ,Paramedic.S.I * Skill'uri la joburi secundare:Detective skill 5 * De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:Sa vad cum e si sa fac contracte * Stii regulile Hitman Agency? Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da * Alte precizari?:Nici una. Edited October 23, 2011 by Moartea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anakin Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 * Nick:[Ro]Anakin * Varsta reala:17 ani * Level:8 * ScreenShot /stats: * Factiuni anterioare:F.B.I * Skill'uri la joburi secundare:Detective * De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:Imi doresc sa experimentez ceva nou ! * Stii regulile Hitman Agency?:Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:Da * Alte precizari?:Sper sa fiu acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwneD Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 v3n0n - respins costinho - respins piticu - acceptat pentru teste ( a trecut testele ) PriGaT - respins - ( esti xglass ) , ti-ai schimbat numele special , ca stiai ca nu te iau , sal . Moratea - respins Anakin - acceptat pentru teste Link to comment Share on other sites More sharing options...
PriGaT Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 •Nick:PriGaT •Varsta reala:14 •Level:11 •ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/k8tzmq5jh61tk80j2jl.png •Factiuni anterioare:ng •Skill'uri la joburi secundare:detectiv - 5 •De ce doresti sa intri in Hitman Agency?Este o factiune serioasa si imi place sa indeplinesc contracte •Stii regulile Hitman Agency?Da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?Da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?Da mai ales pe gabb •Alte precizari?:Sper sa fiu acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 PriGaT - respins. Inca nu fac recrutari , suntem o gramada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XgLaSs Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 •Nick:PriGaT •Varsta reala:14 •Level:11 •ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/kt4qz4q4ecot1mubnk1.png •Factiuni anterioare:ng •Skill'uri la joburi secundare: detectiv - 5 •De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:Este o factiune serioasa si imi place sa indeplinesc contracte •Stii regulile Hitman Agency?Da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?Da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?Da •Alte precizari?:nu am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 •Nick: qazdawN •Varsta reala: 14 •Level: 9 •ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/47n1mqfhrdval7pmog2t.png •Factiuni anterioare: NR,PD,YKZ •Skill'uri la joburi secundare: Car Jacker 1 , Mechanic 2 , Detective 3 , •De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Deoarece sunteti seriosi si imi place sa inchei contracte •Stii regulile Hitman Agency?: Da •Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?Da •Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?Da •Alte precizari?: Imi cer scuze cu intarzierea pozei,dar nu mi-am dat seama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woozie Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Nick: sEbYYYY Varsta reala: 15 Level: 9 ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/0jss60lig0l0l0aq6lkd.png Factiuni anterioare: Rroms , Nationat Guard , School Instructor. Skill'uri la joburi secundare: Detective Skill 5. De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Pentru a indeplini contractele si deoarece este o factiune serioasa. Stii regulile Hitman Agency?: Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da Alte precizari?: Chiar daca nu sunt locuri libere .. Macar pentru test doresc sa fiu acceptat ..Pentru a sti cand este liber .. Ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLaU Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Seby , dupa parerea mea suntem destui . Acum ramane la aprecierea liderului ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Qazdawn - respins sEbYYyyyYY - respins Chiar nu mai fac recrutari , deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asassinul Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Nick:Asassinul Varsta reala:15 Level:11 ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/dyrnv1qk7n5swd0pn7u.png Factiuni anterioare:NG FBI Skill'uri la joburi secundare: detective |skill 5| De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:Pentru ca imi place factiunea...si vreau sa indeplinesc cat mai multe contracte Stii regulile Hitman Agency?: Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:Da Alte precizari?---Multumesc--- Link to comment Share on other sites More sharing options...
November FTL Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Edit: Am fost reprimit la Corelone, retrag cererea Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 * Nick: qazdawN * Varsta reala: 14 * Level: 10 * ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/cqw5wxj9fix26o9ayc.png * Factiuni anterioare: NR,PD,YKZ * Skill'uri la joburi secundare: Detective 2 * De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Vreau sa indeplinesc contracte si imi place ca este o factiune serioasa * Stii regulile Hitman Agency?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da * Alte precizari?: Imi cer scuze pt poza,dar am apasat si F7 din greseala..dar sper ca se vede ce este important Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts