Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@CryTek, uite ca te contrazici cu mine, ai voie sa omori un civil fara wanted in caz ca te ataca, iar dupa aceea sa ii dai wanted cop attack, am avut mii de cazuri de genul, am avut si post pe tema asta, pe alt cont, nu puneti la suflet, dar multi de rang mai mare nu stiti intregul regulament cum trebuie, in general, nu zic ca stiu eu totul, dar asta e chestie de baza. :) Ii poti da cop attack si pe loc daca esti tare-n tastatura, adica sa scrii repede, dar si cum fac eu in urmatorul link si cum am zis pe [/r]. http://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/14084

@, Am dreptate sau?

@, Nu ai voie sa ataci un civil aiurea !!!

Daca civilul te ataca tu ai dreptul sa-i acrozi wanted : Wanted pentru cop attack - Atunci cand civilul te-a atacat si a fugit/s-a oprit

Wanted pentru cop kill - Atunci cand te-a omorat.

@@CryTek, uite ca te contrazici cu mine, ai voie sa omori un civil fara wanted in caz ca te ataca, iar dupa aceea sa ii dai wanted cop attack, am avut mii de cazuri de genul, am avut si post pe tema asta, pe alt cont, nu puneti la suflet, dar multi de rang mai mare nu stiti intregul regulament cum trebuie, in general, nu zic ca stiu eu totul, dar asta e chestie de baza. :) Ii poti da cop attack si pe loc daca esti tare-n tastatura, adica sa scrii repede, dar si cum fac eu in urmatorul link si cum am zis pe [/r]. http://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/14084

@, Am dreptate sau?

Imi permit sa intru in aceasta discutie deoarece si eu am luat parte la discutia de pe /r.

Tinere, iti sugerez sa citesti TU regulamentul LSPD + regulamentul general al departamentelor.

Citez ce scrie in regulamentul general al departamentelor :

Deathmatch (DM) și Drive-by (DB)

- atacurile [DM și DB] sunt permise asupra suspecților cu Wanted care nu doresc să se predea sau care nu au drept de predare, ca legitimă apărare asupra persoanelor care îi atacă ori în cazul unor evenimente special organizate pentru așa ceva.

-- în cazul persoanelor care vă atacă, mai întâi strângeți dovezi și pe urmă vă apărați, urmând ca apoi să acordați Wanted respectivei

persoane.

- drive-by este permis numai ca pasager și numai cu o armă automată [MP5, M4, AK47].

-- în cazul în care suspectul se află într-un avion aveți dreptul de a doborî avionul prin drive-by.

-- nu este permis drive-by fără șofer.

Edited by IonuC

@@IonuC, Tocmai, si regulamentul spune:

-- în cazul persoanelor care vă atacă, mai întâi strângeți dovezi și pe urmă vă apărați, urmând ca apoi să acordați Wanted respectivei
persoane. :)

Am pus si un link de la un post pe tema asta, nu are rost sa mai zic acum nimic, il puteti intreba chiar si pe Tibi sau un rang 4-5+.

Buna dimineata, un week-and placut si cat mai relaxant, toate cele bune.

E și logic că nu ar fi ok să îl omori și după să îi dai wanted. Adică tu îl omori și îi dai și wanted, iar el ce face dacă tu îl omori? el nu poate să-ti facă nimic.

Cel mai bine e să nu tragi în el dacă nu are wanted, ci dacă te atacă îi dai wanted cop attack, după îl omori dacă te mai atacă.

@@IonuC, Tocmai, si regulamentul spune:

persoane. :)

Am pus si un link de la un post pe tema asta, nu are rost sa mai zic acum nimic, il puteti intreba chiar si pe Tibi sau un rang 4-5+.

Buna dimineata, un week-and placut si cat mai relaxant, toate cele bune.

fpsMANN in momentul in care un civil FARA WANTED te ataca, te poti apara cu un simplu /tazer, apoi wanted. Nu ai voie sa il omori fara wanted. Acest lucru se pedepseste cu Faction Warn ca DM pe civil.

Bun, poti da wanted, iar daca continua poti sa-l omori, in niciun caz sa il omori fara wanted. Asta e parerea mea, daca nu as fi fost lider nu as comenta, dar mai bine ne asculti pe noi.

- Tazering [/tazer]

-- se folosește atunci când un suspect dă semne că ar pune în pericol viața altui jucător.