Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, hahaha. Esti foarte amuzant. Defapt am glumit, nu esti. Mare chestie... Ai filmat si tu 1 duel la care m-a facut. Ce pacat ca nu am filmat cand ti-am dat eu tie magie sa te fac de ras. Dar tot te prind eu. P.S.: Numa in contracte te tin, azi la war te omoara hitmenii, nu adversarii :)

Fiind închis topicul de imagini şi suveniruri, postez aici.

Este doar un reply inofensiv, nu cred că încalc acum reguli grave ale forumului.

Am făcut mai multe poze în cadrul "războiului" dintre departamente şi m-am gândit să las câte un album pentru fiecare departament în parte.

Sper să fie tot mai multe evenimente interesante, nu doar în cadrul departamentelor. Distracţia e pe primul loc!

Let's play together!

Fiind închis topicul de imagini şi suveniruri, postez aici.

Este doar un reply inofensiv, nu cred că încalc acum reguli grave ale forumului.

Am făcut mai multe poze în cadrul "războiului" dintre departamente şi m-am gândit să las câte un album pentru fiecare departament în parte.

Sper să fie tot mai multe evenimente interesante, nu doar în cadrul departamentelor. Distracţia e pe primul loc!

Let's play together!

Mulțumim frumos, frumoase pozeeee :X

Am avut un war pe cinste :))

Multumim pentru poze Xin. Au iesit faine. :D

Uite bine, am zis sa mai postez si eu pe aici. Cred ca e a doua oara cand scriu la discutii. :)) Tu ce faci?

Multumim pentru poze.

Ce sa facem , vegetem putin ca la fiecare sfarsit de saptamana.

Noapte buna, LSPD. Eu bag somn ca maine o sa fie o zi grea la faculta, de la 9 la 19. :))

Edited by LuPiTo

Buna dimineata LSPD, ce faceti? Felicitari celor care au luat rank-up aseara. Ne auzim diseara in game cand vin de la scoala. Bafta!!

Felicitari celor care au primit rank up. Ne mai vedem in game, papa nubz.

@, Îți merge digi info, îți merg modurile ? :O

Bună dimineața, ce faceți ?

Merge dmg informer, hp bar.

@@Cristina, s-au facut update la moduri, pentru 0.3.7

Merge dmg informer, hp bar.

Felicitari celor care au primit rank up. Ne mai vedem in game, papa nubz.

Tu esti naba :*

Merge dmg informer? Eu am incercat si am luat crash... :| Tu ai modul? Si esti tu nab, ok? :))

Salut tuturor. Ce faceți nabilor? Felicitări celor ce au luat rank-up aseară.

Se pare că am început săptămâna mai mult decât excelent. Fiind primul raport la SWAT am zis să trag tare de astăzi deoarece am 3 facțiuni pe 3 servere ... Și.. până acum am deja 50 puncte :D :D :D

Ne auzim în game. :*

Salut nabilor. Ce faceti? Eu n-am chef de nimic...

Nu mai fi trist nabule ca ai luat AV. Nu amana pentru rank, ti-am mai zis azi in game .. Stai calm, eu nu am luat 1 FW si 1 AV si nu am fost ca tine ...? Bine, imi era ciuda ca am mai stat 2 saptamani pentru rank dar asta-i viata ... Treci peste si du-te si culcate ca ti somn.

Noapte buna tuturor. Succes pe maine la scoala/liceu/faculta/lucru si lui @ la gradinita :*

Pwp all :*

Edited by Botys Ghytza

@Botys Ghytza Bine, de acum te ajuta aia care-s la liceu/scoala cand mai ai nevoie sa prinzi pe cineva sau ceva, salpa.

Am glumit ba .. Ce esti nab acuma .. Nu mai sti de gluma? :(

Noapte buna LSPD, spor maine la scoala/munca/leneveala.

Noapte buna pentru tine ba. Pentru mine e buna dimineata :))))))