Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members


 Share

Recommended Posts

Buna seara colegi! Back de la scoala si eu, pfui ce zi...

In cateva minute plec la antrenament si revin pe seara, cand sper sa porneasca si serverul...

Mi-am tras si eu o tunsoare noua, de vara, sper ca sa nu-mi inghete capul :))

Am plecat, bafta!

Link to comment
Share on other sites

Buna seara colegi! Back de la scoala si eu, pfui ce zi...

In cateva minute plec la antrenament si revin pe seara, cand sper sa porneasca si serverul...

Mi-am tras si eu o tunsoare noua, de vara, sper ca sa nu-mi inghete capul :))

Am plecat, bafta!

 

Te-ai tuns castron ? =))

Link to comment
Share on other sites

nb all am plecat la culcare

Bafta la /arrest

LOL ma uit eu la raporteaza si uitati aici post de post:))))

Nick'ul tau:Mafyoto

Nick'ul celui reclamat:MR.Bursucu

Descriere:A zis ca vrea sa cumpere droguri si am zis ca vand eu,atunci cand a zis cine cumpara droguri nu avem asupra mea supefiantele.El a zis ca vrea multe droguri si am luat 6g.Ma cantrolat si mia dat w3.In concluzie ma fraierit pt a luat 2,5k .Va rog sa luati masuri!Si cer despagubiri de 500k!

Martori:Edy123

=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] LOL

Si show ai destule dovezi

Link to comment
Share on other sites

  • Noapte buna all
  • Am plecat
  • Unniversall nu merge aia :|

 

 

După cum a mai spus şi Klaudiu, încercă să nu mai faci +1 cu răspunsuri idioate... adaugă ceva nou, ce ai paţit în ziua respectivă... ceva :-:??, NU gen: Noapte bună, am plecat. Se intelege că pleci...

 

Debea a început să se încălzească puţin si numa balţi pe afara... până în Martie, vin inundaţiile...

Mă duc în pat, mâine am o zi încărcată... Vă urez o noapte bună şi un somn uşor dragi prieteni.

Edited by R u b b y
Link to comment
Share on other sites

@ Razvan40, nu te ajuta cu nimic daca dai restart la PC. Asa mi s-a intamplat si mie de n ori din cauza ca instalam anumite moduri care-mi crashuiau jocul. Iti recomand sa reinstalezi tot jocul ( GTA:SA & SA:MP ) si sa stergi si folderul in care l-ai instalat, ii dai remove de tot, apoi il instalez iar. Si cand iti instalezi moduri, foloseste IMG Tool, deoarece Spark-ul crashuieste pe Win7, cel putin in cazul meu.

 

Noapte buna celor care s-au culcat, o sa-i urmez si eu, sunt rupt de oboseala. Vreau sa stiu si eu ce parere aveti despre Jessie J? E o cantereata de origine engleza de Pop.

 

http://www.youtube.com/watch?v=hV8qXGeryd0

 

Dupa parerea mea, este una dintre cele mai bune voci feminine de peste ocean, printre altele cateva. Nu sunt eu cu Rihanna,Beyonce si alte prostii.

Link to comment
Share on other sites

Buna seara !

Ce faceti ? :)

Eu nu pot sa intru in joc :| cand dau connect imi apare aia de la crash :|

ma popate ajuta cnv ... am o poza : http://postimage.org/image/pf0jorivr/

 

Neatza all

Ce mai faceti?

Eu mai invat putin, cred ca ne vedem diseara

Razvan reinstaleaza san andreas, si eu am patito la fel...

Link to comment
Share on other sites

A facut rau prin lucrurile care le-a facut, a promis o tara libera a facut altceva Presedintele , la primul mandat a facut ce am vrut noi la al-doilea nu a mai fost ce am vrut noi, a inceput sa vanda flota romaniei , creezand ca e bine dar nu a fost deloc bine si sunt multe lucruri pe care le-au facut si furturi, inselaciuni dar nimeni nu vede, nimeni nu aude oricum "Nu suntem Liberi" de loc, un sfat bun pt ei ar fii Ne-am saturat de vorbele "o sa fie" "vom aveam" , trece-ti la fapte odata :)

M-ai convins din prima "A facut rau prin lucrurile pe care le'a facut". Scuza-ma ca te jignesc (daca se poate spune asa), dar esti exact ca femeia aia intrebata intr-un reportaj cate carti a citit si care a fost ultima, ea raspunzand "muuuuulte, sunt foarte multe, dar nu imi aduc aminte acum".

 

Daca vorbim de ala, ala nu stiu de ce s-a dus la Romanii n-au talent.

1. N-am inteles de ce toate tarile au copiat asta cu talentu, bine mi-a placut in Norvegia parca, la norvegienii au talent a participat un roman care cred ca a avut sanse mai departe in viata (ma refer la oferte pentru un post de munca) care in Romania nu le-ar fi avut.

2. Nu inteleg de ce ii primeste pe toti care se duc acolo... nu fac si ei o selectie, ala parca zici ca-i dupa o supradoza.

Referitor la Eminem de Romania, Adrian Tutu nu merita aceasta titulatura, pe care Andra i-a atribuit-o, cand ea nu stie nici cum o cheama dapoi muzica.Daca esti cantaret nu inseamna ca stii multa muzica.

3. Acum vorbind despre topic-u lu mdY. Consider ca Romania se duce in sant din cauza lui Basescu, insa tot noi suntem cei care nu facem nimic. De atata timp de cand este Basescu la putere nimeni nu a facut nimic, pana acum. Nu cred ca noi ne-am revoltat ca sa schimbe prim-ministrul, ne-am revoltat ca sa plece el. Cei care protestau pasnic erau batuti in dube si Basescu era la munte. Asta e Romania si n-o sa fie niciodata altfel pentru ca asti-as romanii, majoritatea tigani, needucati si alte chestii legate de bun simt. Cine a trecut granita tarii stie ce inseamna si la ce ma refer.

Nu vad ce treaba are plecarea lui Basescu la munte cu protestatarii. Voiai sa vina si el in frig? Voiai sa ii fie mila de ei? Voiai sa aiba putina compasiune? NU, nu el i-a obligat sa protesteze. Si asta cu "oamenii nevinovati, bagati in dube si batuti" sunt povesti pentru adormit copiii.

 

Neatza agenti

Deci sa inteleg ca aici se face politica, dictatorilor:))) criticilor vine base si pune contract pe voi:)))

Scuza-ma, dar esti trist rau de tot. Daca nu esti in stare sa iesi din "neata, bafta la arresturi, plec/vin de la scoala, am luat un 6 la chimie si sunt boss, server'ul e off" macar nu mai face misto (nici sub forma de gluma).

 

Salutare agenti. Ma duc si eu la liceu, poate mai intervin pe forum de p-acolo. Va urez bafta la arestari.

@ Am auzit un reportaj in care Basescu isi depusese demisia din cauza protestatilor care stateau in frig. Declaratia lui era ceva de genu' : "Nu pot dormii noaptea cand stiu ca atatia oameni protesteaza in frig". Dude, c'mon. Pana acum nu te-a interesat,tocmai acum ti-a venit dragul de ei? Bullshit.

Eu nu am nimic cu el, insa ma seaca genul de oameni care tot ei fac rau, si tot ei incearca sa para victima.

 

Bafta baieti.

"Dude, c'mon"...what the fuck...

De ce faci afirmatii bazate pe reportaje mincinoase? S-a publicat ceva oficial cu vedere la demisia presedintelui? NU. Si atunci, de ce spui ca face pe victima?

 

Da, sunt democrat si nu am crezut niciodata in socialisti/liberali pentru ca sunt niste mincinosi si niste hoti (vezi guvernul Tariceanu). Absolut toti cu care am vorbit despre subiectul asta, in afara de a spune ca Basescu si Boc sunt niste cretini pitici, marinari, cheli si au facut rau tarii, NU au stiut sa vina nici macar cu o mica dovada. Ei bine, eu voi aduce cateva argumente prin care imi sustin impotrivirea vis-a-vis de idioteniile care se scot din gura intr-un astfel de dialog.

 

Datorita presedintelui vostru, Romania a intrat in Uniunea Europeana la 1 ianuarie, 2007. Nu veniti cu prostii de genul "populatia a ajutat la asta", pentru ca nu populatia a fost cea care a exercitat eforturile diplomatice in dialogurile cu cei de la Bruxelles. A agatat Romania pe harta diplomatiei mondiale organizand celebrul summit G20 (daca nu ma insel) in 2008. A consolidat si dezvoltat relatiile economice, politice si militare cu Statele Unite ale Americii (unul dintre cele mai importante aspecte: scutul anti-racheta). A trimist in Parlament pentru reexaminare zeci de legi neconstitutionale sau care incalcau legislatia europeana (legi ajutatoare coruptiei). A reformat justitia prin codul penal si civil. A condamnat comunismul ca fiind un regim criminal. A sprijinit puternic Republica Moldova in procesul de aderare la Uniunea European, facand si astfel, procesul de redobandire a cetateniei romane de catre populatia de peste Prut mult mai usor. Si poate cel mai important in ultimele luni, asumarea masurilor de austeritate care AU AVUT SUCCES, si prin care s-a evitat situatia Greciei (ce este/va fi Grecia in scurt timp? Papusa Germaniei din punct de vedere economic, politic si social. Daca masurile de austeritate au fost asa dure cum se plange populatia, ar trebui sa ia la cunostitna ca daca nu s-ar fi luat, in scurt timp noi am fi fost papusa Germaniei). Alte reforme si colaborari mondiale in domenii precum justitie, sanatate si educatie.

 

Asa dar, dragii mei, daca si acum imi puteti argumenta ca din cauza lui Basescu Romania se afla unde se afla (desi, Romania este una dintre cele mai puternice tari din U.E la momentul actual, lucru pe care nu multi il stiu), atunci va invit cu mare placere la un dialog deschis.

 

*Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (voua, eu mai stau 1-2 ore si ma culc). Mi-am recuperat parola.

Link to comment
Share on other sites

Empty,cum am spus, reportajul acela l-am citit, nu stiu cat de adevarat este insa astfel de reportaje se gasesc pe net.

 

Ma duc la sala,revin intr-o ora. Ne auzim atunci,bafta.

Link to comment
Share on other sites

Empty,cum am spus, reportajul acela l-am citit, nu stiu cat de adevarat este insa astfel de reportaje se gasesc pe net.

 

Ma duc la sala,revin intr-o ora. Ne auzim atunci,bafta.

De fapt, tu ai facut o afirmatie bazandu-te pe un reportaj despre care aveai dubii. Ceva nu se potriveste..

 

*Noapte buna / O zi buna va doresc la scoala.

Link to comment
Share on other sites

Probabil m-am exprimat eu gresit, insa imi dadeam o parere asupra reportajului, nu sunt genul de om care tine pica sau ura, fiecare isi face treaba in modul lui.

 

Empty, garda-i corupta. Iti spun eu, nu sunt ei cum iti imaginezi tu, cei care aduc pacea in lume si care te apara de pericole. Sunt si gabori care se dedica intru totul pentru munca lor si am un mare respect pentru ei,insa sunt si gabori care inafara de bulanu' altceva nu stiu sa foloseasca in scopul de-ai ajuta pe oameni. Tu crezi ca iti poti potolii oamenii pe care tu ai fii obligat sa-i protejezi, calmandu-i cu bulanul si cu piciorul? Mai multe victime la acele meetinguri au fost din cauza jandarmilor, nu din cauza pietrelor sau materialelor inflamabile care au fost aruncate. Cred ca ai vazut si eu anumite filmulete pe youtube in care jandarmii isi creeau propia lege, legea piciorului si a bulanului. Inteleg ca unii o meritau, insa nu si oameni nevinovati. Nu stiu daca ai vazut cum li s-au spart telefoanele si camerele de filmat pe domeniu public de catre jandarmi, cum li s-a vorbit oamenilor batrani si cum se comportau cu ei. Nu vreau sa imi exprim in mare parte ura fata de ei, insa sunt unii pe care as vrea sa-i vad in locul oamenilor aceia batuti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.