Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, noapte buna, Biskrem, sau Oreo(biscuitul preferat al laptelui), ca tot ai avatar... :)

@sTARJkE, , vai frate, ce fel postati voi in topicul asta... noi daca postam asa la discutii in Paramedics, ni se inchidea topicul.

Anyway, salut agenti, abia m-am trezit si eu, ma duc sa-mi fac un 3 in 1 si ma bag la joc, la 14:30 am sedinta pe InSaNe si dupa o sa intru pe cont. Bafta la puncte, ne vedem in-game.

Suspans was here...

Edited by Field Chief InSaNe

Good Morning :DD

F.B.I <3 <3

@sTARJkE, de ce trebuie sa vorbesti si sa reactionezi in halul asta? Nu ti-am atras atentia, nu ti-am zis nimic care sa te faca sa-mi vorbesti asa. Mi-am exprimat doar curiozitatea in scris fata de diferentele intre aceste 2 topicuri. Voi incerca sa nu mai am nici un fel de legatura cu tine daca de la orice vorba ma iei la suturi, succes la arestari tuturor.

Buna aLLz !

Ce mai faceti ? :D

O sa intru si eu in game, mai tarziu...

Priviti o alta imagine, interesanta, as putea spune: =)) xvvBvvM.jpg TE-AU FACUT PARINTII CAND SE UITAU LA FILME HORROR. =)))))))) Hahaha.

Well... vorbim. #Puups. ^_^

@Buscuite , Like a Boss

@, Nu te iau de la orice vorbă în șuturi, dar sincer, nu ma interesează cum postați voi la discuții la Paramedics. Citește ce scrie pe prima pagina a acestui topic și dacă nu e ceva corect, ia-te de mine ca postez aiurea. So, nu te mai lua tu aiurea de toată lumea că postează doar 3-4 cuvinte.

Totuși, dacă îți e lene să te uiti pe prima pagină, uite aici ce scrie.

Dupa cum spune si titlul acestui topic aici pot posta doar membrii factiunii FBI. Nu vreau sa mai vad o mie de saluturi in fiecare moment al zilei. Din acest punct de vedere se poate face doar un post cu "Buna dimineata" / "Neata" si unul cu "Noapte buna". Este interzisa postarea de genul: "salut, ce mai faceti?", "cum mai merge?", "salut X-ulescule". Fiecare post trebuie sa aiba minim 3 cuvinte. Incercati pe cat posibil sa evitati prescurtarile. Este interzisa postarea cu un font si / sau culoare ce poate fi cu dificultate citita. Sunteti obligati sa scrieti corect din punct de vedere gramatical.
Edited by sTARJkE

Sunteti obligati sa scrieti corect din punct de vedere gramatical.

Din toata fraza de mai sus, acest paragraf mi-a placut cel mai mult, imi va face placere sa va corectez.

@sTARJkE, repet, ca vad ca inca nu m-am facut inteles, nu m-am luat de tine si de nici unul dintre colegi ca postati voi 2-3 cuvinte. Am facut doar o comparatie intre regulile de la discutiile paramedicilor cu ale noastre. Ok, am inteles, nu te intereseaza pe tine regulile dintr-o alta factiune, dar te rog frumos sa-mi vorbesti adecvat, conform unui sublider FBI.

sTARJkE, South Ionut, vai frate, ce fel postati voi in topicul asta...

Nu te iei de noi, nu?

dar te rog frumos sa-mi vorbesti adecvat, conform unui sublider FBI.

Adica?.. Unde e limbajul "neadecvat"?

#Poți să postezi în continuare, nu-ți mai raspund la nimic, că nu stau să mă cert cu tine la discuții.

Buna aLLz !

Ce mai faceti ? :D

O sa intru si eu in game, mai tarziu...

Priviti o alta imagine, interesanta, as putea spune: =)) xvvBvvM.jpg TE-AU FACUT PARINTII CAND SE UITAU LA FILME HORROR. =)))))))) Hahaha.

Well... vorbim. #Puups. ^_^

De unde ne tot arunci glumele astea? :))