Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

salut,am venit de la scoala.

deci singura diferenta la cont donater e ca o data la 2 ore iti vin 2 puncte de respect.respectu ti se salveaza si la cont premium.eu am premium acuma si vreau sa-mi iau donater :D

Dai un Personal Message lui Bobo in care ii spui ca vrei cont donater.iti va da ID ul lui si veti vorbi pe mess.

Va trebui sa trimiti un sms la un nr cu nush ce text care costa 4 euro.trimiti 2 smsuri dalea si el iti va da 8 euro pe forum.si tot lui ii zici sa-ti dea cont donater de banii aia... :D

Guest BillBonanno

Cam in ce clase sunteti si cam ce performante aveti la scoala ? .. ca sa stiu pe cine trimit la proba cu intrebari de la olimpiada.

Sunt intra 9 a:X misto sa fii BOBOC :))))))

Bill u in ce clasa esti ??

Eu am media cam 8 8 si ceva :)

Guest BillBonanno

E cineva care are media peste 9 ? :))

Ne vom antrena pentru fiecare proba in parte:

Alergare (fara space) - Proba se va tine pe : 30.01.2010 

Alergare (cu space) - Proba se va tine pe : 30.01.2010 - Ora 20:00.

Box (doar cu pumnii) - Proba se va tine pe : 31.01.2010 - Ora 18:00.

Lupte libere (pumni+picioare) - Proba se va tine pe : 31.01.2010 - Ora 20:00.

Inot - Proba se va tine pe 01.02.2010 - Ora 18:00.

Cursa cu barci - Proba se va tine pe 01.02.2010 - Ora 20:00.

Dueluri cu deagle - Proba se va tine pe 02.02.2010 - Ora 18:00.

Dueluri cu sniper - Proba se va tine pe 02.02.2010 - Ora 20:00.

Cursa cu masinile factiunilor - Proba se va tine pe 03.02.2010 - Ora 18:00.

Cursa cu masinile factiunilor (cu rotile sparte) - Proba se va tine pe 03.02.2010 - Ora 20:00.

Last car standing (cu masinile factunilor) - Proba se va tine pe 04.02.2010 - Ora 18:00.

Chiliad - The Race - Proba se va tine pe 04.02.2010 - Ora 20:00.

From Las Venturas to Chiliad - Proba se va tine pe 05.02.2010 - Ora 18:00.

Groove Street's masters - Proba se va tine pe 05.02.2010 - Ora 20:00.

Trivia - Proba se va tine pe 06.02.2010 - Ora 18:00.

Curse cu avioane - Proba se va tine pe 06.02.2010 - Ora 20:00.

Curse cu helicopter - Proba se va tine pe 07.02.2010 - Ora 18:00.

Dueluri pe echipe (la paintball) - Proba se va tine pe 07.02.2010 - Ora 20:00. 

Vor fi membrii care vor participa la mai multe probe..

Incepand din 30 ??? si la ficare proba participam toti???:)))

Eu media in a 8 am avut 8.82

Edited by ALpInE

SCZ pentru double post :| no sa se mai intample da vad ca nu scrieti nik si ma duc la TV ne mai vedem maine :D Pa all si Nb :P

Guest BillBonanno

Puteai sa dai edit.. noapte buna.

Ganditi-va cam la ce probe ati vrea sa participati.. adica stiti ca va pricepeti si credeti ca puteti obtine rezultate bune..

• Dueluri pe echipe (la paintball) - Proba se va tine pe 07.02.2010 - Ora 20:00.
  • Dueluri cu deagle - Proba se va tine pe 02.02.2010 - Ora 18:00.
  • Box (doar cu pumnii) - Proba se va tine pe : 31.01.2010 - Ora 18:00.

Eu la astea cred ca ma pricep cel mai bine si as vrea sa particip.

inteleg ca poate e putin dificil sa stii fiecare la ce s-ar pricepe si preferinte ar avea.dar cred ca ar trebui impartite problele in mod aproximativ egal.acuma daca cineva are preferinte anume sau daca cineva nu vrea sa participe la o anumita proba la care a fost numit,asta cred eu ca se poate discuta si se poate ajunge la o intelegere ca doar oameni suntem ;).daca serverul e tot off sa incep cu cele 50 de probleme de fizica pe care le am pe maine :-S.Spor la joc :))

Edited by Robotiquis

Alergare (cu space) - Proba se va tine pe : 30.01.2010 - Ora 20:00.

Last car standing (cu masinile factunilor) - Proba se va tine pe 04.02.2010 - Ora 18:00.

From Las Venturas to Chiliad - Proba se va tine pe 05.02.2010 - Ora 18:00.

Groove Street's masters - Proba se va tine pe 05.02.2010 - Ora 20:00.

Cam astea ar fi ale mele

un player are voie sa participe la maxim 3 probe...

Ma scuzati, nu am stiut. Recitific:

in primul rand avem masini asa de bune la FBI incat sa putem spera la ceva la acea proba pentru ca nedorind sa fiu pesimist vor veni cu sultan sau mai stiu eu ce...insa cea mai importanta dintre toate este intrebarea ce ne tot framanta :)) ...vom avea noi oare acces la server pana atunci ? sper sa ni-l dea cat mai repede dar cine stie poate se amana olimpiada :))...asta ar fi chiar culmea .

Edited by Robotiquis

pai vezi ca sunt bune si pauzele astea la ceva...ai fi fost dispus sa nu joci samp o saptamana inainte sa vezi problemele care sunt? raspuns:NU :)).

acum cu privire la factiunea noastra.am verififcat de nu stiu cate ori si nu am gasit in regulament nimic impotriva celor care opresc la semnalele politie/fbi etc. (deci nu mai e cazul de neoprire la somatie cop) dar nu coboara jos din masina pentru a primi /frisk sau nu descuie masina pentru ca aceasta sa-i fie verificata sau se impotrivesc in orice alt fel.Stiu ca se da wanted pentru neprezentare acte dar pentru situatiile de mai sus ce facem? :-W.

2.ramane si MP5 pe lista armelor interzise (nimeni nu vrea sa creada si sa inteleaga ca aceasta ar putea fi intr-adevar ilegala si in acest caz toata lumea ameninta cu "POST!POST!POST!")

ultimul lucru,o propunere :D care va parea destul de ciudata...este accea de a avea toata lumea (FBI) drept la /take.Daca cineva este oprit si se descopera ca nu are licenta pentru arme sau are droguri sau mai stiu eu ce...intr-adevar primeste wanted insa drogurile raman si in Jail daca nu ma insel.In cazul materialelor (mats) detinute fara licenta,un agent FBI de rank 1+ este pur si simplu legat de maini...nu poate face nimic...nici wanted nici take nici nimic.Asadar toata lumea va fi iertata "pentru ultima data " :))

sper ca nu v-ati plictisit citind asadar sper ca macar cu ceva din ce am spus sa fiti de acord.

pai vezi ca sunt bune si pauzele astea la ceva...ai fi fost dispus sa nu joci samp o saptamana inainte sa vezi problemele care sunt? raspuns:NU :)).

acum cu privire la factiunea noastra.am verififcat de nu stiu cate ori si nu am gasit in regulament nimic impotriva celor care opresc la semnalele politie/fbi etc. (deci nu mai e cazul de neoprire la somatie cop) dar nu coboara jos din masina pentru a primi /frisk sau nu descuie masina pentru ca aceasta sa-i fie verificata sau se impotrivesc in orice alt fel.Stiu ca se da wanted pentru neprezentare acte dar pentru situatiile de mai sus ce facem? :-W.

2.ramane si MP5 pe lista armelor interzise (nimeni nu vrea sa creada si sa inteleaga ca aceasta ar putea fi intr-adevar ilegala si in acest caz toata lumea ameninta cu "POST!POST!POST!")

ultimul lucru,o propunere :D care va parea destul de ciudata...este accea de a avea toata lumea (FBI) drept la /take.Daca cineva este oprit si se descopera ca nu are licenta pentru arme sau are droguri sau mai stiu eu ce...intr-adevar primeste wanted insa drogurile raman si in Jail daca nu ma insel.In cazul materialelor (mats) detinute fara licenta,un agent FBI de rank 1+ este pur si simplu legat de maini...nu poate face nimic...nici wanted nici take nici nimic.Asadar toata lumea va fi iertata "pentru ultima data " :))

sper ca nu v-ati plictisit citind asadar sper ca macar cu ceva din ce am spus sa fiti de acord.

DECI,sa va explic cum sta treaba : Daca nu opreste la semnalele politistului i se va da wanted Neoprire somatie Cop.MP5 este legala.Intelegeti ca s-a strecurat o greseala a lui Xtype cand a editat Wanted List.Noi nu dam wanted pentru Neprezentarea actelor in fata unui polititst pentru ca nu avem treaba cu licentele ci doar cu armele ilegale sau droguri