Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Am fost demis din cauza unui semi-wipe, nu m-am certat cu nimeni in factiune. Chiar imi placea cum mergea treaba si cum ma intelegeam cu colegii mei. Dar asta a fost alegerea lui Bill impreuna cu alti playeri.. Oricum Bill ms ca mi`ai acordat o sansa si nu stiu de ce mi-ai luat-o asa de repede. Bafta in continuare si sper sa revin pe aici cand mai repede...

mda....am luat ban.Va rog sa ma scuzati pentru perioada in care voi lipsi....sper ca nu atat cat trebuie....am facut o cerere pentru unban,problema fiind tipica depunere a banilor in banca+ban instantaneu :|.Bill,Joker si colegi sper sa imi scuzati inactivitatea.

Neata si tie si restului de colegi.

Banul meu nu e permanent,e luat de la AdmBot si acum sper sa primesc unban...se mai fac gafe cu AdmBot dar si fara el ar fi toti codatii pe server.Mda....pana atunci plictiseala....forum si asteptare.

Eu personal am simtit o schimbare in bine cu noul IP.Nu cred ca problemele vor disparea in totalitate dar nici cum era inainte nu va mai fi ;).Cel putin nu la mine :D.

P.S.: Vreau UNBAN! :(...cred ca pana la 10 milioane in buzunar nu mai risc sa depun :))

Edited by Robotiquis

imi cer scuze nu pot veni in seara asta .. mi-am luat ban d la admbot cica money cheats .. am scos 7 milioane din banca si mia dat bann