Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Alex S, am s-o zic scurt si la obiect, rey e inactiv de 2 luni. O avea invoire (pe 2 luni?), asta e fratica, a iesit la o tuica cu kelton. Fix pe cei cu varste mici se axeaza, pe cei pupincuristi. Lor nu le trebuie oameni cu caracter ca jucatori, ci oameni care sa zica "da boss, ai dreptate".

Lor nu le pasa de ce se intampla social pe server, ci doar fizic si statistic (stii discutia noastra). Chestii inutile. Statistici care nu-si au rostul.

Puteți zice voi sa-l demită, dar știți bine ca nu se va întâmpla. Nu prin faptul cum ai zis tu ca bea o țuica cu Kelton, ci, prin faptul ca sunt prieteni. Si eu daca as fi in locul lui Kelton as trecea cu vederea, dupa cum știți Rey a ajuns admin cu nivel mare, deci a facut ceva de a ajuns acolo, ca sa lingușit, ca sa implicat, etc, a facut el ceva de a ajuns acolo. Am mai auzit vorbe ca e prea dur, dupa parerea mea nici sa nu te lași călcat in picioare, e mai bine ca mai e cineva dur, ii mai tine pe unii mai nebunatici in frâu. Revin la chestia cu demisul, si eu cand am administrat alte comunitati sau servere, daca as vedea pe unu care pot sa zic ca imi e la suflet, vorbesc cu el tot timpu, ma simt bine in prezenta lui, va dati seama ca daca l-as vedea inactiv 10 zile nu l-as fi dat afara, daca as sti ca ar avea problema de familie sau cine stie ce, si din câte stiu Rey e plecat din interes de serviciu sau ceva de genu. Deci, puteți sa scrieți cat vreti ,ca nu o sa faca nimeni nimic, cand ai pe cineva la suflet ca sa zic asa, treci cu vederea peste anumite lucruri. Edited by ManeLopataru Yolo

Vă mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase şi pentru urări. N-am să las aici un roman siropos în care să enumăr fiecare relaţie de prietenie pe care am avut-o de-a lungul timpului meu petrecut in NG, vă ştiţi voi. Aveţi grijă soldaţi ;)

NG RULES !

Edited by Marius Pensionatul

Vă mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase şi pentru urări. N-am să las aici un roman siropos în care să enumăr fiecare relaţie de prietenie pe care am avut-o de-a lungul timpului meu petrecut in NG, vă ştiţi voi. Aveţi grijă soldaţi ;)

NG RULES !

Bafta marius :(, imi pare rau pentru ce sa intamplat, ati fost niste oameni cu care puteai glumii fara sa se supere..dar vin alti sa ne strice disctractia..

Ps: Inca trebuie sa iti dau banii ca m-ai trecut la arme la test, vorbim. :))

Edited by ManeLopataru Yolo

NG RULES !

Bafta sTr8, te asteaptam inapoi !

Cand am vazut , nici mie nu mi-a venit a crede .. e foarte umilitor ceea ce au patit ei :| adica iti bati capul nu stiu cate luni de zile .. si te demit asa direct .. puteau macar sa dea un avertisment prima oara ,mai ales ca e o regula de care nu au stiut ... si uite asa incet, incet o sa plece din ce in ce mai multi jucatori care chiar au ajutat la buna starea si mentinerea acestui server si o sa ramana cu toti no liferii si ceilalti jucatori care doar injura si fac DM .. ca deh , in realitate nu ar indraznii asa ceva .

Sa stii ca mare dreptate ai.. Deja o gramada de playeri buni s-au lasat din anumite motive... Am impresia ca B-zone o sa ajunga urat daca se continua asa parerea mea.. pff

Dar nu o sa ma doara gatu daca tip :(?

@@Peiu S4F Ti-am zis eu ca aduni 100 de plusuri cu topicu ala :))

Edited by BlackHawk97

@, Îmi pare rău ,Marius , pentru ce ți s-a întamplat.

B-zone nu mai e ce a fost odată. Când m-am apucat eu, la începutul lui 2014, era super, un abient plăcut, dar acum? Îmi vine să nu-mi mai repar pc-ul și să mă las de tot de joc , o mare pierdere de timp. Dar nu o fac, deoarece, am prieteni în această facțiune și măcar să-mi mai pierd timpul aiurea într-un joc, și așa vin acasă de la școală, mănânc și mă culc.

Bafta Marius/Zoline, vă aștept înapoi peste o lună.

@@ZoLiii, Welcome back, imediat tre să revină și Marius

Totuși

Ba Peiule buna treaba daca nu te revolta-i tu clar se facea uitata toata povestea. #Youshowthem #Whoistheboss :))))) Welcome back Major Zoline si Marius.

Edited by PurpleKush aka Sergiu

@Waxios haha kings :D I don't understund a lot but is so funny :D

Update is coming, server is down, i'll going to sleep :) See you tommorow.

EDIT: My new skin: http://postimg.org/gallery/2ku0sjt2m/

PS: now really going to sleep

Edited by GF Dejan69

@RCronen, ca si pentru restu' colegilor, in cazu' in care nu va puteti conecta la server zilele astea, NU este nevoie de inactivitate. Inclusiv eu am aceasta problema, nu tine de noi ci de server, deci nu este problema noastra.

@@yenoH, ca tot ai facut modificari regulamentului intern, ai putea scoate si asta, pe langa faptul ca e scrie putin gresit gramatical.

• Costul unui accept lawyer este minim 4.000$, maxim 15.000$, cine vinde mai scump va primii Faction Warn.

Din cate stiu eu, scriptul nu-ti permite sa vinzi cu mai mult sau mai putin.

Edited by Rasta Savarina

, am incercat sa corectez toate greselile gramaticale, dar n-am avut rabdare s-o fac peste tot. Stiu ca scriptul nu te lasa sa-l vinzi cu mai mult, dar poti sa-l dai cu 15.000$ din script, dupa care sa mai accepti inca 5.000$ prin /pay. ;) Regula va ramane asa.

@@yenoH,Yenoh, m-a sunat unu aseară la ora 01:30 și a spus că îl chemă Alex și să retrag inactivitatea că altfel mă vei demite că așa a spus Kelton și dacă o retrag, scap doar cu un fw.. Ar putea fii mâna lui Cyo ? =))

Edited by FlorinG Legend

Nici eu nu ma pot conecta la server, de obicei intre orele 18:00 si 22:30.. chiar in timpul warurilor. Am crezut ca e de la mine dar vad ca au si altii problema asta.

M-am gandit sa fac si eu inactivitate dar lasa :))

, Nu te baga ma peste treaba oamenilor mari.