Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Antrenamentul ar trebui anulat... în perioada asta mai are cineva chef de el? Serios acum...

K3nt, nu explodez, dar din moment ce sunt player vechi și am văzut multe cazuri asemănătoare, de ce să tac? Mai ales că, Conner a fost un coleg și un lider bun. Îmi pare rău că a fost sancționat...

Antrenamentul ar trebui anulat... în perioada asta mai are cineva chef de el? Serios acum...

K3nt, nu explodez, dar din moment ce sunt player vechi și am văzut multe cazuri asemănătoare, de ce să tac? Mai ales că, Conner a fost un coleg și un lider bun. Îmi pare rău că a fost sancționat...

Niciodata nu aveti chef de el.

@@K 3 n T, Admin care îmi dă dreptate, știam eu că tu nu o să-ți pierzi caracterul :*.

@@South Edward NissaN, Mi-a explicat Conner ceva înainte să ia 3/3, dar nu mi-a zis nimic că e prostu ăla iar la mijloc. Nu mai am mult pe samp, dar cât o să rămân mă apuc și eu de vânat, asta nu o să rămână așa ;).

@@Hawk ToV, erau destuli și pe atunci, aveam clienții noștri, dar atunci eram uniți și nu aveau ce să facă. Când se găsea unul să facă două posturi la rând aceeași persoane chiar dacă era un biet r1...păi sărea toată facțiunea pe el.

Oricum ăla nu o să scape așa ușor. Promit eu :).

Omu nu traieste in joc cica :)) ma amuza ca el chiar crede ce zice. Da vad ca sta sa caute motive sa fie altii sanctionati.

A mai jucat si 300 de ore intr-o luna ( 309 parca mai exact) adica frate, 10 ore pe zi =))) cum coaie ca eu dupa 2 ma plictisesc si ma duc pe CS GO cu DanyASD in pnm.

In fine, e timpu sa trecem la fapte, vorbele sunt de prisos.

Plutonium, eu zic sa iesi de pe topic mai repede, parerea mea. Iti dai aere de lider important cu functii pe un joc, macar in joc sa te simti bine ( aici ma refer la toate fazele cu amenintarile si etc, inclusiv demiterea lui Conner ) . Inafara de PM-uri nu mai stii altceva :)) . Habar n-am cum te consider tu atat de inteligent, oricum sper ca realizezi ca ti-ai pus o factiune intreaga pe cap, 50 de membrii.

Sa tii minte ca roata se intoarce mereu, vezi sa nu ti-o primesti inzecit. Hai te kiss :* .

Edited by Kidda ToV

Asta e samp-ul. Aia e... fara vreun post hunter sau ofticat ce treieste intr-un game n-ai cum sa joci...

Problema e ca nu numai in samp gasim astfel de copii fara minte ci si in CSGO GTA 5, ETS etc etc doar ca acolo nu pot face posturi dar te injura incontinuu si duc lipsa de fairplay.

@@Peiu S4F cum sa nu tin cu voi? Pentru mine NG-ul si acum e pe primul loc si oricum pana ma voi lasa poate noul lider ar vrea sa-l ajut eu stiu... :))

@@South Max glumeam noob. Stai chill te inteleg :*

@@Victory Gunnter ca lider gadestete ca are parte de 162552515 de PM-isti si ofticati de viata nu numai de 3. Dar aia e, ce sa facem...

Va pwp

Edited by K 3 n T

Baa. Ma sunat dado sa-mi spuna ca am pierdut lideru. M-am simtit smecher. Am scapat de toti prostii aia din aplicatii si din report. Oricum a ajuns un cacat serveru asta si n-o sa o mai duca mult! Tinem legatura. Va IUB

Ba pentru ceea ce ai realizat acum, eu te felicit si iti trimit o sticla de vin (goala ca am bauto deja)

Nu la leader ma refer, ci la faptu ca te-ai simtit in felu` ala, eliberat de tot stresu de cacat care ti-l ofera obligatia asta de server ^^

Ti pup, astept sa-mi explice si mie cineva ce dreq sa intamplat.

Ba pentru ceea ce ai realizat acum, eu te felicit si iti trimit o sticla de vin (goala ca am bauto deja)

Nu la leader ma refer, ci la faptu ca te-ai simtit in felu` ala, eliberat de tot stresu de cacat care ti-l ofera obligatia asta de server ^^

Ti pup, astept sa-mi explice si mie cineva ce dreq sa intamplat.

Nixie a fost picata la teste de Bonzy ( cum pica majoritatea). xHaku ( gagicuso lu nixie), nixie si Plutonium au facut PM la Inferno incepand sa se smiorcaie ca vai doamne a fost picata pe nedrept si au cautat ei ca nu stiu ce aplicatie a foat copiata si asa s-a ales cu ultimul LW.

Ce ma enerveaza pe mine e ca Inferno nu e corect. Cand eu cu Duck i-am adus dovezi cum Plutonium a acceptat 2 prosti cu aplicatii identice ( la putin timp acceptati) acesta NU A PRIMIT NIMIC. Pai cum mama dracu Conner primeste, ala nu?

Sper ca ai inteles.

Asta e samp-ul. Aia e... fara vreun post hunter sau ofticat ce treieste intr-un game n-ai cum sa joci...

Problema e ca nu numai in samp gasim astfel de copii fara minte ci si in CSGO GTA 5, ETS etc etc doar ca acolo nu pot face posturi dar te injura incontinuu si duc lipsa de fairplay.

@@Peiu S4F cum sa nu tin cu voi? Pentru mine NG-ul si acum e pe primul loc si oricum pana ma voi lasa poate noul lider ar vrea sa-l ajut eu stiu... :))

@@South Max glumeam noob. Stai chill te inteleg :*

@@Victory Gunnter ca lider gadestete ca are parte de 162552515 de PM-isti si ofticati de viata nu numai de 3. Dar aia e, ce sa facem...

Va pwp

Pluto e fratele vostru de acolo din voda. Numa smecheri pe acolo :)))))

@@ConnerRM S4F, Ma bucur pentru faptul ca ai ajuns lider National Guard, atunci cand m-am lasat te-am vrut sub-lider in locul meu ca sa te plasez mai usor la lider, pentru ca mereu mi-ai fost mana mea dreapta cand faceam multe lucruri ca sub-lider si pentru faptul ca erai dedicat, chiar daca nu ai fost sub-lider intr-un finala i fost lider si ma bucur ca ai reusit sa duci mai departe National Guard, chiar daca s-a terminat asa brusc.

Pe scurt, lasati va de joc, nu suferiti ca aveti functii pe un joc sau etc.

Asta e spiritul :)) !

@@K 3 n T, inca te iubim k3nt:)), nu uit ca tu m-ai banat ma:))

gz5z5t9.png

Edited by Castorica

@@K 3 n T, esti de-al nostru, cu bune cu rele. :))

@@Castorica, fa Blanitzatossss tu tot nu te opresti din postat?!?!!?!?!???!?!

@@South Edward NissaN, remember "AM BANI DE MA ENERVEAZA, AM MASINA SUNT SMECHER, IMI PLIMB PLETELE AN MASINA MEA SCUMPA" pls..............

Yo, stop doin' that shit named post hunting. UR LEADER gtfo

@@South Edward NissaN, Bine mah, a fost copiata, da` ma gandesc ca nu erau 2 aplicatii una langa alta sau in aceeasi zi.

Pai ce frate imi iei aplicatie de acum 3 ani cu o aplicatie de azi si imi iau warn ca-s la fel sau care-i spiru aici