Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion


Alexander
 Share

Recommended Posts

Klaudiu :)) scz..da in poza nu mai erau omuletzi de piatra... pt numele tau :)).. alpiNE nu are cap.. scz .. nExT dai click pe profilu meu si ia id..

Edited by Ch1c
Link to comment
Share on other sites

Nu mai faceti spam pe forum cu replici de genu: "-Raule", "-Boule", "-Moooor", "-Ce faci?", "-Bine", "-Mananc", "-Ma spal" , ''Noapte buna" si alte chestii...

Forumul e pentru discutii legate de NG (in special) si de server-ul SAMP (in general), nu de tastaturi sparte si Couter Strike... Riscati + Adv!

Link to comment
Share on other sites

Pentru cei cu rank 2+ : Cei care nu ati observat!Exista un TOPIC nou pentru propuneri!Daca doriti sa propuneti o persoana o puteti face acolo,dar aveti grija ce persoana propuneti pentru ca daca face greseli acea persoana va fi demisa,iar cel care l-a propus va fi sanctionat cu Faction Warn + Rank Down!
Link to comment
Share on other sites

parerea mea in legatura cu propunerile este sa nu propuneti pe cineva care vine de azi de ieri si va roaga sal propuneti ;)

trebuie sa il observati mai mult timp

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.