Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion


Alexander
 Share

Recommended Posts

 

Doar Haos și Maxtreme au spus lucrurilor pe nume

 

Parcă nu m-ați cunoaște că mie mi se rupe pl de tot și toți și toate :) Încă le-aș zice și mai și, că știi foarte bine, mă doare în cot de persoanele ingrate de pe b-zone.

 

Mereu am fost dintr-o bucată. M-am pișat pe el de joc la orice oră. Când mi se scula, poc, /q + uninstall. Nu mă face pe mine un joc.

 

 

Revenind la treaba asta. Am zis de nenumărate ori că server-ul se va duce dreacu cu maimuțoii ăștia umflați în pepeni.

 

Whatever. Bine am făcut că m-am lăsat. Lasați-vă și voi bă. Pentru ce dreacu mai jucați ? Nu mai are farmec, nu vedeți ? Eu unul m-am acrit de mult. Am revenit după o pauză de 1 an jumate doar ca să-i recuperez contul lu vărmiu și na, mi-a sărit în ochi NG-ul și vechii mei prieteni de aici.

 

Aveți grijă de voi cum am mai zis :*

 

@@Peiu S4F, Pentru ca pe vremea lui Erow/Silence factiunea eram mult mai uniti decat acuma

 

Normal. Au fost vremuri faine alea.

Link to comment
Share on other sites

@@ConnerRM S4F, Bafta mai departe nub! Te inteleg cum te simti ca ai scapat de functie, e ceva stresant si iti ocupa si mult timp :))

 

Plm, e destul de aiurea sa stai sa il vanezi pe unul si sa cauti pana si in aplicatii sa gasesti ceva cu care "sa ii faci rau" :))

E prea de tot, deja m-am plictisit iar de joc nu mai e cum era odata. Si atunci erau post hunteri, dar parca nu ca acum si nici atata ura pentru un joc :-J

Link to comment
Share on other sites

Am zis eu că am numai demiteri și fw-uri în faction log, dar și Haos, îmi aduc aminte când intră diminețile și serile, îi teroriza pe nabi cu niște coduri mai vechi... :)) dar e sufletist!

 

 

Taigăr, iei unban acum în aprilie la momentul iertării.

Link to comment
Share on other sites

@@South Edward NissaN, Bine mah, a fost copiata, da` ma gandesc ca nu erau 2 aplicatii una langa alta sau in aceeasi zi.

Pai ce frate imi iei aplicatie de acum 3 ani cu o aplicatie de azi si imi iau warn ca-s la fel sau care-i spiru aici

Frate fii atent sa-ti explic pe indelete ce si cum.

 

Duck a aplicat NG, isi facuse aplicatia ( furata de la unu). Plutoniu i-a facut PM si a fost demis ( luase testele) pt app copiata.

 

Stau cu Duck pe Skype si ne uitam pe website peste app si vedem 2 playeri acceptati la putina distanta cu aceeiasi descriere ca a lu Duck, dar perfect identica mai putin numele si orasu din care sunt. Si plm, nu a primit nimic.

Adica sta sa vada daca x si y au app copiata dar la playerii de ii accepta nu mai conteaza.

@@K 3 n T, "Tentativa vanzare cont(no unban)", remember?:))

Ti-l debaneaza cu 30 de euro kit ca e no unban

Link to comment
Share on other sites

@,da pai numa' am cont :)) si oricum la ce update-uri s-au bagat nici ca ma mai apucam vreodata, cine drq sta civil 2 luni de zile? Si sa zicem ca stai, dar sa mai si activez? du-te-n pla mea.

 

Incep iar panarama sa le mai deschid astora ochii aia lipiti de monitor https://forum.b-zone.ro/topic/373502-ce-i-cu-update-ul-asta-de-no-liferi/#entry5658081

 

 

Link to comment
Share on other sites

@@South Edward NissaN, Da ce am innebunit sa dau bani? :)) Oricum nu vreau sa ma debanez. Eu i-am cerut ban lui k3nt cu (no unban), m-am jucat cat a fost frumos, in prezent nu ma mai atrage, iar daca ma atrage degeaba ca nu o sa o iau de la level 1 never:))

 

 

@@SilenCe, Nu are rost sa le deschizi ochii, vor realiza ei intr-o buna zi.

Edited by Castorica
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.