Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pentru cei care l-au împrumutat pe Gav cu bani, să știți că nu eram eu sau Rolex pe cont sau oricare altă persoană care spuseseră el că e. Eu m-am lăsat de acel cont acum 2-3 săptămâni și nu am mai avut nicio treabă cu el, iar contul a fost spart. Deci..din păcate banii nu ii mai puteți recupera.

Pentru cei care l-au împrumutat pe Gav cu bani, să știți că nu eram eu sau Rolex pe cont sau oricare altă persoană care spuseseră el că e. Eu m-am lăsat de acel cont acum 2-3 săptămâni și nu am mai avut nicio treabă cu el, iar contul a fost spart. Deci..din păcate banii nu ii mai puteți recupera.

Daca vedeam asta inainte sa ii dau si eu 300k era foarte fain, chiar daca nu-l cunosteam, l-am sunat sa-l intreb de ce a iesit din AIM pentru ca astept un loc liber ca sa intru, si el a zis ca din greseala, eu ma gandeam ca o sa-l bage din nou asa ca atunci cand mi-a cerut bani ca sa isi ia skin am zis hai sa-i dau, mda, aia e.

Scuze de post, sper sa nu ma bateti.

No, a sosit si primul clip aici, in NG.
Ba, eu m-am hotarat sa-i fur painea boşorogului de @@Peiu S4F,.
Lasa-te cumetre, ca-i mai bine :)):P El stie ca nuGlumesc.
Hai...vizionare placuta! Bafta, eu ies pe afara.