Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dar cum naiba mai intru eu intr-o mafie daca nu am rank 3 in nici macar o factiune pasnica? =))

:)) Aiurea regula intr-un fel, mai ales pentru cei care au intrat prima data in mafii si s-au obisnuit acolo...

Ma duc si eu la somn, maine la puscarie!!! :)) Glumeam, sa aveti un an bun de scoala, asa cum v-ati propus! Multumesc de urari, va :*

Edited by AlcoluS

Dupa cum bine stiti war-urile au fost schimbate, atat zilele cat si orele. Zilele de war vor fi: MARTI-JOI-SAMBATA. Marti si joi vor incepe war-urile de la 19:00 pana la 21:00. Sambata de la 15:00 pana la 17:00.

:X Imi place mult noul program de war :X:D/

:)) Aiurea regula intr-un fel, mai ales pentru cei care au intrat prima data in mafii si s-au obisnuit acolo...

Ma duc si eu la somn, maine la puscarie!!! :)) Glumeam, sa aveti un an bun de scoala, asa cum v-ati propus! Multumesc de urari, va :*

Welcome tie si celor care au intrat !

Am venit de la penitenciar fara carti :))

Salutare,acum am ajuns si eu acasa,se vede ca a inceput scoala... :)) doar 200 playeri ON la ora asta.

Stai usor, cand am venit eu acasa, pe la 11 erau vreo 80.

Salutare baieti, cum a fost astazi la scoala? :))

A fost bine. Is bucuros ca inca n-am primit cartile ;))

Salut baieti, acum am gatat si eu pe aici, am facut modificari in casa :)) Ahhh, prima zis de scoala s-a dus, ce bine :))

:X Imi place mult noul program de war :X:D/

Welcome tie si celor care au intrat !

Am venit de la penitenciar fara carti :))

Nu ma mai stii asai? :)) Eu am venit cu carti, da nu aveam astia pentru toate materiile si trebuie sa mai iau maine o tura:))

Salut baieti, acum am gatat si eu pe aici, am facut modificari in casa :)) Ahhh, prima zis de scoala s-a dus, ce bine :))

Nu ma mai stii asai? :)) Eu am venit cu carti, da nu aveam astia pentru toate materiile si trebuie sa mai iau maine o tura:))

Te stiu, adica numa dupa nume, dar nu mai stiu ince factiune eram. Presupun ca Tattaglia ? :-? Chiar nu mai stiu....