Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asqwe -> pe bune? Primesc FW pentru ca am omorat in afara zonei de war? Puii mei cine mai era atent in momentul ala cand eu mai aveam 1hp stateam sa ma uit unde sunt? Pana mea e penal sa primesti un FW pentru o plangere de cacao de la un copil care se observa ce urmarea( plangeri si reclamati).

Likeee ti-a fost acordat corect FW-u. Nu ai voie sa tragi dinafara zonei, regulile sunt lafel pentru toti.

Mai aveti timp pana la ora 13:00 sa postati evidentele cu materialele, multumesc ! Ne vedem la sedinta

Edited by UTZ MIonut

buna dimineata baxter

Buna dimineata, Pixel vezi ca o sa iei warn pentru spam la cate posturi faci :)) . Nu stiu sigur daca pot ajunge diseara, oricum data trecuta am venit degeaba la sedinta..

Heya ! Welcome celor noi , n-am mai postat de foarteeeeee mult timp , si m-am gandit sa postez

Vad ca avem multi membri noi , le urez noroc ( o sa aveti nevoie ) ,

Cya

Heya ! Welcome celor noi , n-am mai postat de foarteeeeee mult timp , si m-am gandit sa postez

Vad ca avem multi membri noi , le urez noroc ( o sa aveti nevoie ) ,

Cya

Am postat evidenta la arm dealeri. Nu m-am obosit sa o fac dupa modelul cu tabelul deoarece au fost foarte putine rapoarte prezentate. Aveti timp 24 de ore sa platiti amenzile.

http://forum.b-zone.ro/topic/120095-verdant-family-dealeri-de-arme-arms-dealers/page-50#entry3127616

, @Prodek , fiti mai activi la black list altfel va intoarceti la raport arms.

Picone exclus din grupare pentru lipsa fara inactivitate , vad ca a primit 1 Faction Warn.

Inca ceva , gruparea assassin recruteaza 4 persoane cu minim rank 2+ . Daca nu sunteti in stare sa fiti activi cand tre sa mergeti dupa Black List numai ma cautati pentru teste. O sa fiti invoiti de la Raport arms dar o sa fiti si exclusi daca sunteti inactivi.

La 2 AV sunteti exclusi din grupare. Cum va recrutez asa va si trec la raport arms.