Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Azi vreau ca toata lumea sa fie prezenta la waruri! De azi inainte cine nu asculta de lider, sublider si rank 4+ are FW, cand am spus sa veniti la /backup, cine nu e in 20 de secunde are FW

Azi vreau ca toata lumea sa fie prezenta la waruri! De azi inainte cine nu asculta de lider, sublider si rank 4+ are FW, cand am spus sa veniti la /backup, cine nu e in 20 de secunde are FW

exact frtlm :*

apropo, scz dar maine nu intru că am "treabă"... adică na... mi-a ajuns... m-am pus în ipostază proastă față de bunii prieteni.. shawy, coke, 1q... nu vreau să joc contra lor, îmi pare rau, și voi îmi sunteți prieteni dar cu ei mă înțeleg foarte bine și nu vreau să ne certăm, am să-l pun pe ăla care are contu să joace să-și facă de cap. mi-a făcut plăcere să joc azi la waruri cu toate că unii sunteți fraieri de pingăniți și n-aveți habar că unii nu au job sau cine știe de rasa lui, că fură heal și prostii de genul ce mie mi se par absurde. (prostii absurde). Totuși, iau o mică pauză de la joc (vreo 4-5), poate îmi revine cheful că eu chiar m-am plictisit, joc de 2 ani același joc zi de zi, da-o în rasa ei de treabă. salut

AZI, 26.01.2017, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

NU UITATI CA ASTAZI AVEM 4 WARURI!

Cine nu face minimul de 900 secunde(in LS), si 600 secunde (IN LV) o sa fie considerat absent.

Incercati sa prindeti loc pe server, nu uitati ca secundele sunt OBLIGATORII, in caz ca intarziati la un war astept PM pe forum.

! Toata lumea trebuie sa detina job-ul OBLIGATORIU de ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat drastic

* Toate warurile sunt obligatorii.

** Stiu de problemele unora dintre voi, dar asta nu inseamna ca o sa fiti invoiti la nesfarsit.

***Atunci cand liderul/subliderul va cere sa veniti la [/backup], cei ce nu asculta ordinul o sa fie sanctionati cu FACTIONWARN!

Un like aici :D

Edited by AIM Supradoza

GG Mezen, I'm thinking how you can record with that lag at DeathMatch wars, there I have 60-70 fps, with recording on, 40~

Mi-a durat ceva sa editez micutul asta, aveam la clipulete de m-am spart, si asa nu le-am pus pe toate ca ar fi fost de peste 15 minute..

Am sa rad cu lacrimi de momentele astea petrecute in VDT cand oamenii ca @Ciccio sa-mi zica ei mie ca am un vant de "superioritate" fata de membrii iar dupa el spune "iti dau 3/3 pentru ce ai zis mai sus" si iti dau "rank 3 conform regulamentului am dreptul" mi se pare o ipocrizie mai mare decat legea de la PSD cu gratierea. Baiatul imi zice ca da 5kk si face 3 orase =))) [hai s-o vad si pe asta] BAIATUL CICCIO INCHIDE CHATUL ca sa poata sa vorbeasca si se lauda ca el NU VA FI DAT JOS pana nu ia admin lucru care mi se pare o aroganta URIASA =)) . Eu aparent nu insemn nimic sunt un "Anonim" al acestei comunitati iar el se lauda cu level 115 si 10 lidere la factiuni dintre care am auzit ca a avut si la TTB unde pun pariu ca mai mult de 10 turfuri NU A AVUT si mai mult de +5 n-a facut! .

Ma rog lasand arogantele la o parte aveti grija ca urmeaza zile de foc cred ca e timpu` sa luam orasu baieti asa ca mai activi va vreau caci schimbari se vor face!

[CICCIO IA VEZI CE ZICE SEMNATURA NEPOATE!!]

Edited by LuckyBURTIKAROYAL