Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta la toata lumea. Nu regret ca am iesit..snizel o mai spun odata, de cand eram in f/p cu tine..recrutezi numai incepatori si nu ma mir de ce e asa joasa mafia. Esti un lider ok, dar cativa din mafie, lasa de dorit.

 

 

Hahaha , mafia e jos datorita incepatorilor, sau datorita celor care au impresia ca le sunt superiori lor? (si care practic, sfideaza regulamentul si pe cei superiori in rank). Oricum, indiferent de cat de jos e, eu nu voi renunta la factiune pentru ca unii playeri au impresia asta, aici intra cine vrea, nu intra sa o facem "cea mai buna", nu sunt disperat dupa asta, e un loc unde iti poti petrece timpul liber (pe care il ai in RL), si unde te poti simti bine.

Eu vad in alt scop in factiunile astea, sa ii ajute pe toti sa creasca, si sa se dezvolte in anumite privinte.

Gandeste-te ca numarul celor experimentati e limitat, daca toata lumea ar recruta doar playeri cu experienta, nu ar mai exista membri pentru factiuni, pentru ca odata si-odata, trebuie sa ii ia cineva si pe cei noi. Eu incerc sa le ofer o sansa de a evolua. Asta e, fiecare vede lucrurile cum vrea.

Si scuza-ma ca iti spun, Africane, dar de data asta, tu te-ai comportat ca un "incepator"...

Daca nu esti de aceeasi parere, e ok, ai dreptul la o opinie..eu zic ce cred, din ce am vazut.

Atat am avut de spus, succes

Edited by Snizel
Link to comment
Share on other sites

e serveru inchis sau e de la mine?

e inchis sv...

back si eu de la sala

cr1. u pui antrenamentele tot cand merg eu la sala..

Link to comment
Share on other sites

Back de la liceu <img script_blocat'http://b-zone.ro/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/14.gif' script_blocat'bbc_emoticon' alt='<img script_blocat'http://b-zone.ro/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/14.gif' script_blocat'bbc_emoticon' alt='' />' /> sii serverul e offline .

WTF ?! La ora asta back de la liceu <img script_blocat'http://b-zone.ro/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/21.gif' script_blocat'bbc_emoticon' alt='' /> <img script_blocat'http://b-zone.ro/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/13.gif' script_blocat'bbc_emoticon' alt='' /> <img script_blocat'http://b-zone.ro/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/13.gif' script_blocat'bbc_emoticon' alt='' /> <img script_blocat'http://b-zone.ro/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/13.gif' script_blocat'bbc_emoticon' alt='' /> ?

 

@ Eu ma bag la somn,nu am chef de nimic .. salut

Edited by DiazMendez9
Link to comment
Share on other sites

Pai , daca nu stai cuminte la ore , te cam urecheste dupa si te retine o ora la bibleoteca sa lecturezi o carte.Si cat am mai mancat s'a facut 9 si ceva.

urecheaza..

De cand e stins serverul ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.