Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

@@DemOnGTA, da ma, suntem noi invidiosi pe voi ca luati LS asa ca va banam lideru, punem un admin lider si intram toti adminii cu coduri sa luam alte orase. Nu gandesti cand scrii? V-am zis, dovezile nu vi le arat.

 

pune-l pe epical ca are experienta, pune-l pe el admin. ia-l la teste, cauta acolo wall hack si ne linistim toti, pana atunci - we are out, nu are rost sa ne batem capu cu voi. eu am primit ban ca am avut lag pe cand la mine in dmg informar ara x2 shoots iar la ala x1 shoots - direct rapidfire, du-te-n gatu' ma-tii de codat, iaw prost ce estii.

nu inteleg, banati aiurea rau, fara motiv - aiurea. va considerati niste zei, duceti-va la snr cand scapa de vreo 2-3 sa ma bage in clan macar. nu zic ca a fost gen...um... discriminare ca beyond a luat wipe si usp nu.

 

Sa clarific:

 

Anndi - b-zone wars 1 - 2 kill-uri cu deagle

Anndi - b-zone wars 37 sau cat e ultimu - kill-uri multe, avansam, 2 sau 3 ani diferenta intre videoclipuri

 

Avansam pe zi ce trece in toate lucrurile, de la tinta la toaleta pana la miscatul unui mouse ca nah - b-zone si kelton nu inteleg ca mousefix-ul te ajuta :)))

un prieten a luat ban ca a folosit mousefix, imi dau sincer seama ca aveti o comunitate de rahat, la figurat.

 

Nu mi place sa ma cert, dar ati intrecut masura. Va pup, Z e n o d, Just qShad0w, AIM PRINTU, AIM SylvyuGoogle, AUDI RS8, Oita, sQuiZz, Recker TheHunter, Tuzhky ZEW, LF Cardy, EsTrO Legend, R3mlX

Link to comment
Share on other sites

Salut baietii, imi pare rau EVO despre tine (toata lumea stie ca ai jucat si joci corect). Nu-mi vine sa cred ca te-am pierdut asa fulgerator, si chiar e nasol fara lider. Sa speram ca noul lider sa fie cum ai fost tu (nota 10). Chiar nu-mi vine sa cred nici in momentu de fata ca nu mai esti lider. Cand esti bun iei ban, n-ai ce sa faci cand invidia este mare. MAINE 28.09.2016 ORA 19:55 TOTI IN HQ PENTRU WAR (4/4) 2 Ls, 2 Lv. REMEMBER Evolution si fost HELPER. :( pacat, era ceva frumos si totu mergea foarte frumos. Pacat .... chiar era foarte frumos si imi pare rau. Ai grija de tine si tot adevaru sa iasa la iveala si sper sa ne mai vedem in joc ori in factiune :D . Daca ai nevoie de ceva ori o problema, sti la cine sa apelezi ;) . Vreau sa te felicit pentru cucerirea ls-ului si niste turf-uri in LV (ai luat ban, cu siguranta se putea mai mult).

Edited by marius26
Link to comment
Share on other sites

Deci la primu test tw cu audi nu iau ban iar dupa 10 minute sunt luat iar la teste de data asta de robii , intra la mine, dupa 17 min inchide tw, zice liber iar dupa 15 minute imi da ban, mai zi ceva :))

Sa vad ce dovada posteaza.

 

Edited by Silviuuu
Link to comment
Share on other sites

@@Silviuuu, Eu, odata ce a luat sublider/lider ban mai tre sa ia 2-3 si o sa aibe motiv sa ne dea WIPE asa cum le place lor, doar nu crezi ca o sa fi lasat sa bati recordu :). Ai lipsit o perioada nu sti tu cum se fac invartelile pe aici :))

Ba, ce plangi atat pentru un record. Ce record vrei sa dobori ma tu no life, deja plangi prea mult.
Link to comment
Share on other sites

@, Fa pasi de aici necunoscutule ca nu esti tu in masura sa ma iei pe mine la rost.

 

Bai baieti eu v-am zis ca n-o sa se opreasca aici, vor mai urma banuri pana vor fi siguri ca nu mai reprezentam un pericol, n-are rost sa va bateti capul, fac ce vor din noi ca ei au functiile noi suntem doar niste amarati de playeri.

Link to comment
Share on other sites

Nu plange nimeni ba, uite dovada dupa primu tw:

Majoritatea vorbiti fara sa stiti cum sta treaba, daca un admin da ban aiurea inseamna ca ala a avut cod, mai vedeti va in plm de treaba voastra si de temele voastre , vedeti sa luati note bune la scoala ca alfel ramaneti fara pc/tel.

 

P.S:

Raspunzator / Answerer: Kelton Raspuns / Answer:
Debanat.

 

Edited by Silviuuu
Link to comment
Share on other sites

Ai primit unban Silviule, gg. Sper ca astazi sau pana maine seara sa avem si noi un lider.. nu poate aplica nimeni si daca stiti ca nu luati FW, fiecare vad ca faceti ce vreti pe la waruri, nu ascultati mai deloc.

 

 

Diseara vreau prezenta maxima si sa ascultati ca sa castigam cele 2 waruri cu Vietnamese Boys.

Link to comment
Share on other sites

Nu v-ați săturat unii dintre voi să vorbiți în continuare aiurea și să scoateți ochii adminilor? Înțeleg că pe unii încă nu v-a atins pubertatea, dar maturizați-vă odată. V-a luat-o corpul pe dinainte și mintea a uitat să-l urmeze.

 

Mi s-a cerut aici să dau explicații de ce v-a fost banat liderul. Cu toate că nu am nicio obligație să acord explicații, am să vi le dau, poate așa mai băgați unii la cap că nu totul e așa cum aveți voi impresia. Liderul a primit ban pe următoarea dovadă:

 

 

Ce se observă pe dovadă? Sistemul de warninguri returnează recul 0 la arma respectivă. Asta înseamnă că arma lui Evolution are recul 0 (mai pe românește nu are deloc recul și gloanțele merg toate pe aceeași linie) față de 0.026 cât e normal (mișcarea circulară pe care o fac gloanțele în mod normal).

Cu toate că nu era nevoie de nicio altă demonstrație pentru ban, adminii au făcut și asta așa că am să v-o las mai joc. Ideea e că acele warninguri n-au apărut dintr-o eroare și respectivul lider, fie că recunoaște ori ba, a avut la acel moment norecoil. Dacă nu vă convin explicațiile sunteți rugați să-l contactați pe KillerFish (scripterul nostru) să vă confirme că acele warninguri sunt corecte și demonstrează folosirea codului. Am lucrat zile întregi împreună cu el la acest sistem și am învățat tot ce se poate despre armele din sa-mp și modul în care ele pot trage.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Y3xW4joA3qU&feature=youtu.be

 

Nu am pomenit nimic de vreun wipe, așa că nu vă ambalați în gol ca motorul de la mașină. Topicul acesta va rămâne închis până la alegerea noului lider din simplul motiv că unii nu se știu comporta, ori nu doresc să se comporte civilizat.

 

O zi bună.

Link to comment
Share on other sites

Va salut si va multumesc tuturor celor care m-ati votat pentru functia de lider, dar si celor care au ramas in factiune. Singurule lucruri pe care vi le cer este sa fiti activi, sa aveti un comportament civilizat atat pe forum cat si in-game si sa ascultati de conducerea factiunii. Va doresc un weekend frumos si rank 4+ nu uitati sa stati la attack duminica seara.

Link to comment
Share on other sites

Remember băieți - The best gang 2016 - http://imgur.com/a/Pham8

5 Ganguri ținute în HQ, wipe, nebunii.. :).

 

N-am nimic cu tine Road, îți urez să iei 3 orașe.. dar ca de obicei sistemul de alegere al liderilor este unul foarte scăzut și în bătaie de joc față de unii membrii din gangul respectiv.

 

Baftă la toți care mi-ați fost prieteni (ne mai auzim pe facebook) și vă doresc baftă cu LS-ul (ne vedem de luni prin LV, bănuiesc că vreți LV-ul acuma, sanky)

Edited by AIM SylvyuGoogle
Link to comment
Share on other sites

Dupa cum era de asteptat, nimeni din factiune nu a fost pe lista. Ce sa zic, felicitari liderului, nu am nimic personal cu tine, am cu tot clanul ZEW asa in general, ce am nu are rost sa mai reiau ca se stie, si personal am doar cu unii care cauta anturaj cu mine gen ala de are poza cu un tzigan la profil si cu ala din semnatura. O sa mai raman aici sa ajut cat raman si prietenii mei dinainte, Tuzhky and company, cand o sa plece ei o sa plec si eu.

Edited by AIM NewLife
Link to comment
Share on other sites

Google nu e frumos ce ai facut.

Cand te-am intrebat aseara dc pleci ai zis ca nu mai ai timp si acm ai intrat rdt, daca ziceai ca te duci rdt nu era problema dar nu ai zis.

Ma faci sa inteleg ca ai stat doar pentru functie aici, in fine. Mult succes.

 

Felicitari Road pentru functie.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.