Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@diezLLe 07, pot să întreb de ce ai mod de skin de PD? WTF? :))

@, o să fie schimbat intervalul orar.

Skin changer, id 267- Tragi bine de pe el si are viteza :> si mie imi place, e sexos.

Smekerie in game, pickpocket 24/24.

@, meh, nu s-a schimbat.

Maine avem war-uri FOARTE IMPORTANTE!

RDT vs Southern Pimps - Pimps LV - 20:00-20:30

Southern Pimps vs RDT - Intersection LV - 20:30-21:00

Tsar Bratva vs RDT - Bratva I LV - 21:00-21:30

Maine facem 24/24 again! FORTA RDT!

@, meh, nu s-a schimbat.

Maine avem war-uri FOARTE IMPORTANTE!

RDT vs Southern Pimps - Pimps LV - 20:00-20:30

Southern Pimps vs RDT - Intersection LV - 20:30-21:00

Tsar Bratva vs RDT - Bratva I LV - 21:00-21:30

Maine facem 24/24 again! FORTA RDT!

Facem,Facem, cum sa nu facem,facem, dar trebuie sa fim MULTI on!

Smekerie prin game, fac multi $$ cu ciordales, dar putini on :/, intrati si voi sa ne facem 700!

@@BigDevil ZuZ, Stai cuminte aici tata, ca asta e. Nu-ti dai demisia cand te tine TTB in HQ si iti dai demisia cand iti lipsesc 2 turfuri?

Intr-adevar, e bataie de joc. Dar fara sanctiuni nu se poate face treaba. In orice caz, e perioada cu bacu' si examenele nationale, tu-le doamne, aia e, calmeaza-te.

TRAIASCA REGELE am prins 2x attack PERFECTEEE ultimele 2 attack!!!:X:X:X::X:X:X:X::X:

TRAIASCA REGELE

TRAIASCA REGELE

TRAIASCA REGELE

TRAIASCA REGELE

TRAIASCA REGELE

Gg, maine trebuie să câștigăm 4/4!!!

Azi daca luam 4/4 suntem cei mai buni deci FORTA RDT!!

Azi vreau sa fim peste 35+ on!

Eh, va trebui sa fim, ca sa castigam macar intersectia si sa ne aparam.

Acuma m-am trezit si eu, ne veDem in game,bafta.

Felicitari mihai, esti al 3-lea lider care a cucerit orasul, felicitari si membrilor care cati ascultat cat de cat, felicitari si celui care a dat attack.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU.#LVROSU

Ala e baieti meritam si noi LV-ul.

In vreo 8 luni de cand sunt aici CU PAUZE, adica in tot timpul am sperat, cat timp am fost inafara RDT, a fost chinuiala mare, am reusit sa ne apropiem de cucerire, am pierdut si HQ, n-aveam niciun turf.

In sfarsit, bravo baieti.

Felicitari! Sunt mandru atat de voi cat si de maine. Desi cateodata ma scoateti din pepeni acum m-ati bucurat. Fight and win like a brave man. Eu maine am examen asa ca is. Nb!!!

Felicitări tuturor pentru realizarea obținută, nu e ușor să cucerești un oras întreg.

Vreau să îi mulțumesc lui Mihai, pentru șansa acordată, nu mai pot să fiu online la waruri, sunt ocupat, mult prea ocupat cu serviciul, succes pe viitor, băieții !

Felicitări tuturor pentru realizarea obținută, nu e ușor să cucerești un oras întreg.

Vreau să îi mulțumesc lui Mihai, pentru șansa acordată, nu mai pot să fiu online la waruri, sunt ocupat, mult prea ocupat cu serviciul, succes pe viitor, băieții !

Bafta, succes in viitor.

Am reusit sa prind amundoua attack-urile xD, as fi dat si pe avispa pe glen park dar nu a mai mers..

MAINE SA FIM DIN NOU ACTIVI,NE PASTRAM LV-UL, SP 0 ATTACK, a prins el loco =)).

Noapte buna RDT.

Evidenta war nu va mai fi facuta!Good job.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic