Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Da, deci ce sa zic, daca nu se baga Jackie_dee unde nu e treaba lui acuma mai eram in factiune, i-am facut post, i-am dat pm lui kelton, adica raspunde el mie la reclamatie, lider fiind inca Ragnar, si nici 24 de ore de cand a facut postul nu au trecut..Astept sa vad raspunsul lui Kelton.

Link to comment
Share on other sites

@, Are dreptul sa raspunda la post pentru ca eu aveam demisia acceptata, mai ales ca o aveam acceptata de cateva zile. Oricum luai 3/3 la acel post, am vorbit si cu Supradoza si a zis ca nu respinge nimic, de dovezi ce sa spun.. e post pentru limbaj, nu ai ce dovezi sa ai si se asteapta un post o zi pentru ca sa astepti dovada de la membru.

Link to comment
Share on other sites

@, :))

 

Jackie e băiat de treabă, dar nu înţeleg de ce a răspuns aşa rapid, având în vedere că: A anulat votul (cică din cauza meciului şi al problemelor tehnice), s-a gândit să răspundă imediat la reclamaţie. Nu trecuseră nici 24h, naibii, putea să aştepte (cum fac toţi liderii).

Link to comment
Share on other sites

Buna seara dragonasii, doresc sa va multumesc inca odata pentru voturi si am incredere ca ma voi ridica la nivelul asteptarilor voastre.

Sa nu-l uitam pe Ragnar. care a fost un lider foarte bun si in acelasi timp un prieten pentru mine, dar cred ca si pentru voi. #remember #DragonHeadRagnar

 

Referitor la planul meu de incepere mandatului de Lider, pot sa spun ca voi incerca sa nu mai bag palete in factiune, testele de intrare voi fi mai dure decat pana acum, ca sa nu ne trezim cu membri care fara /find nu gasesc HQ sau care nu cunosc nici macar 5-10 turfuri din LV, atat macar.

 

Totusi, consider ca parerea voastra conteaza si vreau sa va ascult sugestiile, ce ar trebuii schimbat ca mafia sa se ridice, sa putem lua turfuri, etc.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Felicitari epical pentru lider.

 

 

 

 

 

Ca sa ridicam mafia cred ca ar fi necesar: Sa se tina mai multe activitati Antrenament mai pe scurt. Si acolo cel mai bun din factiune sa ne explice lucruri cum sa ne pozitionam pe turf, cum sa facem sa nimerim mai bine, sfaturi.

 

Am mai putea recruta membrii ca sa fim 41, si sa acceptam cat mai putine cereri de invoiri ca sa venim cat mai multi.

 

 

Asta e pararea mea.

Edited by Sk8erLegend
Link to comment
Share on other sites

  • E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.