Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Epical

 

Sti cumva pe cineva care sa ii aduci sublideri cum a zis si ciubota buni la arme si care stiu sa organizeze sa ii aduci aici?

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Multumesc tuturor celor carora m-au ajutat si vreau sa va rog sa mai ramaneti pentru a-l ajuta pe epical, e vremea sa ma retrag de aici. Felicitari Epical, poate reusesti sa faci ceva din aceasta mafie puterinca, nu te grabi sa faci mafia buna. Sa stiti ca functia de lider e o functie grea care implica mult stres si timp, nu vreau sa-l condamnati pe Epical in cazul in care face vreo greseala, nu e asa usor sa administrezi o factiune. Vreau sa ma duc sa-l ajut pe JJamaLL sa ia odata orasu' ala, imi pare rau ca trebuie sa plec dar vreau sa-mi ajut inapoi prietenii apropiati. Va multumesc inca o data si sper sa tinem legatura, ascultati de Epical ca altfel ma supar, gandeste bine baiatu' !!!

Link to comment
Share on other sites

Sa luam si noi LV-ul

Edited by DarkKing
Link to comment
Share on other sites

@@Ragnar C, iti urez multa bafta , sa luati tot sf-ul la lv nu aveti sanse :) :) :) , Oricum ai fost si esti un om intelegator si foarte de treaba , aici in RDT , numai lideri de treaba inclusiv Epical

 

Edited by DarkKing
Link to comment
Share on other sites

Epical, in primul rand trebuie schimbati membrii. Dupa cum ai zis si tu, nu are rost sa bagi toate paletele care nu stiu sa stea pe turf sau nu sunt in stare sa faca scor pozitiv la war-uri. Regulile ar trebui sa fie altele si mult mai drastice, cei care din 5 war-uri fac scor negativ la 3 dintre war-uri, ar trebui sa primeasca FW. Dupa cum observi si tu, in factiune sunt membrii care fac scor negativ de fiecare data la orice war, asta inseamna decadere. In felul asta nu vom progresa nicidata si nu vom ajunge unde ne-am propus, sa castigam cat mai multe turfuri. In al doilea rand, ar trebui organizate antrenamente (pe echipe) asemanatoare cu desfasurarea unui war. De exemplu, training room-ul ofera o gama larga de obiecte dupa care se pot ascunde jucatorii exact ca la war. Ar trebui improvizate antrenamente de tip, war (zic eu) Adica din 20 de membrii de ex, sa se faca echipe de 10 - 10 si sa se simuleze war-ul, fix ca pe turf. Consider ca in felul acesta jucatorii vor putea progresa foarte mult si vor invata sa stea pe turf. Si eu am fost paleta la inceput si recunosc, nu mi-a fost usor sa ma ridic si sa fac scor pozitiv la fiecare war din ultimele 5 war-uri. Totul tine si de indemanare si de cum percepi tu jocul, daca mai asculti si de leader, subleader e si mai bine. Bun, altceva: regulamentul sa fie regulament frate. Am vazut ca se face mult DM, se incalca regulamentul in anumite situatii gen: Iei o masina fara sa anunti pe /f, etc. Daca ar fii sa ne facem fiecare de cap si sa nu ascultam de leader, subleader, nu ajungem nicaieri, vom fii mereu dezorganizati, etc... Corect?

Link to comment
Share on other sites

@@DeathSeries, sunt de acord cu tine dar aminteste-ti ca acum, gandirea multora s-a schimbat, stiu ca trebuie sa iasa paletele ca sa avem o sansa, dar nu cred ca merita nimeni FW de exemplu pentru ca nu a anuntat cand ia masina de la HQ.In general, dupa parerea si experienta mea, schimbarea porneste de la lider,sublider si alti membri cunoscuti si cu experienta, astfel, cei care nu detin experienta minima in gang sa aiba modele dupa care sa se ia, sa le urmeze, daca sublideru X se duce si sta intr-un loc, intr-un anumit mod pe turf, Y(fara experienta) o sa se duca dupa el, asa unii invata in timp real, cum sa se pozitioneze pe turf dar vad ca nu e de ajuns pentru unii.

 

O sa adopt o tehnica de instruire a celor fara experienta printr-o metoda mai putin populara si folosita prin ganguri.

Link to comment
Share on other sites

@,=Lv rosu

Edited by DarkKing
Link to comment
Share on other sites

  • E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.