Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Clanul Ultras Victor, te inivita sa participi Duminica pe data de 24.07.2016 la ora 16:00 la festivalul motociclistilor. La aceast festival ne vom intalnii cu iubitorii motocicletelor, chiar si al ATV-urilor. Vom organiza o parada formata din (NRG-500,Faggio, Quad, Wayfarer, FreeWay,Bf-400, PCJ-600,Sanchez), plecand din Las Venturas spre Los Santos pe plaja. Vom face poze, poate chiar si o filmare.

 

*Dar nu va avea loc doar o plimbare, pentru detinatorii motocicletelor avem o tombola.

Tot ce trebuie sa faci este doar te inscrii, iar daca ai noroc in ziua extragerii chiar daca esti online sau offline, poti fi chiar tu castigatorul unuia din cele 3 premii acordate.

Va asteptam cu drag, Clanul [uV] Ultras Victory !!!

 

 

https://forum.b-zone.ro/topic/345968-motorfest-b-zone-edita-1-24072016-bonus-extragere/#entry5211502

Link to comment
Share on other sites

@@South Max, mdea...aia ne bat in 20 de membri, ii doare undeva ca au luat vreo 3 ban...macar alti admini sa le dea ban daca Sartor e corupt. Ce zone visezi?Nesimtirea de pe lume in RDT, invoiri cu zecile, toti sunt ZEI, toata lumea e smechera si la war se caca pe ei drq, numa scoruri de -10 cand nu trebuie sa faca nimic altceva inafara sa stea la influenta si sa traga acolo 2 gloante.

 

Aviz amatorilor de invoiri fara numar, de luni nu mai aveti nici o scuza, o sa accept maxim 3 invoiri, o sa fac evidenta, etc.

"Dau militaria jos din pod" ca vad ca nu aveti putin obraz fata de cei care abandoneaza orice activitate in RL ca sa vina la waruri intr-un cacat de joc.

M-am grabit azi sa ajung la waruri, ca dee, sunt lider si trebuie sa vin, in schimb, pe voi nu va doare nici in cur, o sa va fac felu' cat de curand.

Link to comment
Share on other sites

A revenit fratele vostru. Ce faceti, cum o mai duceti? Vad ca nu prea ati avut war-uri cat am lipsit eu...

Saptamana viitoare trebuie sa castigam si noi, 1 turf 2.

Va urez un weekend placut si ne auzim pe joc ! :*

Link to comment
Share on other sites

  • E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.