Jump to content

Hitmen Agency - Discuții generale | General discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

2hx5zdt.png

Acest topic este dedicat discutiilor libere dintre agentii factiunii.

Spam-ul, jignirile, mesajele cu tenta pornografica vor fi sanctionate drastic.

Mesajele voastre trebuie sa contina in principal, informatii necesare.

EXEMPLU:

"Salutare agenti. Am ajuns de la liceu dar voi intra in joc pentru efectuarea unor contracte mai tarziu. Va urez tuturor succes!"

"Astazi, se va tine sedinta saptamanala. Nu uitati de ea si multa bafta in castigarea concursurilor "THE SILENT ONE" si "THE FASTEST ONE".

Mesajele scurte, postate doar pentru +1 vor fi la fel, sanctionate.

Edited by AdyTzuu
Link to comment
Share on other sites

Din cate am auzit...OwneD a plecat din Hitman prin urmare ramane Gabb04 lider....deci Gabb poti sa te apuci de regulament si de toate cele...daca vrei sa schimbi ceva :)
Link to comment
Share on other sites

InF3cToo Rank 4 ...sa fim serios mah....e de doua zile`n hitman si u il pui rank 4 ....aaaaa ups..am uitat e fratele tau ....da asta nu inseamna ca tre sa dai...dc nu l`ai faqt lider secund ?:-/ orqm..asa ash putea so chem si eu p bunicamea si sa`i dau rank 4-5 ca stii e din familie :-J ...orqm asta`i bataie de joc fara de ceilalti membrii ....dc n`ai ales altu din aia q rank 1 ? si tocmai pe frateteu ? :|
Link to comment
Share on other sites

mi-a dat rank 4 sa va ajut sa primiti contracte deoarece _t0ny_ a iesit din factiune si alt membru cu rank mare nu este si atat timp cat sunt eu pe server eu voi da contractele...dak nu sunt eu le va da owned..crazyfuck intra mai rar si nu o sa puteti indeplini contract's asta e de zis .

Link to comment
Share on other sites

Normal era sa dea la cel q rank`ul cel mai mare in afara de cei cu...4 respectiv 5 :) nu zic asta pt ca sunt eu rank 3 dar...asa trebuia normal :-J
Link to comment
Share on other sites

clau nu trebuie frate sa te enervezi asa ca a primit el rank 4..adevaru e ca aseara la ora 0:00 nu eram decat eu singuru hitman pe server si nu fac gura,dak tu ai avea frate nu i'ai da lui lider secund/rank 4 sau nu mai stiu ce alte chestii?e normal..

Link to comment
Share on other sites

  • Bagwell changed the title to Hitmen Agency - Discuții generale | General discussions

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.